Νέα

Casa Babylon

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Vivaldi

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
1
Like
208
Πόντοι
0
μια σοφι εκει τη εχει παρει κανεις? φενεται ενδιαφερον

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
9.243
Πόντοι
6.286
Φίλε έχει καμία 20αρα 25αρα εκεί?
Είναι σαν να ρωτάς αν περνάνε αυτοκίνητα στη Συγγρού ή αν ανατέλλει ποτέ ο Ήλιος ή αν ο ΡΟΝΤΙΝΕΙ είναι ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ή όχι ή ή ή αν είμαι εγώ ΜΑΛΑΚΑΣ!

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
432
Πόντοι
21
Είναι σαν να ρωτάς αν περνάνε αυτοκίνητα στη Συγγρού ή αν ανατέλλει ποτέ ο Ήλιος ή αν ο ΡΟΝΤΙΝΕΙ είναι ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ή όχι ή ή ή αν είμαι εγώ ΜΑΛΑΚΑΣ!
Οι 20αρες λείπουν γενικά από τα μαγαζιά η αν έχει έχει .... αστα να πάνε...
Για αυτό ρωτάω

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
9.243
Πόντοι
6.286

bazakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Κριτικές
25
Like
1.035
Πόντοι
990

Vivaldi

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
1
Like
208
Πόντοι
0
UA , over 30++ , likes Champagne, blond tall

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
2.604
Πόντοι
486
Καλησπέρα και απο μενα παιδια , εχω γυρισει πολλες σελιδες πισω και εχω διαβασει για 200ε σεξ μιση ωρα ισχυει αυτο ?

Μαρεσουν τα στριπτιτζαδικα και εχω χρονια να παω , εποχης X-BAR που ηταν ΤΟ καλυτερο κατ εμε και ειχα ερωτευτει μια Τζεσικα...

Δεν εχω φιλους που ειναι τετοιου ειδους, εδω bachelor που κανονιζουμε δεν θελουν ουτε στριπ ουτε πυτανα το οποιο με εξοργιζει και λεω να παω μονος.

Αξιζει γενικα , υπηρεσιες εσκορτ ας πουμε ή 10ευρω μπουρδελου ?

Noizy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2023
Κριτικές
5
Like
508
Πόντοι
301
Καλησπέρα και απο μενα παιδια , εχω γυρισει πολλες σελιδες πισω και εχω διαβασει για 200ε σεξ μιση ωρα ισχυει αυτο ?

Μαρεσουν τα στριπτιτζαδικα και εχω χρονια να παω , εποχης X-BAR που ηταν ΤΟ καλυτερο κατ εμε και ειχα ερωτευτει μια Τζεσικα...

Δεν εχω φιλους που ειναι τετοιου ειδους, εδω bachelor που κανονιζουμε δεν θελουν ουτε στριπ ουτε πυτανα το οποιο με εξοργιζει και λεω να παω μονος.

Το 200ρι είναι για 1 ώρα όχι μισάωρο και δεν το κάνουν όλες , τώρα για υπηρεσίες δεν γνωρίζω

Spacexxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
765
Πόντοι
990
Το 200ρι είναι για 1 ώρα όχι μισάωρο και δεν το κάνουν όλες , τώρα για υπηρεσίες δεν γνωρίζω
Λογικά ναι για μια ώρα θα είναι
Τώρα τι περιλαμβάνει λογικά πάνω κάτω φανταζόμαστε...

• Like
Αντιδράσεις: Noizy

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.266
Πόντοι
4.180

Δυστυχως ετσι παει, αλλους τους πηδαει η γυναικα και δεν πανε πια, αλλοι δε βρισκουν παρεα, γι αυτο βλεπεις να καθονται καποιοι μονοι στη μπαρα ή στο μπαρ καθε στριπ.
Οσο για το ερώτημα, πρέπει να ρωτησεις απο πριν την κοπελα που σε ενδιαφερει τι ακριβως κανει στο δωματιο αλλιως θα σου ζηταει εξτραδακια για πραγματα που θεωρουσες αυτονοητα (π.χ πιπα πριν το σεξ κλπ)

athena 9

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2021
Κριτικές
39
Like
1.673
Πόντοι
2.411
Δυστυχως ετσι παει, αλλους τους πηδαει η γυναικα και δεν πανε πια, αλλοι δε βρισκουν παρεα, γι αυτο βλεπεις να καθονται καποιοι μονοι στη μπαρα ή στο μπαρ καθε στριπ.
Οσο για το ερώτημα, πρέπει να ρωτησεις απο πριν την κοπελα που σε ενδιαφερει τι ακριβως κανει στο δωματιο αλλιως θα σου ζηταει εξτραδακια για πραγματα που θεωρουσες αυτονοητα (π.χ πιπα πριν το σεξ κλπ)

Πάντα χρειάζεται συνεννόηση από πριν

pektis42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
15
Like
740
Πόντοι
990

το μαγαζί και γενικά τέτοιου είδους μαγαζιά θα τα προτιμήσεις γιατί δίνουν την ψευδαίσθηση ότι καμάκωσες μια γκόμενα σε μπαρ και την γάμησες επιτόπου. Γι αυτό πάμε εκεί. Κάνεις μια καλή κουβέντα με την κοπέλα που σε ενδιαφέρει και ανεβαίνεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom