kapakavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2024
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Τίποτα καινούριο έπαιζε?Μόλις έφυγα από το μαγαζί. Απόλαυσα ποτάκι με την ησυχία μου καυλαντισα και αποχώρησα
Τίποτα καινούριο έπαιζε?Μόλις έφυγα από το μαγαζί. Απόλαυσα ποτάκι με την ησυχία μου καυλαντισα και αποχώρησα
Τίποτα καινούριο έπαιζε?
Φίλε έχει καμία 20αρα 25αρα εκεί?Συνέχεια ανανεώνονται αλλά το καλό είναι ότι έχει πολλές κοπέλες για όλα τα γούστα
Φίλε έχει καμία 20αρα 25αρα εκεί?
Είναι σαν να ρωτάς αν περνάνε αυτοκίνητα στη Συγγρού ή αν ανατέλλει ποτέ ο Ήλιος ή αν ο ΡΟΝΤΙΝΕΙ είναι ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ή όχι ή ή ή αν είμαι εγώ ΜΑΛΑΚΑΣ!Φίλε έχει καμία 20αρα 25αρα εκεί?
Οι 20αρες λείπουν γενικά από τα μαγαζιά η αν έχει έχει .... αστα να πάνε...Είναι σαν να ρωτάς αν περνάνε αυτοκίνητα στη Συγγρού ή αν ανατέλλει ποτέ ο Ήλιος ή αν ο ΡΟΝΤΙΝΕΙ είναι ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ή όχι ή ή ή αν είμαι εγώ ΜΑΛΑΚΑΣ!
Πίστεψε με έχει αρκετές όπως και στο κινκυ και Αλκατράζ. Αλλά μόνο εκείΟι 20αρες λείπουν γενικά από τα μαγαζιά η αν έχει έχει .... αστα να πάνε...
Για αυτό ρωτάω
Πίστεψε με έχει αρκετές όπως και στο κινκυ και Αλκατράζ. Αλλά μόνο εκεί
Πίστεψε με έχει αρκετές όπως και στο κινκυ και Αλκατράζ. Αλλά μόνο εκεί
Γιατί οι υπόλοιπες είναι σταθερές;Τίποτα καινούριο έπαιζε?
Τίποτα καινούριο έπαιζε?
μια σοφι εκει τη εχει παρει κανεις? φενεται ενδιαφερον
Το 200ρι είναι για 1 ώρα όχι μισάωρο και δεν το κάνουν όλες , τώρα για υπηρεσίες δεν γνωρίζωΚαλησπέρα και απο μενα παιδια , εχω γυρισει πολλες σελιδες πισω και εχω διαβασει για 200ε σεξ μιση ωρα ισχυει αυτο ?
Μαρεσουν τα στριπτιτζαδικα και εχω χρονια να παω , εποχης X-BAR που ηταν ΤΟ καλυτερο κατ εμε και ειχα ερωτευτει μια Τζεσικα...
Δεν εχω φιλους που ειναι τετοιου ειδους, εδω bachelor που κανονιζουμε δεν θελουν ουτε στριπ ουτε πυτανα το οποιο με εξοργιζει και λεω να παω μονος.
Αξιζει γενικα , υπηρεσιες εσκορτ ας πουμε ή 10ευρω μπουρδελου ?
Λογικά ναι για μια ώρα θα είναιΤο 200ρι είναι για 1 ώρα όχι μισάωρο και δεν το κάνουν όλες , τώρα για υπηρεσίες δεν γνωρίζω
Δυστυχως ετσι παει, αλλους τους πηδαει η γυναικα και δεν πανε πια, αλλοι δε βρισκουν παρεα, γι αυτο βλεπεις να καθονται καποιοι μονοι στη μπαρα ή στο μπαρ καθε στριπ.Καλησπέρα και απο μενα παιδια , εχω γυρισει πολλες σελιδες πισω και εχω διαβασει για 200ε σεξ μιση ωρα ισχυει αυτο ?
Μαρεσουν τα στριπτιτζαδικα και εχω χρονια να παω , εποχης X-BAR που ηταν ΤΟ καλυτερο κατ εμε και ειχα ερωτευτει μια Τζεσικα...
Δεν εχω φιλους που ειναι τετοιου ειδους, εδω bachelor που κανονιζουμε δεν θελουν ουτε στριπ ουτε πυτανα το οποιο με εξοργιζει και λεω να παω μονος.
Δυστυχως ετσι παει, αλλους τους πηδαει η γυναικα και δεν πανε πια, αλλοι δε βρισκουν παρεα, γι αυτο βλεπεις να καθονται καποιοι μονοι στη μπαρα ή στο μπαρ καθε στριπ.
Οσο για το ερώτημα, πρέπει να ρωτησεις απο πριν την κοπελα που σε ενδιαφερει τι ακριβως κανει στο δωματιο αλλιως θα σου ζηταει εξτραδακια για πραγματα που θεωρουσες αυτονοητα (π.χ πιπα πριν το σεξ κλπ)
Καλησπέρα και απο μενα παιδια , εχω γυρισει πολλες σελιδες πισω και εχω διαβασει για 200ε σεξ μιση ωρα ισχυει αυτο ?