Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ότι εμπειρία και να έχουμε 200 σε πριβέ για 25-30 λεπτά σχεδόν δε δίνουμεΈχει κανείς εμπειρία με μια καστανόξανθη, σπαστό μαλλάκι μέχρι τους ώμους , αρκετά τατού και πιρσινγκ στην ρόγα, νορμαλ σώμα και ωραίο κωλαράκι?
Κοίτα, απο ότι έχω καταλάβει πάει 50€ και δεκάλεπτο, οπότε 40 λεπτά.ότι εμπειρία και να έχουμε 200 σε πριβέ για 25-30 λεπτά σχεδόν δε δίνουμε
Έχει πάρει κανείς πριβέ πουθενα 200€ ΜΙΑ ΩΡΑ ;;;Κοίτα, απο ότι έχω καταλάβει πάει 50€ και δεκάλεπτο, οπότε 40 λεπτά.
Βέβαια μια άλλη μου πρότεινε πριβέ με 200€ για μια ώρα, τώρα κατά πόσο έλεγε την αλήθεια δεν έκατσα να το ψάξω, δεν ήταν του γούστου μου.
Φαντάζομαι αρκετοί μιας και συνοδεύεται με μπριζόλα.Έχει πάρει κανείς πριβέ πουθενα 200€ ΜΙΑ ΩΡΑ ;;;
Για τη διάρκεια λέω ....Φαντάζομαι αρκετοί μιας και συνοδεύεται με μπριζόλα.
ΓΙα αυτό θα σε γελάσω, ενας φίλος μου είχε πάει με 150 για μισή ώρα και κάποια άλλα κορίτσια έλεγαν 200 για 40 λεπτά.Για τη διάρκεια λέω ....
ότι εμπειρία και να έχουμε 200 σε πριβέ για 25-30 λεπτά σχεδόν δε δίνουμε
Θα σε γελάσω, το 200ρι πρέπει να παίζει ακόμα απο Helen ας πουμε και να είναι και ακατέβατο, για 40-45 λεπτά.Φτιάξανε και συντομότερο φουλ πρόγραμμα στα 150 γιατί το διακόσια δεν τράβαγε;
Αυτή τι λέει;Εθεάθει η γνωστή Νταίζη από AQ το σαββατόβραδο.
Επίσης πριβέ μισής ώρας (150€) με σεξάκι θα δοκιμαστεί λιαν συντόμως με ένα ωραίο ξανθό μωράκι.
Για την Νταίζη λες? Σιλικον μιλφΑυτή τι λέει;
Το Babylon ενώ έχει τιμές πιο ποιοτικών στριπτιζάδικων, έχει χώρους που δεν με συγκίνησαν ιδιαιτέρως. Ή κωλόμπαρο θα είναι ένα μαγαζί ή στριπτιζάδικο. Αυτό μου φαίνεται σαν κάτι που αποτυχημένα βρίσκεται κάπου στην μέση, δεν έχει ταυτότητα δηλαδή, ενώ το Alcatraz και το Kinky είναι clubs και τα υπόλοιπα είναι καθαρά strips.
Και κανει Πριβε;150;Για την Νταίζη λες? Σιλικον μιλφ
Δεν ξέρω, λογικά ναι, τώρα τι κάνει στο δεκάλεπτο και τι στο μισάωρο δεν ξέρω και δεν με νοιάζει γιατί δεν είναι καθόλου του γούστου μου.Και κανει Πριβε;150;