Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αυτη απο την Βενεζουελα τι γκομεναρα εχει γινει ρε παιδια...ιδια η JLO..
Οχι ρε φιλε!
Την αλλη φορα θα σε ρωτησω..για να αλλαξω τα γουστα μου..
Οχι ρε φιλε!
Την αλλη φορα θα σε ρωτησω..για να αλλαξω τα γουστα μου..
Δεν ειπα για το γουστο σου φιλε ειπα οχι και Τζει Λο
Χρόνια πολλά σε όλη την παρέα χτες υπολειτουργουσαν τουλάχιστον αυτά που πήγα πέρασα από babylon πολύ λίγες κοπέλες λοιπόν να πω δυο πράγματα σε αυτό το μαγαζί η που θα περάσω τέλεια η θα φύγω στην μισή ώρα μέση οδό δεν υπάρχει δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι παίζει ρόλο που θα κάτσεις χτες δεν πέρασε καμία λες και είμαστε αόρατοι έφυγα στην μισή ώρα άλλες φορές περνάνε όλες και κερνάμε και παίρνουμε χορούς τεσπά αυτοί χάνουν που της έχουν καλοκαίρι και τους δίνουνε μεροκάματο μέγα λάθος θα μπορούσαμε να πούμε για να πάρετε το μεροκάματο πρέπει να κάνετε κάποιες κάρτες να δεις άλλη συμπεριφορά.
Αντε να ανοίξει να πάμε για κανενα ποτο
Ρε παιδιά έχει κανένας λεπτομέρειες για Μπέτυ από casa?
Άντε να ανοίξουν επιτέλους! Μιλάμε πάντα για την Μπέτυ από Ρουμανία (milf) με τα άψογα ελληνικά!!εγω παντως κανα δυο εβδομαδες πριν κλείσουν λογω καραντινας την είχα δει στο kinky opera
Μύστη μου γιατί το λες?Προσωπικα ανυπομονω να παίξω με τις βυζάρες της κυρίας Μάρθας!Είναι καβλα η μιλφάρα μας!Νομίζω δεν θα ανοίξει ξανά...
Ναι γι αυτη λεωΆντε να ανοίξουν επιτέλους! Μιλάμε πάντα για την Μπέτυ από Ρουμανία (milf) με τα άψογα ελληνικά!!
Θα τις βρεις αλλού τις βυζάρες της...Έτσι κι αλλιώς γυρίζει αυτή δεν σταματά ακόμη...Μύστη μου γιατί το λες?Προσωπικα ανυπομονω να παίξω με τις βυζάρες της κυρίας Μάρθας!Είναι καβλα η μιλφάρα μας!
που θα τιs βρει ?Θα τις βρεις αλλού τις βυζάρες της...Έτσι κι αλλιώς γυρίζει αυτή δεν σταματά ακόμη...
Ναι Μίτσελ τι λένε άμα ξαναδουλέψει αυτή babylon θα είναιΠως τη λένε εκείνη την ξανθιά με το σούπερ κωλαρακι...
Ρουμάνα, κοντουλα.... σούπερ φατσούλα
Μισέλ ;
Ξέρει κανείς ;
Casa. Ή. Kinky. Θα βρίσκεται ;;;
Γουστάρεις και σύ ε ;Ναι Μίτσελ τι λένε άμα ξαναδουλέψει αυτή babylon θα είναι