Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.717
- Πόντοι
- 8.345
Μάλλον ούτε εσύ έχεις περάσει απ'εξω πόσο μάλλον να έχεις μπει και μεσα.Είναι γνωστό ότι τα μαγαζιά της περιοχής παίζουν και με τουρίστες ειδικά τα τελευταία χρόνια![]()
Μάλλον ούτε εσύ έχεις περάσει απ'εξω πόσο μάλλον να έχεις μπει και μεσα.Είναι γνωστό ότι τα μαγαζιά της περιοχής παίζουν και με τουρίστες ειδικά τα τελευταία χρόνια![]()
Έχω να περάσω πανω απο μήναΌλα καλά είναι εκεί μέσα, το μόνο μεγάλο μειονέκτημα όμως είναι ότι δεν έχει εκεί όπως μου είχε πει μια φορά μια κοπέλα: "full hotel accommodation''. Για μένα είναι αποτρεπτικό αυτό και ευτυχώς δεν συμβαίνει παντού.
Με γρίφους μιλάς γέροντα!!!full hotel accommodation''
Έχεις χρόνια μπροστά σου, θα στα λένε οι κοπέλες όπου πηγαίνεις, γιατί όλα τα στριπ δεν ειναι τα ίδια από πλευράς υποδομής.Με γρίφους μιλάς γέροντα!!!![]()
Πολύ παλιά ήταν αυτά, πριν αλλάξει ταμπέλα και όνομα το μπαρ. Μετά η διαρρύθμιση και η εμφάνιση του χώρου αλλάξανε τελείως. Πολυ καλό είναι και για κεράσματα και για χορό, αλλά όχι για πολλά-πολλά περαιτέρω. Και οι κοπέλες είναι πολύ ευχάριστες, πολιτισμένες.Φίλε έχει δωμάτιο τύπου με κουρτίνες;
Η κανονικά μπαίνεις σαν στούντιο;
Πολύ παλιά ήταν αυτά, πριν αλλάξει ταμπέλα και όνομα το μπαρ. Μετά η διαρρύθμιση και η εμφάνιση του χώρου αλλάξανε τελείως. Πολυ καλό είναι και για κεράσματα και για χορό, αλλά όχι για πολλά-πολλά περαιτέρω. Και οι κοπέλες είναι πολύ ευχάριστες, πολιτισμένες.
Πάνω παίζει φουλ σίγουρατι εννοείς όχι πολλά πολλά περαιτέρω; εφόσον οι κοπέλες ανεβαίνουν επάνω αν θέλεις
Εννοώ από πλευράς χώρων. Έχω ανέβει την σκάλα και ξέρω. Οι κοπέλες κάνουν μια χαρά την δουλειά τους. Οι παλιοί κυνηγάνε το full hotel accommodation.Πάνω παίζει φουλ σίγουρα
Εννοώ από πλευράς χώρων. Έχω ανέβει την σκάλα και ξέρω. Οι κοπέλες κάνουν μια χαρά την δουλειά τους. Οι παλιοί κυνηγάνε το full hotel accommodation.
Αδερφε και ο χορός των 10 ευρω, επανω ειναι.. Ολα απανω ειναιΓια επάνω σε δωμάτιο έμαθα ότι πρώτα πρέπει να κεράσει κάποιος ποτό από τα ακριβά
Ισχύει αυτό;
Για να μιλήσω έντιμα, πρόκειται για πάρα πολύ καλό bar, με ωραίες γυναίκες, ευγενέστατο προσωπικό, που πιστεύω ότι έχει και καλά, γνήσια ποτά και έχω δει σε αυτό χώρους πάνω αξιοπρεπέστατους και καθαρούς, αλλά δυστυχώς δεν έχουν όλα τα strip του ίδιου στυλ vip δωμάτια. Εκεί είναι που χάνει λίγο σε σχέση με άλλα. Να έχει βέβαια όποιος πάει και αρκετά χρήματα πάνω του, γιατί δεν έχει το στυλ του low-end strip, δεν είναι ψιλικατζίδικο.Μια φορά που είχα ανέβει παλιότερα ο χώρος ήταν αρκετά decent
Για να μιλήσω έντιμα, πρόκειται για πάρα πολύ καλό bar, με ωραίες γυναίκες, ευγενέστατο προσωπικό, που πιστεύω ότι έχει και καλά, γνήσια ποτά και έχω δει σε αυτό χώρους πάνω αξιοπρεπέστατους και καθαρούς, αλλά δυστυχώς δεν έχουν όλα τα strip του ίδιου στυλ vip δωμάτια. Εκεί είναι που χάνει λίγο σε σχέση με άλλα. Να έχει βέβαια όποιος πάει και αρκετά χρήματα πάνω του, γιατί δεν έχει το στυλ του low-end strip, δεν είναι ψιλικατζίδικο.
Οχι δε ισχύει κάτι τέτοιο.Για επάνω σε δωμάτιο έμαθα ότι πρώτα πρέπει να κεράσει κάποιος ποτό από τα ακριβά
Ισχύει αυτό;
Οχι δε ισχύει κάτι τέτοιο.
ΣωστάΑδερφε και ο χορός των 10 ευρω, επανω ειναι.. Ολα απανω ειναι
Από προσωπική εμπειρία φίλου ναι go for it.Από αυτή την Νταίζη τι να περιμένει κάποιος στο πριβέ
Φουλάρει;