Νέα

Caligula Gold

• Μέλος που άνοιξε το νήμα polymatakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 650
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.936
Πόντοι
216
IMG_20250808_051609.jpg

IMG_20250808_064251.jpg

Το βρωμόσκυλο η Μουνάροβα! Όχι μόνο παραμείναμε μέχρι το κλείσιμο, αλλά θα έρθει με τα ρούχα της δουλειάς μαζί μου στην Αθήνα με το τραίνο!

Λάιβ ενημέρωση! :rockon::rockon::rockon:
Το show ήταν καλό αδερφέ?

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.570
Πόντοι
7.446

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.570
Πόντοι
7.446
Περίμενα περισσότερα από τη δεσποινίδα Μουνάροβα. Το Caligula δεν αξίζει επίσκεψη δηλαδή?
Θα δώσεις 15€, θα δεις τι παίζει και θα μας πεις.

Για μένα σίγουρα άξιζε η βραδιά γιατί γνωριστήκαμε καλά με τη Μουνάροβα και την έφερα στην Αθήνα. :rockon:

Εσένα μπορεί να σε απαξιώσει και να κλαίς τα 15€ της εισόδου. :cry:

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.936
Πόντοι
216
Το θέμα είναι να πάρουμε την Μουναροβα ή την άλλη την γαμιολα την Πωλίνα...

Kwnstass

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2021
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω τι προγράμματα περιλαμβάνει το Καλιγούλα και σε τι τιμές.

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.936
Πόντοι
216
Θα δώσεις 15€, θα δεις τι παίζει και θα μας πεις.

Για μένα σίγουρα άξιζε η βραδιά γιατί γνωριστήκαμε καλά με τη Μουνάροβα και την έφερα στην Αθήνα. :rockon:

Εσένα μπορεί να σε απαξιώσει και να κλαίς τα 15€ της εισόδου. :cry:
Εντέλει γάμησες μάγκα?

strathgos4

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2022
Like
116
Πόντοι
0
Επίσκεψη εχθές στο μαγαζί που μεταφέρθηκε πλέον λίγα μέτρα πιο κάτω από εκεί που ήταν παλιά.
Άδειο το μαγαζί αν και πήγαμε νωρίς. 5-6 κοπέλες μαξ. Ούτε ονόματα δεν κράτησα. Επιθετικό μάρκετινγκ από τη μια κυρία που έπαιζε μπάλα χωρίς κάποια ουσία θέλοντας να πικαρει και να σε στριμωξει. Κλαιν μαιν εν ολίγοις
Μια άλλη κοπέλα που ήρθε με γυαλιά, ήρθε ΝΤΥΜΕΝΗ κανονικά και ήθελε και να κεραστει ποτό και να μιλήσουμε. Ότι να ναι. Έξω σε κλαμπ λιγότερα θα φορούσαν από την κοπέλα αυτή.
Το αποκορύφωμα μια τελευταία κοπέλα που πέρασε. Μιλφ και αρκετή προσπάθεια να σε καυλωσει. Το highlight ήθελε 40 ευρώ για χορό, 60 για χορό topless. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.

Αυτά τα ολίγα. Peace out

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.936
Πόντοι
216
Επίσκεψη εχθές στο μαγαζί που μεταφέρθηκε πλέον λίγα μέτρα πιο κάτω από εκεί που ήταν παλιά.
Άδειο το μαγαζί αν και πήγαμε νωρίς. 5-6 κοπέλες μαξ. Ούτε ονόματα δεν κράτησα. Επιθετικό μάρκετινγκ από τη μια κυρία που έπαιζε μπάλα χωρίς κάποια ουσία θέλοντας να πικαρει και να σε στριμωξει. Κλαιν μαιν εν ολίγοις
Μια άλλη κοπέλα που ήρθε με γυαλιά, ήρθε ΝΤΥΜΕΝΗ κανονικά και ήθελε και να κεραστει ποτό και να μιλήσουμε. Ότι να ναι. Έξω σε κλαμπ λιγότερα θα φορούσαν από την κοπέλα αυτή.
Το αποκορύφωμα μια τελευταία κοπέλα που πέρασε. Μιλφ και αρκετή προσπάθεια να σε καυλωσει. Το highlight ήθελε 40 ευρώ για χορό, 60 για χορό topless. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.

Αυτά τα ολίγα. Peace out
Η Δήμητρα ήταν εκεί?

strathgos4

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2022
Like
116
Πόντοι
0
Επίσκεψη εκ νέου εχθές στο μαγαζί. Ρόστερ πάνω κάτω το ίδιο. Μια ξανθιά νεαρή όμορφη κοπέλα πρώτη της ημέρα μας είπαν, μια ακόμα κοπέλα μαυρουλα που και αυτή δεν ήταν τη προηγούμενη φορά. Γενικά πάλι ψιλοαδειο ακόμα και Παρασκευή. Επειδή επισκέφθηκαμε και άλλα 2 το ίδιο βράδυ, θα πω ότι αν δεν ανανεωθεί λίγο το ροστερ δεν έχει να προσφέρει κάτι.

Eklexios_Megas

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2022
Like
76
Πόντοι
0

Αυτά τα ολίγα. Peace out
40€ στο καλιγουλα δηλαδή τις ίδιες τιμές με το λουσιφερ και αυτό με το topless δεν το κατάλαβα δηλαδή χωρίς topless τι χορός θα είναι αυτός τσάμικο θα σου χορέψει;

strathgos4

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2022
Like
116
Πόντοι
0
40€ στο καλιγουλα δηλαδή τις ίδιες τιμές με το λουσιφερ και αυτό με το topless δεν το κατάλαβα δηλαδή χωρίς topless τι χορός θα είναι αυτός τσάμικο θα σου χορέψει;
Μέχρι και πριν 2 βδομάδες στο λουσιφερ ο χορός ήταν στα 20. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι.
Τώρα για το topless συμφωνώ μαζί σου, παράνοια

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
3.446
Πόντοι
1.436
περασμα caligula μετα απο 2-3 χρονια περιπου
νεος χωρος και το roster πια ειναι αρκετα καλυτερο
στα αρνητικα με οσες μιλησα μου ειπαν οτι δε παιζει πια σεξ στο μαγαζι...ενω παλια επαιζε...και ειχα παρει μια μαγια με δυνατη εμφανιση και καπως σχιστοματα εκει, ομως η μαγια δεν ηταν πια στο μαγαζι
ηταν μια ψιλη ελληνιδα με μακρια μαλλια,, καλη εμφανιση...μου ειπε αν παρω σαμπανια ισως γινει και καμια εκτονωση αλλα δε ξερω πως την εννοιει αυτη την εκτονωση
πριβε και ποτο με μια ολγα που ηταν δυνατη εμφανισιακα αλλα με πιεζε για πριβε της μιας ωρας καθε φορα ομως οταν τη ρωτουσα τι ακριβως θα κανουμε εκει μου ελεγε οτι το μαγαζι δεν αφηνει σεξ....
μιλησα και με μια μαυρουλα που ειχε πλακα αλλα γενικα δε μου αρεσουν οι μαυρουλες δεν ειναι του γουστου μου, και αυτη επισης μου ειπε οτι παλια στο μαγαζι επαιζαν πιπες αλλα τωρα πια δεν εχει πιπες....σοβαρευτηκαν

anonX|

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2025
Κριτικές
6
Like
1.628
Πόντοι
481
στα αρνητικα με οσες μιλησα μου ειπαν οτι δε παιζει πια σεξ στο μαγαζι...ενω παλια επαιζε...και ειχα παρει μια μαγια με δυνατη εμφανιση και καπως σχιστοματα εκει, ομως η μαγια δεν ηταν πια στο μαγαζι
ηταν μια ψιλη ελληνιδα με μακρια μαλλια,, καλη εμφανιση...μου ειπε αν παρω σαμπανια ισως γινει και καμια εκτονωση αλλα δε ξερω πως την εννοιει αυτη την εκτονωση
πριβε και ποτο με μια ολγα που ηταν δυνατη εμφανισιακα αλλα με πιεζε για πριβε της μιας ωρας καθε φορα ομως οταν τη ρωτουσα τι ακριβως θα κανουμε εκει μου ελεγε οτι το μαγαζι δεν αφηνει σεξ....
μιλησα και με μια μαυρουλα που ειχε πλακα αλλα γενικα δε μου αρεσουν οι μαυρουλες δεν ειναι του γουστου μου, και αυτη επισης μου ειπε οτι παλια στο μαγαζι επαιζαν πιπες αλλα τωρα πια δεν εχει πιπες....σοβαρευτηκαν
Είναι όντως στο 20ρικο οι απλοί χοροί?

DocHollywood

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
28
Πόντοι
1
στα αρνητικα με οσες μιλησα μου ειπαν οτι δε παιζει πια σεξ στο μαγαζι...
αυτά είνα πολύ θλιβερά νέα :(((( έχει πάει κανείς πρόσφατα να μας πει αν ισχύει ακόμη, ή το έκαναν έτσι στην αρχή για το ξεκάρφωμα;;

Hathor

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
214
Πόντοι
1
αυτά είνα πολύ θλιβερά νέα :(((( έχει πάει κανείς πρόσφατα να μας πει αν ισχύει ακόμη, ή το έκαναν έτσι στην αρχή για το ξεκάρφωμα;;
Πριν 2 βδομαδες που πηγα δεν επαιζε σεξ...ουτε η γαλλιδα που ηταν και στο παλιο ουτε μια ρωσιδα ,,νομιζω Ολγα...χορο κατω 60...αλλα μονο χορο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom