Νέα

Bluevision Θεσσαλονικη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CSD28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 167K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tkis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2021
Κριτικές
1
Like
136
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους ελπίζω να είχατε ένα καλό γαμιστερό καλοκαίρι. Θα ήθελα να ρωτήσω αν είχατε να διαλέξετε μεταξύ Bluevision και Xplay για να πάτε να βρείτε ωριμους κυρίως ποιο θα διαλέγατε και τι ώρες πάνω κάτω?
Το blue vision πρέπει να μαζεύει πιο ώριμες ηλικίες - αλλά και στο play σίγουρα θα βρεις μεγάλες ηλικίες. Είναι και θέμα τύχης, κάποιες φορές

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
246
Πόντοι
21
Οσοι-ες έχετε πρόσβαση στο kanesex.com μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ιδιοκτήτη Αφέντη μου για συνεννόηση ενοικίασης μου χωρίς όρια όρους και λέξη ασφαλείας

kanesex.com

ΔΟΥΛΑ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
246
Πόντοι
21
Σήμερα με άδεια του Αφέντη Δημήτρη και αφού ξεκλείδωσε το σιδερένιο μου chastity cage τάπα - γιατί το 0,5εκ. πετσί μονό σε τέτοιο κλουβάκι χωράει - έκανα πλήρη καθαριότητα αποτρίχωση σε όλο το σώμα πλύθηκα έβαλα τις ενυδατικές κρεμούλες μου και ξανακλειδώθηκε επ´ αόριστο αφού μόνο ο σατράπης Αφέντης μου έχει τα κλειδάκια του.

iCloud Photos - Apple iCloud

peteinos40

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2018
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους ελπίζω να είχατε ένα καλό γαμιστερό καλοκαίρι. Θα ήθελα να ρωτήσω αν είχατε να διαλέξετε μεταξύ Bluevision και Xplay για να πάτε να βρείτε ωριμους κυρίως ποιο θα διαλέγατε και τι ώρες πάνω κάτω?
Στο Bluevision έχει πιο πολλούς ωριμους...τουλάχιστον εγώ αυτό έχω προσέξει. Κ στο play πηγαίνουν, αλλά στο BV το πρωί κ το μεσημέρι αράζουν πολλοί εκεί (πρωην πελάτες του Βιλμα μαλλον)

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
246
Πόντοι
21
Η ξεφτελισμένη μαζόχα παθητική καριολόπουστρα δούλα Ράννια με κλειδωμένο μόνιμα το σιδερένιο της chastity cage τάπα δεν έχει στην κατοχή της τα κλειδάκια και ανήκει στο σατράπη Αφέντη Δημήτρη οπότε επικοινωνείτε μαζί του για να με διατάζει ότι θέλετε ακόμα και να με πασάρει για εκτός ορίων όρων και λέξης ασφαλείας σε σας και τις παρέες σας. Στο telegram τον βρίσκετε ως @dimitristudio και στο fb ως Dimitris Lovesfeet

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom