Το blue vision πρέπει να μαζεύει πιο ώριμες ηλικίες - αλλά και στο play σίγουρα θα βρεις μεγάλες ηλικίες. Είναι και θέμα τύχης, κάποιες φορέςΚαλησπέρα σε όλους ελπίζω να είχατε ένα καλό γαμιστερό καλοκαίρι. Θα ήθελα να ρωτήσω αν είχατε να διαλέξετε μεταξύ Bluevision και Xplay για να πάτε να βρείτε ωριμους κυρίως ποιο θα διαλέγατε και τι ώρες πάνω κάτω?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Bluevision Θεσσαλονικη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CSD28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 474
- Εμφανίσεις 182K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 258
- Πόντοι
- 21
Οσοι-ες έχετε πρόσβαση στο kanesex.com μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ιδιοκτήτη Αφέντη μου για συνεννόηση ενοικίασης μου χωρίς όρια όρους και λέξη ασφαλείας
ΔΟΥΛΑ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 258
- Πόντοι
- 21
Σήμερα με άδεια του Αφέντη Δημήτρη και αφού ξεκλείδωσε το σιδερένιο μου chastity cage τάπα - γιατί το 0,5εκ. πετσί μονό σε τέτοιο κλουβάκι χωράει - έκανα πλήρη καθαριότητα αποτρίχωση σε όλο το σώμα πλύθηκα έβαλα τις ενυδατικές κρεμούλες μου και ξανακλειδώθηκε επ´ αόριστο αφού μόνο ο σατράπης Αφέντης μου έχει τα κλειδάκια του.
iCloud Photos - Apple iCloud
peteinos40
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 3
- Like
- 170
- Πόντοι
- 0
Στο Bluevision έχει πιο πολλούς ωριμους...τουλάχιστον εγώ αυτό έχω προσέξει. Κ στο play πηγαίνουν, αλλά στο BV το πρωί κ το μεσημέρι αράζουν πολλοί εκεί (πρωην πελάτες του Βιλμα μαλλον)Καλησπέρα σε όλους ελπίζω να είχατε ένα καλό γαμιστερό καλοκαίρι. Θα ήθελα να ρωτήσω αν είχατε να διαλέξετε μεταξύ Bluevision και Xplay για να πάτε να βρείτε ωριμους κυρίως ποιο θα διαλέγατε και τι ώρες πάνω κάτω?
mpananas000
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2024
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Παιδιά είναι καλό; θα ήθελα να επισκεφτώ το bluevision, να νοιώσω την εμπειρία
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 258
- Πόντοι
- 21
Η ξεφτελισμένη μαζόχα παθητική καριολόπουστρα δούλα Ράννια με κλειδωμένο μόνιμα το σιδερένιο της chastity cage τάπα δεν έχει στην κατοχή της τα κλειδάκια και ανήκει στο σατράπη Αφέντη Δημήτρη οπότε επικοινωνείτε μαζί του για να με διατάζει ότι θέλετε ακόμα και να με πασάρει για εκτός ορίων όρων και λέξης ασφαλείας σε σας και τις παρέες σας. Στο telegram τον βρίσκετε ως @dimitristudio και στο fb ως Dimitris Lovesfeet
share.icloud.com
kanesex.com
View, organize, and share photos and videos with iCloud Photos on the web. Changes will sync across your devices with iCloud.
ΔΟΥΛΑ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ
H ιδιόκτητη δούλα μου Γιάννης Παπαιωάννου ( Ράννια Παπά το όνομα της δούλας ) Ενοικιάζεται το παρόν αντικείμενο ιδιοκτησίας μου, για οποιαδήποτε χρήση σε Κυρίες ή αφέντρες νομού θεσσαλονίκης και όμορες περιοχές. το ωράριο της είναι 9 το πρωί με 3 το μεσημέρι εκτός σαββατοκύριακου. Μπορείτε να...
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.813
- Πόντοι
- 11.915
Τι φωτό να στείλουν ρε τύπε, εσύ βάλε την κοπέλα σου να δούμε μήπως είναι καμιά γυναίκα με πουλάκιΠαιδιά ψήνω να πάμε με τη κοπέλα μου αυτή τη βδομάδα στείλτε για λεπτομέρειες μέρα φωτό κλπ
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4.132
- Πόντοι
- 456
σιγα μην κανεις και καστινγκ ρε φιλε,παντε εκει να σας γαμησει ο κοσμος και αφηστε τις μαλακιεςΠαιδιά ψήνω να πάμε με τη κοπέλα μου αυτή τη βδομάδα στείλτε για λεπτομέρειες μέρα φωτό κλπ
Διαγραμμένο μέλος 262431
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2025
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Για αύριο 11-12 το πρωί; να τις παίξουμε κ ότι κάτσει;
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.813
- Πόντοι
- 11.915
ΠριβέΜλκ συγγνώμη που δεν θέλουμε να έρθει το κάθε πικπα και δεν πήραμε την άδεια σου
Οποίος θέλει φωτό της κοπέλας ας στείλει πριβέ
bdsm72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.563
- Πόντοι
- 481
Ευκαιρία να ξαναπάς, τώρα που το θυμήθηκες.Πωπω πολύ παλιά είχα έρθει σε αυτό!!
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.813
- Πόντοι
- 11.915
Isidoro$
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.982
- Πόντοι
- 1.346
τι εγινε,πηγατε;Μλκ συγγνώμη που δεν θέλουμε να έρθει το κάθε πικπα και δεν πήραμε την άδεια σου
Οποίος θέλει φωτό της κοπέλας ας στείλει πριβέ
Ypotaktiko_Cross_40
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 136
- Πόντοι
- 16
Θα ειμια το ΣΚ θεσσαλονικη και λεω να το επισκευτω, θα παιζει τιποτα αυτες τις μερες?τι εγινε,πηγατε;
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 91
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 207
- Εμφανίσεις