Νέα

Bluevision Θεσσαλονικη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CSD28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 474
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

tkis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2021
Κριτικές
1
Like
138
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους ελπίζω να είχατε ένα καλό γαμιστερό καλοκαίρι. Θα ήθελα να ρωτήσω αν είχατε να διαλέξετε μεταξύ Bluevision και Xplay για να πάτε να βρείτε ωριμους κυρίως ποιο θα διαλέγατε και τι ώρες πάνω κάτω?
Το blue vision πρέπει να μαζεύει πιο ώριμες ηλικίες - αλλά και στο play σίγουρα θα βρεις μεγάλες ηλικίες. Είναι και θέμα τύχης, κάποιες φορές

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
258
Πόντοι
21
Οσοι-ες έχετε πρόσβαση στο kanesex.com μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ιδιοκτήτη Αφέντη μου για συνεννόηση ενοικίασης μου χωρίς όρια όρους και λέξη ασφαλείας

kanesex.com

ΔΟΥΛΑ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
258
Πόντοι
21
Σήμερα με άδεια του Αφέντη Δημήτρη και αφού ξεκλείδωσε το σιδερένιο μου chastity cage τάπα - γιατί το 0,5εκ. πετσί μονό σε τέτοιο κλουβάκι χωράει - έκανα πλήρη καθαριότητα αποτρίχωση σε όλο το σώμα πλύθηκα έβαλα τις ενυδατικές κρεμούλες μου και ξανακλειδώθηκε επ´ αόριστο αφού μόνο ο σατράπης Αφέντης μου έχει τα κλειδάκια του.

iCloud Photos - Apple iCloud

peteinos40

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2018
Κριτικές
3
Like
170
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους ελπίζω να είχατε ένα καλό γαμιστερό καλοκαίρι. Θα ήθελα να ρωτήσω αν είχατε να διαλέξετε μεταξύ Bluevision και Xplay για να πάτε να βρείτε ωριμους κυρίως ποιο θα διαλέγατε και τι ώρες πάνω κάτω?
Στο Bluevision έχει πιο πολλούς ωριμους...τουλάχιστον εγώ αυτό έχω προσέξει. Κ στο play πηγαίνουν, αλλά στο BV το πρωί κ το μεσημέρι αράζουν πολλοί εκεί (πρωην πελάτες του Βιλμα μαλλον)

• Like
Αντιδράσεις: tkis

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
258
Πόντοι
21
Η ξεφτελισμένη μαζόχα παθητική καριολόπουστρα δούλα Ράννια με κλειδωμένο μόνιμα το σιδερένιο της chastity cage τάπα δεν έχει στην κατοχή της τα κλειδάκια και ανήκει στο σατράπη Αφέντη Δημήτρη οπότε επικοινωνείτε μαζί του για να με διατάζει ότι θέλετε ακόμα και να με πασάρει για εκτός ορίων όρων και λέξης ασφαλείας σε σας και τις παρέες σας. Στο telegram τον βρίσκετε ως @dimitristudio και στο fb ως Dimitris Lovesfeet

sgamaw25

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2021
Like
33
Πόντοι
0
Παιδιά ψήνω να πάμε με τη κοπέλα μου αυτή τη βδομάδα στείλτε για λεπτομέρειες μέρα φωτό κλπ

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.813
Πόντοι
11.915
Παιδιά ψήνω να πάμε με τη κοπέλα μου αυτή τη βδομάδα στείλτε για λεπτομέρειες μέρα φωτό κλπ
Τι φωτό να στείλουν ρε τύπε, εσύ βάλε την κοπέλα σου να δούμε μήπως είναι καμιά γυναίκα με πουλάκι :confused::confused:

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.132
Πόντοι
456
σιγα μην κανεις και καστινγκ ρε φιλε,παντε εκει να σας γαμησει ο κοσμος και αφηστε τις μαλακιες

sgamaw25

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2021
Like
33
Πόντοι
0
Μλκ συγγνώμη που δεν θέλουμε να έρθει το κάθε πικπα και δεν πήραμε την άδεια σου
Οποίος θέλει φωτό της κοπέλας ας στείλει πριβέ

NicoleCD

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Πωπω πολύ παλιά είχα έρθει σε αυτό!!

Thess3

Μέλος