Δεν το κάνετε απόγευμα να έρθω και γω;Παρασκευή νύχτα τύπου 12-12+ θέλω με μια τύπισσα που τραβιομαστε τον τελευταίο καιρό να δοκιμάσουμε είτε Blue Vision είτε Play. Ποιο από τα δύο αξίζει περισσότερο? Ψήνεται για τσιμπούκια με μένα και έναν ή περισσότερους
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Bluevision Θεσσαλονικη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CSD28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 476
- Εμφανίσεις 183K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Isidoro$
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.984
- Πόντοι
- 1.346
τι εγινε τυπε,παιχτηκε διπλοτσιμπουκωτο ή ακομα ψαχνεστε;Παρασκευή νύχτα τύπου 12-12+ θέλω με μια τύπισσα που τραβιομαστε τον τελευταίο καιρό να δοκιμάσουμε είτε Blue Vision είτε Play. Ποιο από τα δύο αξίζει περισσότερο? Ψήνεται για τσιμπούκια με μένα και έναν ή περισσότερους
Ράννια Παπά
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2026
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Στο υπόγειο κάτω από τη σκάλα πως είναι τώρα διαμορφωμένος ο χώρος (έχω να πάω ένα και χρόνο)
leather_agori01
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2026
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Και εγω εχω λιγο καιρο να παω blue vision αλλά πρέπει να είναι η ίδια σκοτεινη φάση χωρίς πολύ φως ενα καναπεδακι οπως μπαινεις και κατι δωματιακιαΣτο υπόγειο κάτω από τη σκάλα πως είναι τώρα διαμορφωμένος ο χώρος (έχω να πάω ένα και χρόνο)
Transition
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2026
- Like
- 1.456
- Πόντοι
- 216
Σήμερα βράδυ ίσως πάω μετά τις 10..θα πάει κανείς;θέλω να δώσω πίπα
Θελω να γευτω το σπερμα σου...
Στείλε μου μήνυμαΚαι εγω εχω λιγο καιρο να παω blue vision αλλά πρέπει να είναι η ίδια σκοτεινη φάση χωρίς πολύ φως ενα καναπεδακι οπως μπαινεις και κατι δωματιακια
Transition
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2026
- Like
- 1.456
- Πόντοι
- 216
Eιναι και πιο ακριβο απο το Play και εχει και λιγοτερο κοσμο και μεγαλυτερες ηλικιες.... Προσωπικα δεν ξαναπαω.
πσκ εχει περισσοτερο κοσμο και αν δεν θες μεγαλες ηλικιες τοτε πηγαινε στο play καλυτερα.Πήγα χθες αλλά απογοητεύτηκα..τζάμπα το 10ρικο..μόνο γέρους είχε κ γενικά ψοφια πράγματα
Thess3
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
NαιΚαπνίζουμε μέσα?
Μόνο πίπες όχι τσιγάραΚαπνίζουμε μέσα?
Transition
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2026
- Like
- 1.456
- Πόντοι
- 216
Εγω που θέλω να έρθω αλλά 12 το βράδυ τι θα βρω?
Τοσο αργα ελαχιστοι ειναι μεσα...
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 91
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 207