Ypotaktikh_poustra
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
Μη ειρωνικά μου λείπει που δεν έχω διαβάσει κατεβατό ξεφτιλισμα του, τους τελευταίους μήνες...
Γύρνα πίσω @Ράννια
Μη ειρωνικά μου λείπει που δεν έχω διαβάσει κατεβατό ξεφτιλισμα του, τους τελευταίους μήνες...
Τύπε παίζουν πολλές επιλογές σε σουβλάκια σύμφωνα με κάτι μαλακες γιοτουμπερςΘα ειμια το ΣΚ θεσσαλονικη και λεω να το επισκευτω, θα παιζει τιποτα αυτες τις μερες?
Λες να μπήκε σε κάνα περίεργο ταξί τύπεΜη ειρωνικά μου λείπει που δεν έχω διαβάσει κατεβατό ξεφτιλισμα του, τους τελευταίους μήνες...
Γύρνα πίσω @Ράννια
ο ραννια εχει πωληθει σε σκλαβοπαζαρο στα βαθη της ανατολης,ειναι σε χαρεμι τοπικου σατραπη αφεντη και τον χαιρεται αυτοςΜη ειρωνικά μου λείπει που δεν έχω διαβάσει κατεβατό ξεφτιλισμα του, τους τελευταίους μήνες...
Γύρνα πίσω @Ράννια
Κρίμα να μας στερούν έναν φιλόσοφο - Βασιλέα από το νήμα...ο ραννια εχει πωληθει σε σκλαβοπαζαρο στα βαθη της ανατολης,ειναι σε χαρεμι τοπικου σατραπη αφεντη και τον χαιρεται αυτος
![]()
Δεν ανοίγεις ρε παιδί μου μια εφαρμογή γνωριμιών να βρεις 5-10 να νοικιάσεις ένα χώρο και να πειραματιστεις;Γειά σε όλους. Ερώτηση σαν νέος παθητικός χωρίς καμία εμπειρία βρίσκεις στο BV σε GloryHoley (αν διαθέτει) άτονα για να πειραματιστείς είτε στοματικά είτε με το χέρι? Έχει κάποιος εμπειρία
Καταλαβαίνω και ευχαριστώ για την συμβουλή. Αλλά το έχω ψάξει γενικά και για λόγους εχεμύθεια το ποιο κοντινό πρωτοποριακά για εμένα είναι το BVΔεν ανοίγεις ρε παιδί μου μια εφαρμογή γνωριμιών να βρεις 5-10 να νοικιάσεις ένα χώρο και να πειραματιστεις;
τι πειραματα θες να κανεις?Γειά σε όλους. Ερώτηση σαν νέος παθητικός χωρίς καμία εμπειρία βρίσκεις στο BV σε GloryHoley (αν διαθέτει) άτονα για να πειραματιστείς είτε στοματικά είτε με το χέρι? Έχει κάποιος εμπειρία
Eννοείς ότι ένα τραβέλι δεν θα συναντήσει εκεί μαλάκες που θα φέρονται σαν 12χρονα ?Σβήστηκαν απαντήσεις από το τόπικ; Γιατί;
Στο θέμα μας τώρα, είναι ίσως ο μόνος χώρος στη Θεσσαλονίκη που μπορεί να πάει σχέτικα άνετα κάποιος που του αρέσει να ντύνεται λίγο...διαφορετικά.
![]()
Είναι φιλικός χώρος προς τραβεστί και τρανς ?Οσες φορες πηγα, δεν εγινε σχεδον τιποτα. 10 ευρω εισοδος και ελαχιστος κοσμος. Και ηταν ΣΚ...
Είναι φιλικός χώρος προς τραβεστί και τρανς ?
Δεν τα έχω ακούσει αυτά.. Είναι κανονικά μπαρ ή είναι τσοντάδικα ?Νομιζω πως ναι. Στη Θεσσαλονικη, οι τρανς πηγαινουν συνηθως στο ID club που ιδρυθηκε απο τρανς... Cross dressers εχω δει και στο Play.
Δεν τα έχω ακούσει αυτά.. Είναι κανονικά μπαρ ή είναι τσοντάδικα ?
Η τυπισσα εχει παπαρι;Παρασκευή νύχτα τύπου 12-12+ θέλω με μια τύπισσα που τραβιομαστε τον τελευταίο καιρό να δοκιμάσουμε είτε Blue Vision είτε Play. Ποιο από τα δύο αξίζει περισσότερο? Ψήνεται για τσιμπούκια με μένα και έναν ή περισσότερους
Όχι φίλε δεν έχει παπαρι αλλά με όσα διαβάζω εδώ μέσα πολύ φοβάμαι τι θα συναντήσωΗ τυπισσα εχει παπαρι;