Νέα

Baby Gold

• Μέλος που άνοιξε το νήμα robbyjumps
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
13
Πόντοι
6
Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.
1ον. Δεν παίζει σε κανένα μαγαζί να υπάρχουν στην ομάδα δύο ίδια ονόματα. Θα ήταν απλά αντιλειτουργικό. Στις μεταγραφές τα βαφτίσια δίνουν και παίρνουν για αυτό τον λόγο. Άρα ισχύει η περιγραφή του Vasou.
2ον. Η φραπεδιά είναι για τους πολλούς απλά παρασυρμός της στιγμής, για άλλους συμπύκνωση εξόδων χορών σε ένα ολοκηρωμένο, ή και για λίγους βίτσιο. Μην κάνουμε συγκρίσεις με το σέξ στα μπουρδέλα. Το εδώ και τώρα πληρώνεται πάντα ακριβότερα απο το τραβήξου βρές.
Γενικά το στρίπ είναι απολύτως πεταμένα λεφτά αν το δούμε για ρδέλο. Είναι νυχτερινή έξοδος.
3ον. Στην Πειραιώς δεν ισχύει ότι χορεύουν χωρίς τάνγκα lapdance.

Επισκέπτης
Αρα λοιπον αφου ο μαγαζι εχει μια και μονο Αννα, καλο θα ηταν να ενημερωθει η λιστα του Vasos, και η κοπελλα απο "υποπτη για φραπε" να μεταφερθει στο "100% φραπε".
Συμφωνειτε ?

JOHN1969

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.
1ον. Δεν παίζει σε κανένα μαγαζί να υπάρχουν στην ομάδα δύο ίδια ονόματα. Θα ήταν απλά αντιλειτουργικό. Στις μεταγραφές τα βαφτίσια δίνουν και παίρνουν για αυτό τον λόγο. Άρα ισχύει η περιγραφή του Vasou.
2ον. Η φραπεδιά είναι για τους πολλούς απλά παρασυρμός της στιγμής, για άλλους συμπύκνωση εξόδων χορών σε ένα ολοκηρωμένο, ή και για λίγους βίτσιο. Μην κάνουμε συγκρίσεις με το σέξ στα μπουρδέλα. Το εδώ και τώρα πληρώνεται πάντα ακριβότερα απο το τραβήξου βρές.
Γενικά το στρίπ είναι απολύτως πεταμένα λεφτά αν το δούμε για ρδέλο. Είναι νυχτερινή έξοδος.
3ον. Στην Πειραιώς δεν ισχύει ότι χορεύουν χωρίς τάνγκα lapdance.

Αν είναι για τα "χοντρά" όπως αναφέρεις άντε τότε να το δεχθώ.
Εδώ υπάρχει και ολόκληρο database με τι κάνει η κάθε μία.
Καλό σαν πληροφόρηση για τους φραπεδολάγνους αλλά από ότι έχω καταλάβει για να γίνει αυτό έχουν πάει πολλά λεφτά για ΠΕΤΑΜΑΑΑΑ.
Οπότε μάλλον γίνεται εθνικό σπόρ. Αρα μαλακίες.
Το Baby O στην Πειραιώς είναι totaly nude στην πασαρέλα.
Είναι και δύο Ρουμάνες (μία μελαχρινή και μία πολύ skinny ξανθιά) που
κάνουν γαμώ τα λεσβιακά καρά - totaly nude.
Χορό και φραπεδιές δεν ξέρω.

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
η άννα στα σίγουρα μάγκες.από φίλους που την πήραν άμεσα.είχαν παράπονα και αυτοί όμως όχι σαν τα δικά μου.επίκειται επίσκεψη μου σε αμζον και γκολντ οπότε ερχονται και νέα

ppcos

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
0
Αν που μάλλον λέμε την ίδια: Πήγα τις προάλλες (μετά από 4-5 μήνες) και αυτή που ήξερα ως "Άννα" αυτή τη φορά μου συστήθηκε σαν Αννέτα! Ναι, μου λέει Άννα πραγματικό όνομα, Αννέτα εδώ (ή κάτι τέτοιο).

Κάνει φραπέ. (Για να είμαι ειλικρινής πιο πολύ την ευχαριστήθηκα πριν πιάσει το σέικερ, που έκανε μόνο χορό - τρομερά καπούλια).

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αν που μάλλον λέμε την ίδια: Πήγα τις προάλλες (μετά από 4-5 μήνες) και αυτή που ήξερα ως "Άννα" αυτή τη φορά μου συστήθηκε σαν Αννέτα! Ναι, μου λέει Άννα πραγματικό όνομα, Αννέτα εδώ (ή κάτι τέτοιο).

Κάνει φραπέ. (Για να είμαι ειλικρινής πιο πολύ την ευχαριστήθηκα πριν πιάσει το σέικερ, που έκανε μόνο χορό - τρομερά καπούλια).

δεν υπαρχει αννετα στο μαγαζι,αν μπορεις κανε μια περιγραφη της για να καταλαβω!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ηθελα να ζητησω την βοηθεια σας για μια κοπελα που δουλευει στο μαγαζι φοραει γυαλια μυωπιας(ειναι η μοναδικη που φοραει) ειναι μελαχροινη με κοτσο το μαλλι ισιο μακρυ και εχει πολυ λεπτο αλλα αψεγαδιαστο κορμι!πως την λενε? μοιαζει με την τζουλια για οσους ξερουν!τελικα αυτη η τζους υπαρχει ή ειναι με αλλο ονομα?

Επισκέπτης
vaso καταλαβα για ποια κοπελα μιλας.Δν ξερω ονομα,το μονο που ξερω ειναι οτι δν κανει φραπεδιες...κανει ομως ωραιο χωρο--αισθησιακο κ αρκετα αργο...μιλαμε για 5+ ο χορος που γι αυτο το μαγαζι ειναι πολυτελεια το 5λεπτπ....Ρε γμτ δν μπορω να μαθω τα ονοματα τους....μονο τις διασημες καφετζουδες η μη ξερω....Την εχω δοκιμασει μια φορα που γινοταν χαμος στο μαγαζι κ με 100ευρω μου χορευε πανω απο 45 λεπτα...αλλα στους περισσοτερους εδω δν θα αρεσει... οπως κ στα περισσοτερα ατομα μεσα στο μαγαζι...γι αυτο θα την κοζαρετε ευκολα συνηθως καθεται στο μπαρακι η στη μπαρα πισω απ τα τραπεζια....

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
13
Πόντοι
6
Λιθουανή πρέπει να είναι. Γαμώ το σώμα ε; Και αυτό το γυαλάκι μου θυμίζει σκηνικό Σαλιέρι!  :grin:

Επισκέπτης
δεν την εχω παρει ακομα για ποτα για ν'απαντησω απο ποια χωρα ειναι ομως οντως εχει πολυ φοβερο σωμα...Αν κ καποιος θα μπορουσε να πει οτι δν ειναι κατι ιδιαιτερο (δν εχει μεγαλο στηθος ουτε κ αυτο που λεμε κ@υλιαρικο κωλο παρολο που ειναι ΘεοΣτητος)....αλλα αυτο το προσωπακι με τα γυαλια σε τετοιο χωρο μενει αξεχαστο....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ρε εσεις την τζουλια που μοιαζει σε αυτην με τα γυαλακια την εχει παρει κανεις?δεν νομιζω να φραπεδιαζει παντως......

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
13
Πόντοι
6
Vaso βλέπω ασχολείσαι και με τα παιδοεφηβικά και τα μίνι! Εύγε δεν υπάρχει μέλλον χωρίς φυτώριο!  :grin:

Επισκέπτης
με 100 ευρω σε χορους κ 60 σε ποτακια απ τον ξαδερφο μου...δν εγινε καμια προταση ουτε στο χορο επανω ουτε κατα τη διαρκεια της κουβεντουλας τους!!!
Δν ξερουμε κατι αλλο....μια φορα τη δοκιμασε! (o xορος δν ειναι παντως μεγαλης διαρκειας....)!!!

Υ.Γ-->1.τις περισσοτερες φορες μεσοβδομαδα λειπει η ειναι η ιδεα μας ???
        2.για την τζουλια μιλαμε παραπανω.....(εμας μας ειπε τζουλι...την προφορα .........την ξερετε..)..:):):)

ppcos

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
0
Αναφέρει μια Αννέτα κι ένας τύπος στο forum του babygold και δεν είμαι εγώ I promise!

Είμαι 87.2% σίγουρος ότι είναι αυτή στην οποία αναφερόμουν ως Άννα παλιότερα!

Anyway.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
10.987
Πόντοι
27.285
To 87.2% μ' άρεσε. :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
19
Πόντοι
6
παρεπιπτόντως όλη εκείνη η περιοχή μεταξύ του Αφροδίτη και του Baby στο Starcity μαζεύει κάτι εφηβικά και μεταεφηβικά με καυτές εμφανίσεις...

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
13
Πόντοι
6
δεν υπαρχει αννετα στο μαγαζι,αν μπορεις κανε μια περιγραφη της για να καταλαβω!

Vaso δεν εννοεί τη κοντή με τις έντονες ανταύγειες με βάση το καστανοκόκκινο και τα χαρακτηριστικά λολιτέ στο πρόσωπο. Υπάρχει Ανέτ που πιθανόν να συστήνεται και Ανέτα ή Άννα η οποία έχει περισσότερο ξανθά και λιγότερες ανταύγιες, καταπληκτικό κώλο, μικρό βυζί και φοράει συχνά μαύρο τάνγκα τύπου sloggi και μαύρο top που δένει στο στέρνο με ασημί κρίκο. Ελπίζω να μπορούν τώρα οι συμπολεμιστές να εστιάσουν. Αυτή λοιπόν μπαίνει στην λίστα Nescafe Frappe by Nestle έτσι και αλλιώς, γιατί την ραβδίζει την ελιά  ;)

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
18
Πόντοι
6
Ανοικτή πρόταση στο συνάδελφο warhol:

Φιλαράκι, όπως σου' ρχεται το μωρό του στριπτιζάδικου για tatoo, δεν κολλάς δίπλα και ένα μικρό tatoo με ένα ποτήρι φραπέ, για να ξέρει η κοινότητα αμέσως ποια σερβίρει και ποια όχι?  :) Αν μάλιστα υπάρχουν και φωσφορίζοντα μελάνια, ακόμα καλύτερα!  :)

Οι υπόλοιποι τι λέτε?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
142
Πόντοι
66
Ανοικτή πρόταση στο συνάδελφο warhol:

Φιλαράκι, όπως σου' ρχεται το μωρό του στριπτιζάδικου για tatoo, δεν κολλάς δίπλα και ένα μικρό tatoo με ένα ποτήρι φραπέ, για να ξέρει η κοινότητα αμέσως ποια σερβίρει και ποια όχι?  :) Αν μάλιστα υπάρχουν και φωσφορίζοντα μελάνια, ακόμα καλύτερα!  :)

Οι υπόλοιποι τι λέτε?

κι όχι μόνο tattoo φραπέ... να της "χτυπάει" κι έναν γλόμπο - σημάδι ότι είναι τσεκαρισμένη από το site !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom