Νέα

Attraxx

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzosxa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 338K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Thelosexxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2023
Κριτικές
11
Like
412
Πόντοι
291
Πώς είναι το μαγαζί αυτό το ώρα ανοίγει κ είναι σαν το down? Έρχομαι Αθήνα την βδομάδα και σκέφτομαι να πάω για πρώτη φορά....

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.539
Πόντοι
11.915
Πώς είναι το μαγαζί αυτό το ώρα ανοίγει κ είναι σαν το down? Έρχομαι Αθήνα την βδομάδα και σκέφτομαι να πάω για πρώτη φορά....
Τύπε αν είναι πάλι να πηγαίνεις μεσημέρι για να μην παρεξηγηθεί ο γαμιάς σου,πάλι αγαμητος θα μείνεις :jerking::jerking::headbang::headbang:

Thelosexxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2023
Κριτικές
11
Like
412
Πόντοι
291
Τύπε αν είναι πάλι να πηγαίνεις μεσημέρι για να μην παρεξηγηθεί ο γαμιάς σου,πάλι αγαμητος θα μείνεις :jerking::jerking::headbang::headbang:
Χώρισα και έρχομαι κάνω με άγριες διαθέσεις....απλά δεν έχει τύχει να πάω ποτέ σε αυτό το σημείο είδα ότι κάνουν κ κάποια πάρτυ.....δεν ξέρω τι παίζει....για αυτό ρωτάω......επίσης θέλω να ρωτήσω έρθει μεγάλη διαφορά Μ το Καρόλου? Άλλη διαρρύθμιση?

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.539
Πόντοι
11.915
Χώρισα και έρχομαι κάνω με άγριες διαθέσεις....απλά δεν έχει τύχει να πάω ποτέ σε αυτό το σημείο είδα ότι κάνουν κ κάποια πάρτυ.....δεν ξέρω τι παίζει....για αυτό ρωτάω......επίσης θέλω να ρωτήσω έρθει μεγάλη διαφορά Μ το Καρόλου? Άλλη διαρρύθμιση?
Που τα είδες τα πάρτι ρε τύπε, θα μας τρελάνεις :think::confused:. Με το ζόρι μαζεύονται 10 άτομα εκεί μέσα :rockon::rockon:

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.539
Πόντοι
11.915
Αρ γενικά δεν έχει κόσμο....μόνο σάουνες....
Τύπε φόρα στριγγαρα και τράβα αθηναϊκό να σε ξεσκίσουν οι φημισμένοι γαμιαδες του. Σ έχει φάει η μαλακια εκεί στην επαρχία και δεν ξέρεις τι γράφεις :jerking::jerking::headbang::headbang:

Thelosexxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2023
Κριτικές
11
Like
412
Πόντοι
291
Που τα είδες τα πάρτι ρε τύπε, θα μας τρελάνεις :think::confused:. Με το ζόρι μαζεύονται 10 άτομα εκεί μέσα :rockon::rockon:
Τύπε φόρα στριγγαρα και τράβα αθηναϊκό να σε ξεσκίσουν οι φημισμένοι γαμιαδες του. Σ έχει φάει η μαλακια εκεί στην επαρχία και δεν ξέρεις τι γράφεις :jerking::jerking::headbang::headbang:
Χωρίς στριγκαρα δεν ?

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.539
Πόντοι
11.915

Χωρίς στριγκαρα δεν ?
Αν θες να γαμηθεις στα σίγουρα η στριγγαρα είναι απαραίτητο αξεσουάρ. Έλκει τους γαμιαδες όπως το αίμα τα ζομπι :rockon::rockon:

Ξανθιά_cross

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2026
Like
144
Πόντοι
0
Γεια σας, γνωρίζει κάποιος αν το κατάστημα δέχεται crossdressers; Κι αν τους δέχεται, γίνεται τίποτα εκεί;

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.539
Πόντοι
11.915
Γεια σας, γνωρίζει κάποιος αν το κατάστημα δέχεται crossdressers; Κι αν τους δέχεται, γίνεται τίποτα εκεί;
Τύπε μπορείς να κυκλοφορείς όπως θέλεις μέσα,έτσι κι αλλιώς πάνω από 10 άτομα δεν μαζεύονται ποτέ :confused::rockon:

Ξανθιά_cross

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2026
Like
144
Πόντοι
0
Τύπε μπορείς να κυκλοφορείς όπως θέλεις μέσα,έτσι κι αλλιώς πάνω από 10 άτομα δεν μαζεύονται ποτέ :confused::rockon:
Για το κατάστημα ρώτησα αν ξέρει κάποιος τι πολιτική έχει. Τα άτομα θα τα προσκαλέσω εγώ.

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.607
Πόντοι
456

Ξανθιά_cross

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2026
Like
144
Πόντοι
0
Τι ρωτας εδω για πολιτικη..... Δες στο Site !! Googlαρε Attraxx ! Και ολα ειναι ΕΚΕΙ !!!!
Δεν λέει για cross στο site. Η εμπειρία εκείνων που έχουν πάει είναι πολύ πιο χρήσιμη.

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.607
Πόντοι
456

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.832
Πόντοι
456
Δεν λέει για cross στο site. Η εμπειρία εκείνων που έχουν πάει είναι πολύ πιο χρήσιμη.
σε αυτο το ιδρυμα δεν παταει κανεις,ουτε τα κρος οταν τα ειχαν εξορισει απτο νταουνταουν και εψαχναν ασυλο σε αλλα ιδρυματα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για το κατάστημα ρώτησα αν ξέρει κάποιος τι πολιτική έχει. Τα άτομα θα τα προσκαλέσω εγώ.
θα το κλεισετε πριβε δηλαδη?

Ξανθιά_cross

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2026
Like
144
Πόντοι
0
σε αυτο το ιδρυμα δεν παταει κανεις,ουτε τα κρος οταν τα ειχαν εξορισει απτο νταουνταουν και εψαχναν ασυλο σε αλλα ιδρυματα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

θα το κλεισετε πριβε δηλαδη?
Θα μαζευτούμε καλό παρεάκι. Θες να σου πω;

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
757
Πόντοι
81
Θα μαζευτούμε καλό παρεάκι. Θες να σου πω;
αγαπη δεχεται κανονικα κροσ σε ολα τα μερη του σινεμα και επισησ προσφατα ειχανε παει αρκετεσ κροσ μιασ κ το νταουνταουν ειχε κλεισει κ κανανεεκει ταραντεβου τουσ ! πεσ μου ποτε θα πατε να ρθω κεγω να μαστε πολλες ! φιλακια

Ξανθιά_cross

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2026
Like
144
Πόντοι
0
αγαπη δεχεται κανονικα κροσ σε ολα τα μερη του σινεμα και επισησ προσφατα ειχανε παει αρκετεσ κροσ μιασ κ το νταουνταουν ειχε κλεισει κ κανανεεκει ταραντεβου τουσ ! πεσ μου ποτε θα πατε να ρθω κεγω να μαστε πολλες ! φιλακια
Οκ φίλη! Θα το κανονίσουμε :smiling-face-with-heart-eyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom