Νέα

Αν μια πουτάνα σας πει «Μπορείς να με κάνεις ό,τι θέλεις»...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GetYouBarbara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Απρ 2026
Like
151
Πόντοι
1
Το πιο πιθανό είναι να μην γουστάρει καθόλου. Ανθρωποι ειναι κι αυτες, οχι μηχανες.
Είδες πως το ίδιο επιχείρημα βγάζει το ακριβώς αντίθετο νόημα;
Βρε γουστάρει δε γουστάρει τι μας νοιάζει τι λένε όσο τις γαμαμε ας τραγουδάνε και Καζαντζίδη

Φοιβος9

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2018
Like
919
Πόντοι
81
Μου θυμίζει το ανέκδοτο που σταματάει αμάξι σε πιάτσα με πουτάνες και ρωτάει μία πόσο πάει,με 80 ευρώ κάνω ότι θές,ωραία της λέει αυτός μπές μέσα να φύγουμε έχω πολλές ρίζες να πάμε να μαζέψεις ελιές

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.536
Πόντοι
3.936
Τα θηλυκά του χώρου είναι οι πιο καλές ψυχολόγοι και με διαφορά από τους κανονικούς ψυχολόγους. Τι σημαίνει αυτό; Αν την ενδιαφέρει το αρσενικό που έχουν απέναντι θα του πουν ή θα κάνουν κίνηση γι αυτό που γουστάρει.. Δηλαδή θα δώσουν κάτι παραπάνω από τα κλασσικά αποστειρωμενα- είτε κωλος λεγεται αυτό, ειτε ρουφακωλαδα, ακόμη και ακαπέλα με φουλ του κρεμπιε. Ή οποιοδήποτε άλλο βιτσιο. Άρα είναι σαν να διαβάζουν την σκέψη σου και να πραγματοποιούν κάθε σου επιθυμία για τους δικούς τους λόγους. Τώρα ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι? Άβυσσος το μυαλό της γυναίκας.

Galaxxxy11

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2024
Like
695
Πόντοι
80
Περίπου συμφωνώ. Πουτάνα στην οποία ήμουν τακτικός πελάτης, μου έβγαλε και της έβγαλα τέτοια κάβλα που με άφησε να βάλω το δεξιό μεγάλο δάχτυλο στο κολοτρυπιδάκι της, τον δεξιό αντίχειρα στην μούνα της και τα δύο να προσπαθούν να ενωθούν μέσα της (Φανταστείτε σαν λαβή μπάλλας bowling) και να την πηγαινοφέρνω ολόκληρη (Είμαι 1,98 m - 130 kg - 50 χρ. τότε). Ουρλιάζαμε .... στην Μαριάννα στην Παπαναστασίου στην Θεσσαλονίκη ........

Tony111

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2026
Κριτικές
16
Like
1.635
Πόντοι
491
Σε όλες κάνεις ότι θες αρκεί να πέσουν οι παράδες . Ολα έχουν την τιμή τους

• Like