diamantino
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.038
- Πόντοι
- 16
Κρίμα και είμαι μακριά
την εποχη που μετακομισα απο Αθηνα,το 1997 , δεν υπηρχαν αυτα τα ωραια, η αν υπηρχαν δεν υπηρχε ιντερντ να τα μαθαινουμε ατυχια ρε γαμωτο
Κρίμα και είμαι μακριά
Κάνε μια επίσκεψη ρε φίλε για το βραδάκι χαχατην εποχη που μετακομισα απο Αθηνα,το 1997 , δεν υπηρχαν αυτα τα ωραια, η αν υπηρχαν δεν υπηρχε ιντερντ να τα μαθαινουμε ατυχια ρε γαμωτο
Πόσο μάλλον όταν θα πηδήξουν την κωλάραΜε 10€ ρε τύποι και να μπαινοβγαίνεις όλη μέρα μάλλον αξίζει![]()
Για την Παρασκευή ισχύει το ξεκολιασμα της μικρής ,ώρα δε ξέρω ακόμα !
Περιορισμούς δεν έχει ιδιαίτερους
Ξύλο και πουτσα ! Άκυρο θα ρίξει αν κάποιος είναι βρωμιάρης όπως κ εγώ δε θα τον αφήσω να πηδήξει κ σε πολύ μεγάλες ηλικίες , τώρα αν θέλει να παρει μάτι κάποιος μεγάλος η να ρίξει ξύλο να κοκκινησει δε θα τον εμποδίσω ,αλλά δε θα πηδηχτει με όλους !
Μόνο καθαριότητα και προφύλαξη!!!
Αυτό το ξεκωλακι ρε φίλε είναι γεννημένο για πουτσα και ξύλο . Δεν χορταινει με τίποτα η κωλάρα του . Ελπίζω να του δώσουμε ένα καλό μάθημα την ΠαρασκευήΓια την Παρασκευή ισχύει το ξεκολιασμα της μικρής ,ώρα δε ξέρω ακόμα !
Περιορισμούς δεν έχει ιδιαίτερους
Ξύλο και πουτσα ! Άκυρο θα ρίξει αν κάποιος είναι βρωμιάρης όπως κ εγώ δε θα τον αφήσω να πηδήξει κ σε πολύ μεγάλες ηλικίες , τώρα αν θέλει να παρει μάτι κάποιος μεγάλος η να ρίξει ξύλο να κοκκινησει δε θα τον εμποδίσω ,αλλά δε θα πηδηχτει με όλους !
Όσοι πιστοί ...
Χωρίς ελεος φίλε. Η γκόμενα είναι μεγάλη ξεκωλιαραΘέλω να την καρφώνω κ να μη φτάνω πάτο έτσι στημένη που θα είναι εκεί μέσα αύριο βράδυ
Πώς το κάνει κάθε φορά και στην αρχή είναι στενή σαν παρθένα η πουτανα ;!Χωρίς ελεος φίλε. Η γκόμενα είναι μεγάλη ξεκωλιαρα
Ξέρω γω ρε φιλε.. τέτοια σούφρα δεν υπάρχειΠώς το κάνει κάθε φορά και στην αρχή είναι στενή σαν παρθένα η πουτανα ;!
Θα τη φέρω εκεί γύρω στις 21:00 αύριο κ θα κάτσουμε μέχρι 12 περίπουΞέρω γω ρε φιλε.. τέτοια σούφρα δεν υπάρχει
Πολύ γαμησι έχει να πέσει στο ξεκωλακιΘα τη φέρω εκεί γύρω στις 21:00 αύριο κ θα κάτσουμε μέχρι 12 περίπου
ΚαλημέραΠολύ γαμησι έχει να πέσει στο ξεκωλακι
Στον όροφο να πάτε τύπε, είναι πιο άνετα και πιο σκοτεινά.Καλημέρα
Απόψε μετά τις 21:00 θα φάει ξεκολιασμα μέχρι το βράδυ αργά !
Αν έχει πάει κάποιος στο ατραξ ας πει που είναι καλύτερα να το στήσιμο το κωλομουνο
Φίλε Κ εγώ !Περιμένω πως και πως να καρφώσω την κωλάρα απόψε το βραδάκι
Θα ξεκολιαστει
Ηρθε τελικά τι έγινε γαμιετε ακομα ;Θα έρθει η να παραγγείλω σουβλάκι;