Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μεσημέρι έχουμε πάρε δώσε με ψητά, τυπε.Τετάρτη μεσημέρι θα ειναι κανεις για παρε-δωσε?
Για τι ηλικίες μιλάμε ; Γιατί στα περισσότερα σχεδόν όλοι είναι 50+++Πήγα εχθές πέρασα πολύ όμορφα , δεν ήξερα από που μου έρχονται οι πουτσες
Ηταν ένας μεγάλος σίγουρα πάνω από 50 και οι άλλοι δύο 40-42 το πολύ και ένας 30αρης στην αρχή μόνος τουΓια τι ηλικίες μιλάμε ; Γιατί στα περισσότερα σχεδόν όλοι είναι 50+++
απο οτι θυμαμαι μονο καμπινες εχει, κεντρικη αιθουσα κτλ θα βρεις στο 8 downtownΜπορει καποιος θαμωνας να μου πει? Οταν πηγα ειδα μονο τις καμπινες κατω και πανω. Υπαρχει κεντρικη αιθουσα ή κάτι αλλο εκει μεσα?
Ρε μαστορα θα μας τρελανεις πηγες εκει και μετα μπαινεις εδω να ρωτησεις; Σου δεσανε τα ματια στο ταμειο;Μπορει καποιος θαμωνας να μου πει? Οταν πηγα ειδα μονο τις καμπινες κατω και πανω. Υπαρχει κεντρικη αιθουσα ή κάτι αλλο εκει μεσα?

Ρε μπετοβλακα στην εισοδο δε μου ειπαν τιποτα. Οταν πηγα μονο τις καμπινες ειδα. Το dark room τι φαση? Ποσο πιο dark απεξω δηλαδή?Ρε μαστορα θα μας τρελανεις πηγες εκει και μετα μπαινεις εδω να ρωτησεις; Σου δεσανε τα ματια στο ταμειο;![]()
Δεν υπάρχει κεντρική αίθουσα-dark room. Μόνο αυτά που είδες δύο όροφοι δηλαδή με καμπίνες προβολών.Ρε μπετοβλακα στην εισοδο δε μου ειπαν τιποτα. Οταν πηγα μονο τις καμπινες ειδα. Το dark room τι φαση? Ποσο πιο dark απεξω δηλαδή?