Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ωραίο μουνακιΑποψε,;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κανενας;
Ευχαριστώ μωροΩραίο μουνακι
Απ΄ όσο θυμάμαι είναι 10€ η μια φορά, 14€ αν παρεις 2 εισιτήρια για διαφορετικές μέρες. Τώρα σχετικά με το πότε έχει κόσμο, συνήθως Πα Σα από απόγευμα και μετά. Σε όλα αυτά βέβαια, μπορεί και να τύχει μέρα Τρίτη και να γίνεται της κακομοίρας μέσα.Καλησπέρα,όντως τα μεσημέρια πχ Σαββάτου έχει κόσμο? Και τι τιμή έχει για να μπεις? Καινούργιος εδω(πρωτάρης στο χώρο)
Αποψε,;
Κα
ποσο θελω να σε γλυψω ετσι που σε βλεπω καυλακι μου??? παιζει η πιο μουναρα απο ολεςΑποψε,;
Κανενας;
6995530338 viberποσο θελω να σε γλυψω ετσι που σε βλεπω καυλακι μου??? παιζει η πιο μουναρα απο ολες
Like ΜΟΝΟ καί ΜΟΝΟ για τα καλοξυρισμένα μπούτια σου.Αμα είναι ΤΟΣΟ απαλό καί άτριχο το κολαράκι σου...ΤΟ ΘΕΛΩ !!!! Στείλε μήνυμα εδώ να μιλήσουμε ή σε Skype εάν έχεις.Αποψε,;
Κανενας;
6995530338 viberLike ΜΟΝΟ καί ΜΟΝΟ για τα καλοξυρισμένα μπούτια σου.Αμα είναι ΤΟΣΟ απαλό καί άτριχο το κολαράκι σου...ΤΟ ΘΕΛΩ !!!! Στείλε μήνυμα εδώ να μιλήσουμε ή σε Skype εάν έχεις.
6995530338 viberποσο θελω να σε γλυψω ετσι που σε βλεπω καυλακι μου??? παιζει η πιο μουναρα απο ολες
Εσύ βάζεις κάτω τον μίστερ Μπούτια!Ποιος θα με γλυψει πόδια, καβλαρα,κωλομουνο, ;