Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
οχι χαχα!!!Γουσταρω να περάσω μια βόλτα κατά τις 12 να πιπωσω καμία ψωλη στα gloryholes. Θα ναι κάνεις εκει;
Κι εγω τα ίδια. Οποτε πήγα σαουνα. Τσάμπα τα 10 ευρω που έδωσαΤι εγινε με την διακοπη ρευματος? Το εφτιαξαν? Πηγα και εφυγα...
σε ποια? ειχε κοσμο?Κι εγω τα ίδια. Οποτε πήγα σαουνα. Τσάμπα τα 10 ευρω που έδωσα
Στην αλεξαντερ. Ειχε κόσμο και καλοσε ποια? ειχε κοσμο?
Ποιο είναι στην Αλεξάντερ? Πρώτη φορά το ακουωΣτην αλεξαντερ. Ειχε κόσμο και καλο
Πες μου ποτε θέλεις … εγώ ντυνομαι όταν πάω.Υπάρχει καποια που πηγαίνει ντυμένη ή ντύνεται εκεί??? Όσες φορές έχω πάει μόνο άντρες βλέπω ενώ ψάχνω κρος......
Πες μου ποτε θέλεις … εγώ ντυνομαι όταν πάω.
Μπορεί σήμερα το βράδυ να πάωθα πας
θα πας τελικα?Σήμερα το βράδυ κανένας να με περιποιηθεί?
μια χαρα!θα περασω!Σήμερα ?
εαν είναι ανοιχτό κατά τις 10 θα παω
Θα μπορώ κάπου στις 20 του μήνα γιατί τώρα είμαι εκτός Αθηνών. Εσύ δλδ ντύνεσαι και βάφεσαι κλπ εκεί?Πες μου ποτε θέλεις … εγώ ντυνομαι όταν πάω.
Μπορεί σήμερα το βράδυ να πάω
Πώς μπορώ να σου στείλω πμ??Είμαι μεσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τώρα atarax
Λιλυ τι εγινε, επαιξες καθολου η σε αφησαν παρθενα χθες??Είμαι μεσα
Τώρα atarax
Αν εχεις το δεχονται,εαν δεν εχεις σε περνανε ετσι!Στο ΑΤTRAXX μπαινεις μονο με πιστοποιητικο εμβολιασμου?
Είμαι μεσα
Τώρα atarax
Λιλυ εισαι για πιο μερακληδες τυπους απο εμενα!!!Οπως ειχες γραψει,ασημι φουστα και καλσον...αλλα με αθλητικο παπουτσι?Σε περιμενα οπως στη φωτο...καταλαβαινω,περουκα δεν φορουσες εκανε ζεστη οντως!Είμαι μεσα
Τώρα atarax