Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.421
- Πόντοι
- 2.356
Οχι ιδιαιτερα! Αλλα ασχολουμαι μ αυτα μ αρεσουνΣωστός.
Μάλλον έχεις παρακολουθήσει Michio Kaku.![]()
Οχι ιδιαιτερα! Αλλα ασχολουμαι μ αυτα μ αρεσουνΣωστός.
Μάλλον έχεις παρακολουθήσει Michio Kaku.![]()
Του την κάρφωσε κι έριξε τον αστεροειδή στον πλανήτη, τύπε; Αυτό πιστεύεις;Γιατί "όλα εν σοφία τα εποίησε", συνεπώς ήρθε η ώρα τους να εξαφανισθούν όταν κρίθηκε πρέπον. Για όλα υπάρχουν "απαντήσεις".
Δεν έχει αποδειχθεί αυτό. Μια θεωρία είναι. Αλλά δεν έχει σημασία τι πιστεύω εγώ. Σημασία έχει τι πιστεύουν οι ένθεοι. Και η ιστορία δείχνει πως είναι πρόθυμοι να πιστέψουν τα πάντα, αν αυτό το επιβάλλει η θρησκεία τους.Του την κάρφωσε κι έριξε τον αστεροειδή στον πλανήτη, τύπε; Αυτό πιστεύεις;![]()
Μόνο παράδοξο δεν είναι.Για τους ενθεους υπαρχει η καλυτερη απαντηση που ειναι το Επικουρειο Παραδοξο :
συμφορουμιτη, οι ανθρωποι που πιστευουν σε κατι δεν αλλαζουν την πιστη τους σχεδον ποτε γιατι η πιστη δεν εχει καμμια σχεση με την λογικη.Τύπε, νομίζω μας τρολάρεις. Δε θ' αλλάξει τίποτα πιστεύεις;![]()
Αν σκεφθεί κανείς πως άφησε τον Ιωβ να περιμένει 800 χρόνια, έκανε στήλη άλατος τη γυναίκα του Λοτ μόνον και μόνον γιατί γύρισε να ρίξει μια ματιά, έφερε τον κατακλυσμό για να εξαλείψει τους Εβραίους και μετά να τους ξαναφτιάξει ίδιους ακριβώς και πόσα άλλα, για ένα πλάσμα που το έφτιαξε κατ' εικόνα και ομοίωσή του, τι θα τον εμπόδιζε να ρίξει μια κατακεφαλιά στους δεινόσαυρους, αν τον ενοχλούσαν, που δεν του έμοιαζαν καν.Για τους ενθεους υπαρχει η καλυτερη απαντηση που ειναι το Επικουρειο Παραδοξο :
«Επιθυμεί ο Θεός να αποτρέψει το κακό, μα δεν είναι ικανός;
Τότε δεν είναι παντοδύναμος…
Είναι ικανός, αλλά δεν το επιθυμεί;
Τότε είναι μοχθηρός..
Είναι και ικανός και το επιθυμεί;
Τότε από πού προέρχεται το κακό;
Μήπως είναι και ανίκανος και δεν το θέλει;
Τότε γιατί τον αποκαλούμε Θεό; «
Εντάξει, I know where you're coming from, που λένε.συμφορουμιτη, οι ανθρωποι που πιστευουν σε κατι δεν αλλαζουν την πιστη τους σχεδον ποτε γιατι η πιστη δεν εχει καμμια σχεση με την λογικη.
ελπιζω να μην εισαι αριστερος!!![]()
Μεγάλη απορία που την έχω κι εγώ.Αυτο παλι ...
οποιος ειναι αγνωστικος/αθεος/αθρησκος να θεωρειται "αριστερος-κομμουνιστης" μονο στην Ελλαδα συμβαινει σε τοσο μεγαλο βαθμο απο τις υπολοιπες Ευρωπαικες χωρες![]()
σ αυτό πιστεύω ακράδαντα, είμαστε πρόγραμμα υπολογιστή, όπως έβαζες πχ τον υπολογιστή να παίζει warcraft μόνος του για ώρεςΥπαρχει και το σεναριο της προσομοιωσης ,οποιος ενδιαφερεται ας δει ... ειναι αρκετα καλο
Φίλε πυγολαμπίδες ήταν.και ενα περιστατικο εδω Θεσσ. πριν 2 χρονια......
3 το βραδυ και ο αδερφος μου βγαινει στο πισω μπαλκονι που βλεπει προς Ολυμπο.....Απο την μερια του Ολυμπου βλεπει ενα αμυδρο φως σε μεγαλο υψος να πλησιαζει με ταχυτητα και σκεφτεται "τι σκατα...F16 κανουν ασκησεις τετοια ωρα?....Το φως πλησιαζει και τελικα βλεπει 2 δισκοειδη αντικειμενα να περνανε προς βορεια!!! Φευγει σφαιρα να βγει στο αλλο μπαλκονι(αφου περασε μεσα απο την κουνουποσιτα και την διελυσε).....αλλα μεχρι να βγει εξαφανιστηκαν...Ειπε επισης οτι εξεπεμπαν ενα κιτρινοπρασινο φως απο κατω.....και οτι δεν πετουσαν...ηταν σαν να "επεπλεεαν" στον ουρανο.....(και αυτο ειναι κατι που το λενε πολλοι που εχουν δει τετοια).....Δεν ξερω...εγω δεν εχω δει... Παντως την αλλη μερα που πηγα με το δραπανο για την σιτα,και να μαθω τι εγινε,μου μιλουσε και ετρεμαν τα χερια του.....
εχω την κακια εντυπωση, το οτι γεννηθηκε ενας padepadou στην γη, δεν ειναι λογος για να γεννηθει και ενας αλλος καπου αλλου.Δεν γίνεται να είμαστε μόνοι μας σε αυτο το σύμπαν.
Δεν είπαμε να υπάρχει κάπου άλλου ένας padepadou.Μπορεί να γεννηθεί ένα αμαμητος3 όμως.Ποτέ δεν ξέρεις.εχω την κακια εντυπωση, το οτι γεννηθηκε ενας padepadou στην γη, δεν ειναι λογος για να γεννηθει και ενας αλλος καπου αλλου.