Νέα

ΑΤΙΑ - UFO

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 86K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.020
Πόντοι
2.356
Γιατί "όλα εν σοφία τα εποίησε", συνεπώς ήρθε η ώρα τους να εξαφανισθούν όταν κρίθηκε πρέπον. Για όλα υπάρχουν "απαντήσεις".
Του την κάρφωσε κι έριξε τον αστεροειδή στον πλανήτη, τύπε; Αυτό πιστεύεις; :think:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.659
Πόντοι
1.106
Του την κάρφωσε κι έριξε τον αστεροειδή στον πλανήτη, τύπε; Αυτό πιστεύεις; :think:
Δεν έχει αποδειχθεί αυτό. Μια θεωρία είναι. Αλλά δεν έχει σημασία τι πιστεύω εγώ. Σημασία έχει τι πιστεύουν οι ένθεοι. Και η ιστορία δείχνει πως είναι πρόθυμοι να πιστέψουν τα πάντα, αν αυτό το επιβάλλει η θρησκεία τους.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.421
Πόντοι
2.356
Μεγαλυτερο κακο στην ιστορια μας απο τις θρησκειες δεν εχει κανει αλλος… σκομα και τωρα στις…παρυφες του 22ου αιωνα σφαζονται γι αυτες…

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.997
Πόντοι
2.356
Για τους ενθεους υπαρχει η καλυτερη απαντηση που ειναι το Επικουρειο Παραδοξο :

«Επιθυμεί ο Θεός να αποτρέψει το κακό, μα δεν είναι ικανός;

Τότε δεν είναι παντοδύναμος…

Είναι ικανός, αλλά δεν το επιθυμεί;

Τότε είναι μοχθηρός..

Είναι και ικανός και το επιθυμεί;

Τότε από πού προέρχεται το κακό;

Μήπως είναι και ανίκανος και δεν το θέλει;

Τότε γιατί τον αποκαλούμε Θεό; «

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.462
Πόντοι
216
Τύπε, νομίζω μας τρολάρεις. Δε θ' αλλάξει τίποτα πιστεύεις; :think:
συμφορουμιτη, οι ανθρωποι που πιστευουν σε κατι δεν αλλαζουν την πιστη τους σχεδον ποτε γιατι η πιστη δεν εχει καμμια σχεση με την λογικη.

παρε για παραδειγμα τους κουμουνιστες. οσο και να τους μιλας για κατιν, γκουλαγκ, λιμο της ουκρανιας, χαρτινα αυτοκινητα κοινοχρηστα σπιτια πεινα αυτοι δεν αλλαζουν ποτε τους αποψη.
ακομα και αν αρχισουν να τους μιλανε για τον κουμουνισμο ανθρωποι που τον εζησαν στο πετσι τους, αλβανοι, ρωσοι κτλ κτλ αυτοι δεν θα καταλαβουν τιποτα απολυτως.
εκει σταλιν και ξερο ψωμι.

ελπιζω να μην εισαι αριστερος!! :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.997
Πόντοι
2.356
Υπαρχει και το σεναριο της προσομοιωσης ,οποιος ενδιαφερεται ας δει ... ειναι αρκετα καλο

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.659
Πόντοι
1.106
Για τους ενθεους υπαρχει η καλυτερη απαντηση που ειναι το Επικουρειο Παραδοξο :

«Επιθυμεί ο Θεός να αποτρέψει το κακό, μα δεν είναι ικανός;

Τότε δεν είναι παντοδύναμος…

Είναι ικανός, αλλά δεν το επιθυμεί;

Τότε είναι μοχθηρός..

Είναι και ικανός και το επιθυμεί;

Τότε από πού προέρχεται το κακό;

Μήπως είναι και ανίκανος και δεν το θέλει;

Τότε γιατί τον αποκαλούμε Θεό; «
Αν σκεφθεί κανείς πως άφησε τον Ιωβ να περιμένει 800 χρόνια, έκανε στήλη άλατος τη γυναίκα του Λοτ μόνον και μόνον γιατί γύρισε να ρίξει μια ματιά, έφερε τον κατακλυσμό για να εξαλείψει τους Εβραίους και μετά να τους ξαναφτιάξει ίδιους ακριβώς και πόσα άλλα, για ένα πλάσμα που το έφτιαξε κατ' εικόνα και ομοίωσή του, τι θα τον εμπόδιζε να ρίξει μια κατακεφαλιά στους δεινόσαυρους, αν τον ενοχλούσαν, που δεν του έμοιαζαν καν.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.020
Πόντοι
2.356
συμφορουμιτη, οι ανθρωποι που πιστευουν σε κατι δεν αλλαζουν την πιστη τους σχεδον ποτε γιατι η πιστη δεν εχει καμμια σχεση με την λογικη.

ελπιζω να μην εισαι αριστερος!! :grin:
Εντάξει, I know where you're coming from, που λένε.

*Είμαι σφόδρα αντι-αριστερός. :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.997
Πόντοι
2.356
Αυτο παλι ...
οποιος ειναι αγνωστικος/αθεος/αθρησκος να θεωρειται "αριστερος-κομμουνιστης" μονο στην Ελλαδα συμβαινει σε τοσο μεγαλο βαθμο απο τις υπολοιπες Ευρωπαικες χωρες :grin:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.659
Πόντοι
1.106
Αυτο παλι ...
οποιος ειναι αγνωστικος/αθεος/αθρησκος να θεωρειται "αριστερος-κομμουνιστης" μονο στην Ελλαδα συμβαινει σε τοσο μεγαλο βαθμο απο τις υπολοιπες Ευρωπαικες χωρες :grin:
Μεγάλη απορία που την έχω κι εγώ.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.020
Πόντοι
2.356
Εγώ πάντως αν βγουν καμιά φορά τα τυχαία νουμεράκια που παίζω στο

tzoker.opap.gr

τότε θα πιστέψω ότι ο καλός θεούλης με αγαπάει πραγματικά. :tooth:

Επίσης θα πιστέψω ότι όλες αυτές οι ιστορίες γι' αγρίους της βίβλου συνέβησαν (really? :think: ), ότι ο Τζίζας περπάτησε στο νερό κλπ. :bigdick:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.350
Πόντοι
456
Υπαρχει και το σεναριο της προσομοιωσης ,οποιος ενδιαφερεται ας δει ... ειναι αρκετα καλο
σ αυτό πιστεύω ακράδαντα, είμαστε πρόγραμμα υπολογιστή, όπως έβαζες πχ τον υπολογιστή να παίζει warcraft μόνος του για ώρες

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.648
Πόντοι
456
και ενα περιστατικο εδω Θεσσ. πριν 2 χρονια......
3 το βραδυ και ο αδερφος μου βγαινει στο πισω μπαλκονι που βλεπει προς Ολυμπο.....Απο την μερια του Ολυμπου βλεπει ενα αμυδρο φως σε μεγαλο υψος να πλησιαζει με ταχυτητα και σκεφτεται "τι σκατα...F16 κανουν ασκησεις τετοια ωρα?....Το φως πλησιαζει και τελικα βλεπει 2 δισκοειδη αντικειμενα να περνανε προς βορεια!!! Φευγει σφαιρα να βγει στο αλλο μπαλκονι(αφου περασε μεσα απο την κουνουποσιτα και την διελυσε).....αλλα μεχρι να βγει εξαφανιστηκαν...Ειπε επισης οτι εξεπεμπαν ενα κιτρινοπρασινο φως απο κατω.....και οτι δεν πετουσαν...ηταν σαν να "επεπλεεαν" στον ουρανο.....(και αυτο ειναι κατι που το λενε πολλοι που εχουν δει τετοια).....Δεν ξερω...εγω δεν εχω δει... Παντως την αλλη μερα που πηγα με το δραπανο για την σιτα,και να μαθω τι εγινε,μου μιλουσε και ετρεμαν τα χερια του.....
Φίλε πυγολαμπίδες ήταν.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.648
Πόντοι
456
Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας σαν πολιτισμός.Το σύμπαν είναι τεράστιο και δεν ξέρουμε ακόμα τίποτα.Αν και τα τελευταία 100 χρόνια έχουμε κάνει τεράστια άλματα σε σύγκριση με τους προηγούμενους αιώνες έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.Τα 70 χρόνια της ανθρώπινης ζωής είναι ίσως και δευτερόλεπτα για το χρόνο που λειτουργεί το σύμπαν.Όταν καταφέρουμε και ανακαλύψουμε και άλλες διαστάσεις και μπορούμε να τις διαχειριστούμε και να τις εκμεταλλευτούμε (ας ξεκινήσουμε με την 4η τον χρόνο) θα έχουμε κάνει κάποια σημαντική πρόοδο.Και προφανώς με την διαχείρηση και άλλων μορφών ενέργειας ανώτερες με τις μέχρι σήμερα.Δεν γίνεται να είμαστε μόνοι μας σε αυτο το σύμπαν.Χρονικά δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται.Εδώ ακόμα δεν έχουμε αναλύσει και δεν έχουμε βγάλει άκρη με τους δικούς μας αρχαίους πολιτισμούς θα βγάλουμε άκρη με τους εξωγήινους;

alan2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Like
7
Πόντοι
0
To συμπαν είναι τόσο μεγάλο που και να υπάρχει σε κάποιο άλλο σημείο του ζωή, βάση πιθανοτήτων θα είναι τόσο μακρυα που δύσκολα θα έρθει δε επαφή με εμάς.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.462
Πόντοι
216
Δεν γίνεται να είμαστε μόνοι μας σε αυτο το σύμπαν.
εχω την κακια εντυπωση, το οτι γεννηθηκε ενας padepadou στην γη, δεν ειναι λογος για να γεννηθει και ενας αλλος καπου αλλου.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.648
Πόντοι
456
εχω την κακια εντυπωση, το οτι γεννηθηκε ενας padepadou στην γη, δεν ειναι λογος για να γεννηθει και ενας αλλος καπου αλλου.
Δεν είπαμε να υπάρχει κάπου άλλου ένας padepadou.Μπορεί να γεννηθεί ένα αμαμητος3 όμως.Ποτέ δεν ξέρεις.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.421
Πόντοι
2.356
Ειπαμε ειμαστε πολιτισμος τυπου…0 ακομα (νομιζω 0,73).. Ας γινουμε πρωτα πολυτισμος τυπου 1 γυρω στο… 2100-2200, να διαχειριζομαστε ολη την ενεργεια του πλανητη και το συζηταμε για επαφες με πολιτισμους τυπου…3 που διαχειριζονται ολη την ενεργεια του γαλαξια τους και ταξιδευουν στο χρονο…
Ως τοτε ειμαστε σκουληκια και μυρμηγκια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom