Νέα

Αθηναϊκόν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (3 μέλη και 1 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.798
Πόντοι
456
Εκει δεν θα τους μιλησω για κατι... Δεν χρειαζεται να μιλησω καν, με ζαρτιερες και στρινγκ θα παω.
αν κουνηθεις και κανεις πασαρελα να σε κωλοδαχτυλισουν αμεσως και θα σε πανε στο μπουντρουμι για τα παρελκομενα

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.798
Πόντοι
456
Το Αθηναϊκό έχει μεγάλη ιστορία. Στους χώρους του έχουν παιχτεί πολλά παιχνίδια. Στον πάνω όροφο εκεί που είναι τα κάγκελα που άμα κάθεσαι βλέπεις τις σκάλες που οδηγούν απο την πλατεία , επάνω, εκεί μου αρέσει να στέκομαι με ανοιχτά τα κολομέρια και να χαζεύω ποιοι ανεβαίνουν και να έρχονται να μου τον καρφώνουν από πίσω επίσης το υπόγειο προσφέρεται για περιπτύξεις. Εκεί πάω και κάθομαι στις πολυθρόνες μέσα στο δωματιακι και ανοίγω τα πόδια μου πάνω στις πολυθρόνες και έρχονται διάφοροι ψολαραδες και μου ξεχειλώνουν την κωλοτρυπίδα μου. Είναι στην κυριολεξία ο ναός της πούτσας.
πρεπει να ειναι το αγαπημενο σου μερος

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.798
Πόντοι
456
Κοίτα η Δευτέρα και η Τρίτη είναι νεκρές ημέρες χωρίς να αποκλείεται να γίνει κάποια κατάσταση όλες οι άλλες ημέρες νωρίς έχει κίνηση μετά τις 21:30 με 22:00 έχει νέκρα . Το Σάββατο μέχρι το βράδυ είναι καλά και την Κυριακή μέχρι το μεσημέρι . Δευτέρα απόγευμα ήταν που είχα πάει και είχα πετύχει τον Τζίμη τον Τανζανό και με είχε στην καβάτζα την σκοτεινή στο πατάρι και με πηδαγε δύο ώρες σχεδόν αφού να φανταστείς είχε μουδιάσει η κωλοτρυπίδα μου από την ασταμάτητη καύλα το και το κυριότερο δεν έχυνε γιατί έπινε μπύρα που με γαμούσε . Εκείνη την ημέρα τελείωσα εγώ από το συνεχές σφυροκόπημα του προστάτη μου. Καλός ο Τζίμης αν τον πετύχεις αλλά έχει πρόβλημα με το ποτό θα σε πηδάει και θα ρουφάει μπύρες
ο τζιμης ο τανζανος ειναι φημισμενος γαμιας του ιδρυματος,ερχονται μεχρι και απο επαρχια για να τους γαμησει
ενας μια φορα τον ειχαν παρει παρτουζα ο τζιμης ο πακιστανος ρακοσυλλεκτης με το ενα ματι και ενας αστεγος που κουτσαινε,πρεπει να τον γαμουσαν κανα 2ωρα και τον εχυσαν εναλαξ

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.306
Πόντοι
216
Κοίτα η Δευτέρα και η Τρίτη είναι νεκρές ημέρες χωρίς να αποκλείεται να γίνει κάποια κατάσταση όλες οι άλλες ημέρες νωρίς έχει κίνηση μετά τις 21:30 με 22:00 έχει νέκρα . Το Σάββατο μέχρι το βράδυ είναι καλά και την Κυριακή μέχρι το μεσημέρι . Δευτέρα απόγευμα ήταν που είχα πάει και είχα πετύχει τον Τζίμη τον Τανζανό και με είχε στην καβάτζα την σκοτεινή στο πατάρι και με πηδαγε δύο ώρες σχεδόν αφού να φανταστείς είχε μουδιάσει η κωλοτρυπίδα μου από την ασταμάτητη καύλα το και το κυριότερο δεν έχυνε γιατί έπινε μπύρα που με γαμούσε . Εκείνη την ημέρα τελείωσα εγώ από το συνεχές σφυροκόπημα του προστάτη μου. Καλός ο Τζίμης αν τον πετύχεις αλλά έχει πρόβλημα με το ποτό θα σε πηδάει και θα ρουφάει μπύρες
Ας πινει και βοτκα δεν με πειραζει καθολου αν ειναι να εχει τοσες αντοχες να γαμαει δυο ωρες, με διαλειμματα προφανως... Κανενας αντρας δεν μπορει να σφυροκοπαει δυο ωρες συνεχομενα.... Ουτε καν μια ωρα. Το καλυτερο που εχω φαει ειναι 30 λεπτο σφυροκοπημα. Για να μουδιασει η κωλοτρυπιδα πρεπει να γαμηθω πανω απο 20-30 λεπτα συνεχομενα. Αν τον πετυχω πως θα τον προσεγγιζω τον Τζιμη απο την Τανζανια; Ειναι μαυρος ψωλαρας ε; Μεγαλο εργαλειο;
Τύπε μην είσαι περίεργος και τράβα. Πάρε και τον τύπο @Poustra_pathitiki μαζί που είναι κι αυτός περίεργος αν γαμανε καλά σε αυτό το ιδρυμα :rockon::confused:
Ενταξει με επεισες... Οταν κατεβω ξανα στην Αθηνα, τον επομενο μηνα...
υπαρχει ο αστεγος με το καθετηρα αν ενδιαφερεσαι

Καλέ τι λες; Με καθετηρα πως θα γαμησει ο ανθρωπος;
ο τζιμης ο τανζανος ειναι φημισμενος γαμιας του ιδρυματος,ερχονται μεχρι και απο επαρχια για να τους γαμησει
ενας μια φορα τον ειχαν παρει παρτουζα ο τζιμης ο πακιστανος ρακοσυλλεκτης με το ενα ματι και ενας αστεγος που κουτσαινε,πρεπει να τον γαμουσαν κανα 2ωρα και τον εχυσαν εναλαξ
Αυτα ειναι σκηνικα! 3-4 γαμιαδες αμα γαμανε και χυνουν εναλλαξ σημαινει σφυροκοπημα 2-3 ωρες. Στο Παρισι ειχε γινει ενα σκηνικο που ενας twink ειχε στηθει σε γκει σεξ κλαμπ και τον πηραν καμια 50αρια γαμιαδες μεσα σε 10 ωρες περιπου. Πως αντεξε απορω! Ααααχχχχ

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.798
Πόντοι
456
Καλέ τι λες; Με καθετηρα πως θα γαμησει ο ανθρωπος;
τον βγαζει τον καθετηρα υπαρχουν και μερικοι που γουσταρουν ουρολαγνειες διαβασε μερικες σελιδα πιο πισω για εναν που εβαλαν οι αστεγοι να κυλιεται στο πατωμα της τουαλετας και να γλυφει το πατωμα αφου τον κατουρουσαν με την σειρα

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.306
Πόντοι
216
τον βγαζει τον καθετηρα υπαρχουν και μερικοι που γουσταρουν ουρολαγνειες διαβασε μερικες σελιδα πιο πισω για εναν που εβαλαν οι αστεγοι να κυλιεται στο πατωμα της τουαλετας και να γλυφει το πατωμα αφου τον κατουρουσαν με την σειρα

Με χειροπεδες παιζουν καθολου; δεσιμο χερια πισω απο την πλατη και πισωκολλητο μεχρι τελικης πτωσεως.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.523
Πόντοι
11.915
Με χειροπεδες παιζουν καθολου; δεσιμο χερια πισω απο την πλατη και πισωκολλητο μεχρι τελικης πτωσεως.
Θα σε δέσει ο πακιστανός ρακοσυλλέκτης που μαζεύει σπάγκους από τον δρόμο και μετά αφού σε ξεσκίσουν ακα οι φημισμένοι γαμιαδες θα σου ρίξουν κι ένα κατούρημα για δώρο :confused::rockon:

Gi22

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2024
Like
231
Πόντοι
21
Αύριο απόγευμα θα έχει καθόλου κόσμο μήπως περάσω η Δευτέρες δεν παει ο κοσμος?

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.523
Πόντοι
11.915
Να πας τύπε,να πας. Οι φημισμένοι γαμιαδες του ιδρύματος δεν κάνουν ρεπό στο γαμησι :rockon:

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.798
Πόντοι
456
χειροπεδες δενε χουν μπορει να σε δεσουν με σακουλες που μαζευουν οι αστεγοι απτα σκουπιδια ομως

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.798
Πόντοι
456
περνα πρωτα απτα συσιτια του δημου εκει θα βρεις πολλους θαμωνες του ιδρυματος και ρωτα αν θα πανε

Ξανθιά_cross

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2026
Like
144
Πόντοι
0
Πήγα μετά από πολύ καιρό και δεν άντεξα πάνω από 10 λεπτά. Έτσι όπως είναι εκεί μέσα, όπου και να ακουμπήσεις μετά χρειάζεσαι κλίβανο

• Like
Αντιδράσεις: Eltad

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.583
Πόντοι
3.506

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
743
Πόντοι
81
Ναι βρε αγάπη, αλλά να είναι το ωραίο το βρώμικο, όχι να μην ξέρεις από πού να πιαστείς!
αγαπη ολα ετσι ειναι κ αλλου που λενε πεντακαθαρα οι ποντικοι τρεχουν στα υπογεια κ κατω απο τα καθισματα !

Eltad

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2026
Like
119
Πόντοι
0
Δυστυχως είναι φανερά πολύ βρώμικα μόνο αν βρεις κάτι καλό και πας αλλού

Ξανθιά_cross

Μέλος
Εγγρ.