Καταχθόνιος εκδικητής
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2023
- Like
- 1.254
- Πόντοι
- 206
που να προλαβεις ,τα τρωνε οι θαμωνεςΕυτυχώς ποντίκια ακόμα δεν έχω δει!
που να προλαβεις ,τα τρωνε οι θαμωνεςΕυτυχώς ποντίκια ακόμα δεν έχω δει!
Γάτες είναι;που να προλαβεις ,τα τρωνε οι θαμωνες
Πήγα μετά από πολύ καιρό και δεν άντεξα πάνω από 10 λεπτά. Έτσι όπως είναι εκεί μέσα, όπου και να ακουμπήσεις μετά χρειάζεσαι κλίβανο
Τύπε μην υπερβάλεις τώρα, τόσες βροχές έχει ρίξει φέτος κι έχει καθαριστεί μια χαρά το ίδρυμαΝαι βρε αγάπη, αλλά να είναι το ωραίο το βρώμικο, όχι να μην ξέρεις από πού να πιαστείς!
. Τώρα θα περιμένουν να ξαναβρέξει για τον επόμενο καθαρισμό 
Τέλεια ιδέα. Αντί να τσεκάρουμε πόση κίνηση έχει στο Google, θα κοιτάμε την πρόβλεψη του καιρού.Τύπε μην υπερβάλεις τώρα, τόσες βροχές έχει ρίξει φέτος κι έχει καθαριστεί μια χαρά το ίδρυμα. Τώρα θα περιμένουν να ξαναβρέξει για τον επόμενο καθαρισμό
![]()
Του σεξ και του καράτε.Γάτες είναι;![]()
Στο ίδρυμα αυτό υπαρχουν μονο φυσικά υλικάΤέλεια ιδέα. Αντί να τσεκάρουμε πόση κίνηση έχει στο Google, θα κοιτάμε την πρόβλεψη του καιρού.
, το νερό της βροχής,τα κάτουρα, τα σκατα,τα χυσια των θαμώνων 

Αηδία δηλαδηΣτο ίδρυμα αυτό υπαρχουν μονο φυσικά υλικά, το νερό της βροχής,τα κάτουρα, τα σκατα,τα χυσια των θαμώνων
![]()
στα συσιτια των αστεγων πηγαινε να κανεις κονε σιγουρα οι μισοι θαμωνες του ιδρυματος εκει τρωνεΕγω θα παω οπως και να χει.... Μπορει να γινει κονέ και να παιχτουν φασεις αλλου πιο μετά...
ειναι στην κουλτουρα τους να τρωνες τετοια πραγματαΓάτες είναι;![]()
γιατι το λες βρωμικο?επειδη οι θαμωνες κατουρανε στους τοιχους και επειδη στα καθισματα υπαρχουν φωλιες κοριων?υπερβολλεςΝαι βρε αγάπη, αλλά να είναι το ωραίο το βρώμικο, όχι να μην ξέρεις από πού να πιαστείς!
στα συσιτια των αστεγων πηγαινε να κανεις κονε σιγουρα οι μισοι θαμωνες του ιδρυματος εκει τρωνε
σοφοκλεους 66 πηγαινε θα δεις τους μισους θαμωνες του αθηναικου εκει πανε τρωνε και μετα στ ιδρυμα για υπνο στο μπουντρουμι και τις καβατζες,προσεχε μην ξυπνησεις κανεναν ομως γιατι ειναι ευεξαπτοι και μπορει να αρπαξεις καμια σφαλιαραΚαι που να ξερω που γινονται τα συσιτια των αστεγων;
σοφοκλεους 66 πηγαινε θα δεις τους μισους θαμωνες του αθηναικου εκει πανε τρωνε και μετα στ ιδρυμα για υπνο στο μπουντρουμι και τις καβατζες,προσεχε μην ξυπνησεις κανεναν ομως γιατι ειναι ευεξαπτοι και μπορει να αρπαξεις καμια σφαλιαρα
Μου έχει βγάλει κάποιος μαχαίριΈχεις απόλυτο δίκιο, αλλά από αυτούς συντηρείται το μαγαζί.Χωρις αυτούς δεν θα πήγαιναν οι υπόλοιποι που ψάχνουν να γαμηθουν.
Να σου πάρει το πορτοφόλι ή να σου σκίσει το στρινγκάκι τύπισα;Μου έχει βγάλει κάποιος μαχαίρι
Να μου πάρει το πορτοφολιΝα σου πάρει το πορτοφόλι ή να σου σκίσει το στρινγκάκι τύπισα;
Και; δεν μας ειπες τι εγινε....Να μου πάρει το πορτοφολι
Μου πήρε 20€ και έφυγα τρεχωνταςΚαι; δεν μας ειπες τι εγινε....
μηπως ηταν αστεγος που τον ξυπνησες?ειναι πολυ ευαξαπτοι αν τους ξυπνανε γκει για να τους γαμησουν,εχουν πεσει μαχαιρωματα στο σινεμα και μια φορα πριν κατι χρονια ειχαν πυροβολησει και απεξω ειχε βγει φημη οτι κυνηγουσαν μπεκατσες και κατα λαθος κατι σκαγια πηγαν προς το ιδρυμαΜου πήρε 20€ και έφυγα τρεχωντας