matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.788
- Πόντοι
- 456
υπαρχει ο αστεγος με το καθετηρα αν ενδιαφερεσαιΚλασικοί κολομπαραδες γέροι υπάρχουν?
υπαρχει ο αστεγος με το καθετηρα αν ενδιαφερεσαιΚλασικοί κολομπαραδες γέροι υπάρχουν?
αν κουνηθεις και κανεις πασαρελα να σε κωλοδαχτυλισουν αμεσως και θα σε πανε στο μπουντρουμι για τα παρελκομεναΕκει δεν θα τους μιλησω για κατι... Δεν χρειαζεται να μιλησω καν, με ζαρτιερες και στρινγκ θα παω.
πρεπει να ειναι το αγαπημενο σου μεροςΤο Αθηναϊκό έχει μεγάλη ιστορία. Στους χώρους του έχουν παιχτεί πολλά παιχνίδια. Στον πάνω όροφο εκεί που είναι τα κάγκελα που άμα κάθεσαι βλέπεις τις σκάλες που οδηγούν απο την πλατεία , επάνω, εκεί μου αρέσει να στέκομαι με ανοιχτά τα κολομέρια και να χαζεύω ποιοι ανεβαίνουν και να έρχονται να μου τον καρφώνουν από πίσω επίσης το υπόγειο προσφέρεται για περιπτύξεις. Εκεί πάω και κάθομαι στις πολυθρόνες μέσα στο δωματιακι και ανοίγω τα πόδια μου πάνω στις πολυθρόνες και έρχονται διάφοροι ψολαραδες και μου ξεχειλώνουν την κωλοτρυπίδα μου. Είναι στην κυριολεξία ο ναός της πούτσας.
Ουί Μεσιέπρεπει να ειναι το αγαπημενο σου μερος
ο τζιμης ο τανζανος ειναι φημισμενος γαμιας του ιδρυματος,ερχονται μεχρι και απο επαρχια για να τους γαμησειΚοίτα η Δευτέρα και η Τρίτη είναι νεκρές ημέρες χωρίς να αποκλείεται να γίνει κάποια κατάσταση όλες οι άλλες ημέρες νωρίς έχει κίνηση μετά τις 21:30 με 22:00 έχει νέκρα . Το Σάββατο μέχρι το βράδυ είναι καλά και την Κυριακή μέχρι το μεσημέρι . Δευτέρα απόγευμα ήταν που είχα πάει και είχα πετύχει τον Τζίμη τον Τανζανό και με είχε στην καβάτζα την σκοτεινή στο πατάρι και με πηδαγε δύο ώρες σχεδόν αφού να φανταστείς είχε μουδιάσει η κωλοτρυπίδα μου από την ασταμάτητη καύλα το και το κυριότερο δεν έχυνε γιατί έπινε μπύρα που με γαμούσε . Εκείνη την ημέρα τελείωσα εγώ από το συνεχές σφυροκόπημα του προστάτη μου. Καλός ο Τζίμης αν τον πετύχεις αλλά έχει πρόβλημα με το ποτό θα σε πηδάει και θα ρουφάει μπύρες
Ας πινει και βοτκα δεν με πειραζει καθολου αν ειναι να εχει τοσες αντοχες να γαμαει δυο ωρες, με διαλειμματα προφανως... Κανενας αντρας δεν μπορει να σφυροκοπαει δυο ωρες συνεχομενα.... Ουτε καν μια ωρα. Το καλυτερο που εχω φαει ειναι 30 λεπτο σφυροκοπημα. Για να μουδιασει η κωλοτρυπιδα πρεπει να γαμηθω πανω απο 20-30 λεπτα συνεχομενα. Αν τον πετυχω πως θα τον προσεγγιζω τον Τζιμη απο την Τανζανια; Ειναι μαυρος ψωλαρας ε; Μεγαλο εργαλειο;Κοίτα η Δευτέρα και η Τρίτη είναι νεκρές ημέρες χωρίς να αποκλείεται να γίνει κάποια κατάσταση όλες οι άλλες ημέρες νωρίς έχει κίνηση μετά τις 21:30 με 22:00 έχει νέκρα . Το Σάββατο μέχρι το βράδυ είναι καλά και την Κυριακή μέχρι το μεσημέρι . Δευτέρα απόγευμα ήταν που είχα πάει και είχα πετύχει τον Τζίμη τον Τανζανό και με είχε στην καβάτζα την σκοτεινή στο πατάρι και με πηδαγε δύο ώρες σχεδόν αφού να φανταστείς είχε μουδιάσει η κωλοτρυπίδα μου από την ασταμάτητη καύλα το και το κυριότερο δεν έχυνε γιατί έπινε μπύρα που με γαμούσε . Εκείνη την ημέρα τελείωσα εγώ από το συνεχές σφυροκόπημα του προστάτη μου. Καλός ο Τζίμης αν τον πετύχεις αλλά έχει πρόβλημα με το ποτό θα σε πηδάει και θα ρουφάει μπύρες
Ενταξει με επεισες... Οταν κατεβω ξανα στην Αθηνα, τον επομενο μηνα...Τύπε μην είσαι περίεργος και τράβα. Πάρε και τον τύπο @Poustra_pathitiki μαζί που είναι κι αυτός περίεργος αν γαμανε καλά σε αυτό το ιδρυμα![]()
υπαρχει ο αστεγος με το καθετηρα αν ενδιαφερεσαι
Αυτα ειναι σκηνικα! 3-4 γαμιαδες αμα γαμανε και χυνουν εναλλαξ σημαινει σφυροκοπημα 2-3 ωρες. Στο Παρισι ειχε γινει ενα σκηνικο που ενας twink ειχε στηθει σε γκει σεξ κλαμπ και τον πηραν καμια 50αρια γαμιαδες μεσα σε 10 ωρες περιπου. Πως αντεξε απορω! Ααααχχχχο τζιμης ο τανζανος ειναι φημισμενος γαμιας του ιδρυματος,ερχονται μεχρι και απο επαρχια για να τους γαμησει
ενας μια φορα τον ειχαν παρει παρτουζα ο τζιμης ο πακιστανος ρακοσυλλεκτης με το ενα ματι και ενας αστεγος που κουτσαινε,πρεπει να τον γαμουσαν κανα 2ωρα και τον εχυσαν εναλαξ
τον βγαζει τον καθετηρα υπαρχουν και μερικοι που γουσταρουν ουρολαγνειες διαβασε μερικες σελιδα πιο πισω για εναν που εβαλαν οι αστεγοι να κυλιεται στο πατωμα της τουαλετας και να γλυφει το πατωμα αφου τον κατουρουσαν με την σειραΚαλέ τι λες; Με καθετηρα πως θα γαμησει ο ανθρωπος;
τον βγαζει τον καθετηρα υπαρχουν και μερικοι που γουσταρουν ουρολαγνειες διαβασε μερικες σελιδα πιο πισω για εναν που εβαλαν οι αστεγοι να κυλιεται στο πατωμα της τουαλετας και να γλυφει το πατωμα αφου τον κατουρουσαν με την σειρα
Θα σε δέσει ο πακιστανός ρακοσυλλέκτης που μαζεύει σπάγκους από τον δρόμο και μετά αφού σε ξεσκίσουν ακα οι φημισμένοι γαμιαδες θα σου ρίξουν κι ένα κατούρημα για δώροΜε χειροπεδες παιζουν καθολου; δεσιμο χερια πισω απο την πλατη και πισωκολλητο μεχρι τελικης πτωσεως.

Να πας τύπε,να πας. Οι φημισμένοι γαμιαδες του ιδρύματος δεν κάνουν ρεπό στο γαμησιΑύριο απόγευμα θα έχει καθόλου κόσμο μήπως περάσω η Δευτέρες δεν παει ο κοσμος?

χειροπεδες δενε χουν μπορει να σε δεσουν με σακουλες που μαζευουν οι αστεγοι απτα σκουπιδια ομωςΜε χειροπεδες παιζουν καθολου; δεσιμο χερια πισω απο την πλατη και πισωκολλητο μεχρι τελικης πτωσεως.
περνα πρωτα απτα συσιτια του δημου εκει θα βρεις πολλους θαμωνες του ιδρυματος και ρωτα αν θα πανεΑύριο απόγευμα θα έχει καθόλου κόσμο μήπως περάσω η Δευτέρες δεν παει ο κοσμος?
Αυτό σημαίνει βρώμικα γαμίσια, τύπισσα.Πήγα μετά από πολύ καιρό και δεν άντεξα πάνω από 10 λεπτά. Έτσι όπως είναι εκεί μέσα, όπου και να ακουμπήσεις μετά χρειάζεσαι κλίβανο
Ναι βρε αγάπη, αλλά να είναι το ωραίο το βρώμικο, όχι να μην ξέρεις από πού να πιαστείς!Αυτό σημαίνει βρώμικα γαμίσια, τύπισσα.
αγαπη ολα ετσι ειναι κ αλλου που λενε πεντακαθαρα οι ποντικοι τρεχουν στα υπογεια κ κατω απο τα καθισματα !Ναι βρε αγάπη, αλλά να είναι το ωραίο το βρώμικο, όχι να μην ξέρεις από πού να πιαστείς!
Έτσι είναιΔυστυχως είναι φανερά πολύ βρώμικα μόνο αν βρεις κάτι καλό και πας αλλού
Ευτυχώς ποντίκια ακόμα δεν έχω δει!αγαπη ολα ετσι ειναι κ αλλου που λενε πεντακαθαρα οι ποντικοι τρεχουν στα υπογεια κ κατω απο τα καθισματα !