Νέα

Αθηναϊκόν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

bigman75

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2022
Κριτικές
1
Like
384
Πόντοι
20
Ζευγάρι 22 χρόνων είμαστε τώρα Πρίαμο Γκάζι θέλουμε άτομο μέχρι 35 χρόνων για τώρα

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.798
Πόντοι
456
Ζευγάρι 22 χρόνων είμαστε τώρα Πρίαμο Γκάζι θέλουμε άτομο μέχρι 35 χρόνων για τώρα
ο αστεγος με τον καθετηρα σαν κανει?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είναι ανοιχτά σήμερα?
εισαι αποφασισμενος να γαμηθεις?

Gi22

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2024
Like
231
Πόντοι
21
Σήμερα λέω να βάλω το στριγκακι μου και να πάω αθηναϊκό

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.607
Πόντοι
456
1000052229.jpg

To Ίδρυμα ! Ναος !! Για να μην ξεχνιομαστε.....

Gi22

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2024
Like
231
Πόντοι
21
Πήγα χθες απόγευμα δυστυχώς δεν είχε πολύ κόσμο....με πηδηξαν 3 πάνω στον όροφο και πήρα και 2 πιπες ειδικά τη μία πιπα την πήρα όσο με πηδουσε ένας και έβαλε την ψωλη του μεσα στο glory hole ήταν ωραία αν και νόμιζα θα είχε περισσότερο κοσμο

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.527
Πόντοι
11.915
Πήγα χθες απόγευμα δυστυχώς δεν είχε πολύ κόσμο....με πηδηξαν 3 πάνω στον όροφο και πήρα και 2 πιπες ειδικά τη μία πιπα την πήρα όσο με πηδουσε ένας και έβαλε την ψωλη του μεσα στο glory hole ήταν ωραία αν και νόμιζα θα είχε περισσότερο κοσμο
Τύπε μήπως συνοδευσες και τον τύπο @Poustra_pathitiki γιατί φάνηκε αποφασισμένος κι αυτός να γαμηθει :think::confused::rockon::rockon:

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.306
Πόντοι
216
1000052229.jpg

To Ίδρυμα ! Ναος !! Για να μην ξεχνιομαστε.....

Μονο το 11 φαινεται. Ονομα της οδου δεν διαβαζεται....

3 γαμησια και 2 πιπες; Σε ποση ωρα ολα αυτα;

Eltad

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2026
Like
119
Πόντοι
0
Κλασικοί κολομπαραδες γέροι υπάρχουν?

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.607
Πόντοι
456
Μονο το 11 φαινεται. Ονομα της οδου δεν διαβαζεται....

3 γαμησια και 2 πιπες; Σε ποση ωρα ολα αυτα;
Οπως πας Αθηνας ! Ο πεζοδρομος Αριστερα απο το Δημαρχειο Αθηνων ειναι ! Απεναντι απο Πλατεια Κοτζια !! Ευκολα θα το βρεις !..... Θα το καταλαβεις με τη μυρωδια !

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.306
Πόντοι
216
Οπως πας Αθηνας ! Ο πεζοδρομος Αριστερα απο το Δημαρχειο Αθηνων ειναι ! Απεναντι απο Πλατεια Κοτζια !! Ευκολα θα το βρεις !..... Θα το καταλαβεις με τη μυρωδια !

Mυριζει αντριλα και σπερμα ε;

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.607
Πόντοι
456
Mυριζει αντριλα και σπερμα ε;
Καμμενη μπαταρια ηλεκτρικου αυτοκινητου Μυριζει Xaxaxaxaxa !!...... Αν πας και τους πεις αυτα που λες και εδω για τα ηλεκτρικα ! ΚΑΛΑ θα περασεις ! ? Λογικα ? :wink::sunglasses::cheesy::cheesy::2funny:
Εγω Δε παω σε τετοια Μερη . Κρεαταγορα ημουν και περνοντας προς Ομονοια εβγαλα μια φωτο για το Forum !...

Το εχω ξαναπει Δεν ειμαι ΦΑΝ !

Περαν την πλακα ! Αντριλα και Σπερμα Δε το Λες !.... Κοντα σε Βοθρο ειναι.....
Θα στα πουνε Αλλοι ομως ... Οι Αρμοδιοι !

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.306
Πόντοι
216
Καμμενη μπαταρια ηλεκτρικου αυτοκινητου Μυριζει Xaxaxaxaxa !!...... Αν πας και τους πεις αυτα που λες και εδω για τα ηλεκτρικα ! ΚΑΛΑ θα περασεις ! ? Λογικα ? :wink::sunglasses::cheesy::cheesy::2funny:
Εγω Δε παω σε τετοια Μερη . Κρεαταγορα ημουν και περνοντας προς Ομονοια εβγαλα μια φωτο για το Forum !...

Το εχω ξαναπει Δεν ειμαι ΦΑΝ !

Περαν την πλακα ! Αντριλα και Σπερμα Δε το Λες !.... Κοντα σε Βοθρο ειναι.....
Θα στα πουνε Αλλοι ομως ... Οι Αρμοδιοι !

Εκει δεν θα τους μιλησω για κατι... Δεν χρειαζεται να μιλησω καν, με ζαρτιερες και στρινγκ θα παω.

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
344
Πόντοι
21
Το Αθηναϊκό έχει μεγάλη ιστορία. Στους χώρους του έχουν παιχτεί πολλά παιχνίδια. Στον πάνω όροφο εκεί που είναι τα κάγκελα που άμα κάθεσαι βλέπεις τις σκάλες που οδηγούν απο την πλατεία , επάνω, εκεί μου αρέσει να στέκομαι με ανοιχτά τα κολομέρια και να χαζεύω ποιοι ανεβαίνουν και να έρχονται να μου τον καρφώνουν από πίσω επίσης το υπόγειο προσφέρεται για περιπτύξεις. Εκεί πάω και κάθομαι στις πολυθρόνες μέσα στο δωματιακι και ανοίγω τα πόδια μου πάνω στις πολυθρόνες και έρχονται διάφοροι ψολαραδες και μου ξεχειλώνουν την κωλοτρυπίδα μου. Είναι στην κυριολεξία ο ναός της πούτσας.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.527
Πόντοι
11.915

Stories

Νέο!