You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αθηναϊκόν
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 274K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.798
- Πόντοι
- 456
ο αστεγος με τον καθετηρα σαν κανει?Ζευγάρι 22 χρόνων είμαστε τώρα Πρίαμο Γκάζι θέλουμε άτομο μέχρι 35 χρόνων για τώρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εισαι αποφασισμενος να γαμηθεις?Είναι ανοιχτά σήμερα?
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.798
- Πόντοι
- 456
αν φορεσεις στρινγκαρα και πας αποφασισμενος να γαμηθεις θα σε ξεσκισουνΤετάρτη ή Πέμπτη απόγευμα έχει κόσμο? Η μόνο σκ
Transition
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2026
- Like
- 1.308
- Πόντοι
- 216
οδος και αριθμος;
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.527
- Πόντοι
- 11.915
Άντε το πήρες απόφασηΣήμερα λέω να βάλω το στριγκακι μου και να πάω αθηναϊκό

Πήγα χθες απόγευμα δυστυχώς δεν είχε πολύ κόσμο....με πηδηξαν 3 πάνω στον όροφο και πήρα και 2 πιπες ειδικά τη μία πιπα την πήρα όσο με πηδουσε ένας και έβαλε την ψωλη του μεσα στο glory hole ήταν ωραία αν και νόμιζα θα είχε περισσότερο κοσμο
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.527
- Πόντοι
- 11.915
Τύπε μήπως συνοδευσες και τον τύπο @Poustra_pathitiki γιατί φάνηκε αποφασισμένος κι αυτός να γαμηθειΠήγα χθες απόγευμα δυστυχώς δεν είχε πολύ κόσμο....με πηδηξαν 3 πάνω στον όροφο και πήρα και 2 πιπες ειδικά τη μία πιπα την πήρα όσο με πηδουσε ένας και έβαλε την ψωλη του μεσα στο glory hole ήταν ωραία αν και νόμιζα θα είχε περισσότερο κοσμο

Transition
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2026
- Like
- 1.308
- Πόντοι
- 216
![]()
To Ίδρυμα ! Ναος !! Για να μην ξεχνιομαστε.....
Μονο το 11 φαινεται. Ονομα της οδου δεν διαβαζεται....
Πήγα χθες απόγευμα δυστυχώς δεν είχε πολύ κόσμο....με πηδηξαν 3 πάνω στον όροφο και πήρα και 2 πιπες ειδικά τη μία πιπα την πήρα όσο με πηδουσε ένας και έβαλε την ψωλη του μεσα στο glory hole ήταν ωραία αν και νόμιζα θα είχε περισσότερο κοσμο
3 γαμησια και 2 πιπες; Σε ποση ωρα ολα αυτα;
Mpikenolon
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για πρωτάρηδες ...τι λέει ??Σάββατο μεσημέρι θα στήσω κωλο για ψωλαραδες. Ελπίζω να πετύχω και κάνα μαύρο γαμια
Sorococo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 2.607
- Πόντοι
- 456
Οπως πας Αθηνας ! Ο πεζοδρομος Αριστερα απο το Δημαρχειο Αθηνων ειναι ! Απεναντι απο Πλατεια Κοτζια !! Ευκολα θα το βρεις !..... Θα το καταλαβεις με τη μυρωδια !Μονο το 11 φαινεται. Ονομα της οδου δεν διαβαζεται....
3 γαμησια και 2 πιπες; Σε ποση ωρα ολα αυτα;
Transition
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2026
- Like
- 1.308
- Πόντοι
- 216
Οπως πας Αθηνας ! Ο πεζοδρομος Αριστερα απο το Δημαρχειο Αθηνων ειναι ! Απεναντι απο Πλατεια Κοτζια !! Ευκολα θα το βρεις !..... Θα το καταλαβεις με τη μυρωδια !
Mυριζει αντριλα και σπερμα ε;
Sorococo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 2.607
- Πόντοι
- 456
Καμμενη μπαταρια ηλεκτρικου αυτοκινητου Μυριζει Xaxaxaxaxa !!...... Αν πας και τους πεις αυτα που λες και εδω για τα ηλεκτρικα ! ΚΑΛΑ θα περασεις ! ? Λογικα ?Mυριζει αντριλα και σπερμα ε;

Εγω Δε παω σε τετοια Μερη . Κρεαταγορα ημουν και περνοντας προς Ομονοια εβγαλα μια φωτο για το Forum !...
Το εχω ξαναπει Δεν ειμαι ΦΑΝ !
Περαν την πλακα ! Αντριλα και Σπερμα Δε το Λες !.... Κοντα σε Βοθρο ειναι.....
Θα στα πουνε Αλλοι ομως ... Οι Αρμοδιοι !
Transition
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2026
- Like
- 1.308
- Πόντοι
- 216
Καμμενη μπαταρια ηλεκτρικου αυτοκινητου Μυριζει Xaxaxaxaxa !!...... Αν πας και τους πεις αυτα που λες και εδω για τα ηλεκτρικα ! ΚΑΛΑ θα περασεις ! ? Λογικα ?
Εγω Δε παω σε τετοια Μερη . Κρεαταγορα ημουν και περνοντας προς Ομονοια εβγαλα μια φωτο για το Forum !...
Το εχω ξαναπει Δεν ειμαι ΦΑΝ !
Περαν την πλακα ! Αντριλα και Σπερμα Δε το Λες !.... Κοντα σε Βοθρο ειναι.....
Θα στα πουνε Αλλοι ομως ... Οι Αρμοδιοι !
Εκει δεν θα τους μιλησω για κατι... Δεν χρειαζεται να μιλησω καν, με ζαρτιερες και στρινγκ θα παω.
Άμα πας για ώρα βλέπω να σε ξεσκίσουν τερμαΕκει δεν θα τους μιλησω για κατι... Δεν χρειαζεται να μιλησω καν, με ζαρτιερες και στρινγκ θα παω.
Transition
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2026
- Like
- 1.308
- Πόντοι
- 216
Άμα πας για ώρα βλέπω να σε ξεσκίσουν τερμα
Οχι για ωρα... για ωρες...
freegay
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2023
- Like
- 344
- Πόντοι
- 21
Το Αθηναϊκό έχει μεγάλη ιστορία. Στους χώρους του έχουν παιχτεί πολλά παιχνίδια. Στον πάνω όροφο εκεί που είναι τα κάγκελα που άμα κάθεσαι βλέπεις τις σκάλες που οδηγούν απο την πλατεία , επάνω, εκεί μου αρέσει να στέκομαι με ανοιχτά τα κολομέρια και να χαζεύω ποιοι ανεβαίνουν και να έρχονται να μου τον καρφώνουν από πίσω επίσης το υπόγειο προσφέρεται για περιπτύξεις. Εκεί πάω και κάθομαι στις πολυθρόνες μέσα στο δωματιακι και ανοίγω τα πόδια μου πάνω στις πολυθρόνες και έρχονται διάφοροι ψολαραδες και μου ξεχειλώνουν την κωλοτρυπίδα μου. Είναι στην κυριολεξία ο ναός της πούτσας.
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.527
- Πόντοι
- 11.915
Τύπε φόρα την στριγγαρα σου και τράβα. Ο πατροπαράδοτος πουστης ποτέ δεν έφυγε αγαμητος από εκείΟχι για ωρα... για ωρες...

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις
- 60K
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις