Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ο αστεγος με τον καθετηρα σαν κανει?Ζευγάρι 22 χρόνων είμαστε τώρα Πρίαμο Γκάζι θέλουμε άτομο μέχρι 35 χρόνων για τώρα
εισαι αποφασισμενος να γαμηθεις?Είναι ανοιχτά σήμερα?
αν φορεσεις στρινγκαρα και πας αποφασισμενος να γαμηθεις θα σε ξεσκισουνΤετάρτη ή Πέμπτη απόγευμα έχει κόσμο? Η μόνο σκ
Άντε το πήρες απόφασηΣήμερα λέω να βάλω το στριγκακι μου και να πάω αθηναϊκό

Τύπε μήπως συνοδευσες και τον τύπο @Poustra_pathitiki γιατί φάνηκε αποφασισμένος κι αυτός να γαμηθειΠήγα χθες απόγευμα δυστυχώς δεν είχε πολύ κόσμο....με πηδηξαν 3 πάνω στον όροφο και πήρα και 2 πιπες ειδικά τη μία πιπα την πήρα όσο με πηδουσε ένας και έβαλε την ψωλη του μεσα στο glory hole ήταν ωραία αν και νόμιζα θα είχε περισσότερο κοσμο

![]()
To Ίδρυμα ! Ναος !! Για να μην ξεχνιομαστε.....
Πήγα χθες απόγευμα δυστυχώς δεν είχε πολύ κόσμο....με πηδηξαν 3 πάνω στον όροφο και πήρα και 2 πιπες ειδικά τη μία πιπα την πήρα όσο με πηδουσε ένας και έβαλε την ψωλη του μεσα στο glory hole ήταν ωραία αν και νόμιζα θα είχε περισσότερο κοσμο
Για πρωτάρηδες ...τι λέει ??Σάββατο μεσημέρι θα στήσω κωλο για ψωλαραδες. Ελπίζω να πετύχω και κάνα μαύρο γαμια
Οπως πας Αθηνας ! Ο πεζοδρομος Αριστερα απο το Δημαρχειο Αθηνων ειναι ! Απεναντι απο Πλατεια Κοτζια !! Ευκολα θα το βρεις !..... Θα το καταλαβεις με τη μυρωδια !Μονο το 11 φαινεται. Ονομα της οδου δεν διαβαζεται....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
3 γαμησια και 2 πιπες; Σε ποση ωρα ολα αυτα;
Οπως πας Αθηνας ! Ο πεζοδρομος Αριστερα απο το Δημαρχειο Αθηνων ειναι ! Απεναντι απο Πλατεια Κοτζια !! Ευκολα θα το βρεις !..... Θα το καταλαβεις με τη μυρωδια !
Καμμενη μπαταρια ηλεκτρικου αυτοκινητου Μυριζει Xaxaxaxaxa !!...... Αν πας και τους πεις αυτα που λες και εδω για τα ηλεκτρικα ! ΚΑΛΑ θα περασεις ! ? Λογικα ?Mυριζει αντριλα και σπερμα ε;

Καμμενη μπαταρια ηλεκτρικου αυτοκινητου Μυριζει Xaxaxaxaxa !!...... Αν πας και τους πεις αυτα που λες και εδω για τα ηλεκτρικα ! ΚΑΛΑ θα περασεις ! ? Λογικα ?
Εγω Δε παω σε τετοια Μερη . Κρεαταγορα ημουν και περνοντας προς Ομονοια εβγαλα μια φωτο για το Forum !...
Το εχω ξαναπει Δεν ειμαι ΦΑΝ !
Περαν την πλακα ! Αντριλα και Σπερμα Δε το Λες !.... Κοντα σε Βοθρο ειναι.....
Θα στα πουνε Αλλοι ομως ... Οι Αρμοδιοι !
Άμα πας για ώρα βλέπω να σε ξεσκίσουν τερμαΕκει δεν θα τους μιλησω για κατι... Δεν χρειαζεται να μιλησω καν, με ζαρτιερες και στρινγκ θα παω.
Άμα πας για ώρα βλέπω να σε ξεσκίσουν τερμα
Τύπε φόρα την στριγγαρα σου και τράβα. Ο πατροπαράδοτος πουστης ποτέ δεν έφυγε αγαμητος από εκείΟχι για ωρα... για ωρες...