Νέα

Αθηναϊκόν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.306
Πόντοι
216
Το Αθηναϊκό έχει μεγάλη ιστορία. Στους χώρους του έχουν παιχτεί πολλά παιχνίδια. Στον πάνω όροφο εκεί που είναι τα κάγκελα που άμα κάθεσαι βλέπεις τις σκάλες που οδηγούν απο την πλατεία , επάνω, εκεί μου αρέσει να στέκομαι με ανοιχτά τα κολομέρια και να χαζεύω ποιοι ανεβαίνουν και να έρχονται να μου τον καρφώνουν από πίσω επίσης το υπόγειο προσφέρεται για περιπτύξεις. Εκεί πάω και κάθομαι στις πολυθρόνες μέσα στο δωματιακι και ανοίγω τα πόδια μου πάνω στις πολυθρόνες και έρχονται διάφοροι ψολαραδες και μου ξεχειλώνουν την κωλοτρυπίδα μου. Είναι στην κυριολεξία ο ναός της πούτσας.

Αρα στον πανω οροφο πηδιεσαι στα ορθια ενω στο υπογειο στηνεσαι στα 4 στις πολυθρονες;

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
344
Πόντοι
21
Αρα στον πανω οροφο πηδιεσαι στα ορθια ενω στο υπογειο στηνεσαι στα 4 στις πολυθρονες;
Έτσι ακριβώς όταν κουράζομαι στα όρθια πάω και στήνομαι στα τέσσερα για να μην τρέμουν τα πόδια μου από την κάβλα

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.306
Πόντοι
216
Έτσι ακριβώς όταν κουράζομαι στα όρθια πάω και στήνομαι στα τέσσερα για να μην τρέμουν τα πόδια μου από την κάβλα
Φορας τιποτα ζαρτιερες, στρινγκ, γοβες, περουκα κτλ. ?

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
344
Πόντοι
21
Μεχρι ποσες πουτσες στον κωλο εχεις φαει μεσα σε μια μερα/νυχτα εκει;
Μια φορά είχα κάτσει μέχρι τις 4 το πρωί και είχα φάει από τις 9 το βράδυ εφτά πουτσες και πολλά τσιμπούκια . Μάλιστα είχα πάει στο υπόγειο και με ανοιχτά πόδια καθόμουν στις πολυθρόνες και με πήρε ο ύπνος και ήρθε ένας πιτσιρικάς που νωρίτερα ζητούσε χρήματα και με πήδαγε χωρίς αύριο για να ξεκαβλώσει και να φύγει και όταν μου τα έριξε στη μούρη αφού τον έγλυψα μέχρι την τελευταία σταγόνα σηκώθηκα και έφυγα κι εγω

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.306
Πόντοι
216
Μια φορά είχα κάτσει μέχρι τις 4 το πρωί και είχα φάει από τις 9 το βράδυ εφτά πουτσες και πολλά τσιμπούκια . Μάλιστα είχα πάει στο υπόγειο και με ανοιχτά πόδια καθόμουν στις πολυθρόνες και με πήρε ο ύπνος και ήρθε ένας πιτσιρικάς που νωρίτερα ζητούσε χρήματα και με πήδαγε χωρίς αύριο για να ξεκαβλώσει και να φύγει και όταν μου τα έριξε στη μούρη αφού τον έγλυψα μέχρι την τελευταία σταγόνα σηκώθηκα και έφυγα κι εγω

Aν πηγαινες απο νωρις μπορει να ετρωγες πανω απο 10-15 ψωλες μεσα στον κωλο. Φανταζομαι ολοι ακαποτα σε γκαστρωσαν;

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
344
Πόντοι
21
Aν πηγαινες απο νωρις μπορει να ετρωγες πανω απο 10-15 ψωλες μεσα στον κωλο. Φανταζομαι ολοι ακαποτα σε γκαστρωσαν;
Κάποιοι με και κάποιοι χωρίς ο τελευταίος όμως μου τα έριξε στην μούρη επειδή του το ζήτησα εγώ

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.581
Πόντοι
3.506
Φορας τιποτα ζαρτιερες, στρινγκ, γοβες, περουκα κτλ. ?
Tύπε, εκεί γουστάρουν τον πραγματικό πούστη, όχι υους γιαλαντζί. Μόνο string και το λαθροπούτσι θα πέσει σύννεφο.

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.306
Πόντοι
216
Tύπε, εκεί γουστάρουν τον πραγματικό πούστη, όχι υους γιαλαντζί. Μόνο string και το λαθροπούτσι θα πέσει σύννεφο.

Εχω την περιεργεια να δω αν γαμανε αντρικά και δυνατα....

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
344
Πόντοι
21
Εχω την περιεργεια να δω αν γαμανε αντρικά και δυνατα....
Πρέπει να πας αρκετές φορές γιατί υπάρχουν και οι νεκρές μέρες και το κυριότερο να μην κολλάς σε μ'αρέσει δεν μ' αρέσει γιατί βλέποντας οι άλλοι καυλώνουν και θέλουν κι εκείνοι

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
344
Πόντοι
21
Είναι γεγονός άσε που σε ορισμένους δεν τους πάει και αντί για καύλα βγάζουν γέλιο

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.306
Πόντοι
216
Πρέπει να πας αρκετές φορές γιατί υπάρχουν και οι νεκρές μέρες και το κυριότερο να μην κολλάς σε μ'αρέσει δεν μ' αρέσει γιατί βλέποντας οι άλλοι καυλώνουν και θέλουν κι εκείνοι

Ποιες μερες εχει περισσοτερη κινηση συνηθως;

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
344
Πόντοι
21
Ποιες μερες εχει περισσοτερη κινηση συνηθως;
Κοίτα η Δευτέρα και η Τρίτη είναι νεκρές ημέρες χωρίς να αποκλείεται να γίνει κάποια κατάσταση όλες οι άλλες ημέρες νωρίς έχει κίνηση μετά τις 21:30 με 22:00 έχει νέκρα . Το Σάββατο μέχρι το βράδυ είναι καλά και την Κυριακή μέχρι το μεσημέρι . Δευτέρα απόγευμα ήταν που είχα πάει και είχα πετύχει τον Τζίμη τον Τανζανό και με είχε στην καβάτζα την σκοτεινή στο πατάρι και με πηδαγε δύο ώρες σχεδόν αφού να φανταστείς είχε μουδιάσει η κωλοτρυπίδα μου από την ασταμάτητη καύλα το και το κυριότερο δεν έχυνε γιατί έπινε μπύρα που με γαμούσε . Εκείνη την ημέρα τελείωσα εγώ από το συνεχές σφυροκόπημα του προστάτη μου. Καλός ο Τζίμης αν τον πετύχεις αλλά έχει πρόβλημα με το ποτό θα σε πηδάει και θα ρουφάει μπύρες

Eltad

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2026
Like
119
Πόντοι
0
Πηγα σήμερα με το που μπήκα με χουφτωσε 50+ μπάρμπας και με τσιμπούκωσε στην σκάλα αλλά είχε περίεργους που χουφτωναν και φύγαμε και πήρε τηλ φίλο του στου Ψυρρή και πήγαμε εκεί στο σπίτι του άλλου Με πήραν σε κρεβάτι και καρέκλα και οι δύο από μια φορά πίπα και κώλο ο φίλος του με ξεπατωσε

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.523
Πόντοι
11.915

Stories

Νέο!