You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αθηναϊκόν
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 273K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 26.322
- Πόντοι
- 24.596
Τυπε ατυχησες,όλοι ψηλοί λευκοί,τύπου Ολλανδοί,απόφοιτοι ΟξφορδηςΚανενας αραβας ή αλβανος ερχεται εκει; Εχω αδυναμια.
οχι ρε γαμωτο...θα θελουν μονο να πιουμε τσαϊ και να μιλησουμε για το πώς ο Σαρτρ συνδυαζει την φιλοσοφια του Βιτγκενσταϊν με την απεχθεια του για τον ΧεγκελΤυπε ατυχησες,όλοι ψηλοί λευκοί,τύπου Ολλανδοί,απόφοιτοι Οξφορδης![]()
giorgos_07
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.026
- Πόντοι
- 6.120
Πάντως εγω δεν βλεπω να κανει καποιος πλακα με το συγκεκριμένο ίδρυμα!!!Πάντως με τούτα και με κείνα πραγματική εικόνα για το Αθηναϊκόν δεν έχουμε. Ας μας πείτε πώς είναι πραγματικά και μετά συνεχίζουμε την πλάκα. Όχι ότι θα είναι καλύτερα από το downtown, αλλά έτσι από περιέργεια.
giorgos_07
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.026
- Πόντοι
- 6.120
Φοραω την κελεμπία μου και έρχομαι αν ειναι....Κανενας αραβας ή αλβανος ερχεται εκει; Εχω αδυναμια.

kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.521
- Πόντοι
- 11.915
Θα πάρετε τα περισσεύματα ρε τύπε, ο ορίτζιναλ πουστης έχει τον πρώτο λόγο εκεί, τα έχουμε πει τόσες φορέςΑυτό όμως είναι διαφορετικό σε σχέση με αυτά που έχεις πει μέχρι τώρα. Συνήθως γράφεις ότι οι Κρος μένουν αγαμητες εκεί και ότι προτιμούνται οι γνήσιοι π@@@ με ένα στριγκακι. Παράξενα μιλάς γέροντα.
Αν δεν ιναι χοντρος ή πανω απο 55, εχεις πιθανοτητες να σ κατσω. Αν με δεις κ θελεις, ασφαλως.Φοραω την κελεμπία μου και έρχομαι αν ειναι....![]()
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.788
- Πόντοι
- 456
Τα κρος απαξιωνονται και αν ειναι πολυ ενοχλητικα μπορει να φανε και και καμια σφαλιαρα,θα σε γαμησουν μονο με λεφτα η μπορει να κανει κανα ψυχικο ο αστεγος με τον καθετηραΑυτό όμως είναι διαφορετικό σε σχέση με αυτά που έχεις πει μέχρι τώρα. Συνήθως γράφεις ότι οι Κρος μένουν αγαμητες εκεί και ότι προτιμούνται οι γνήσιοι π@@@ με ένα στριγκακι. Παράξενα μιλάς γέροντα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θες αραβες σαν αυτους που κανουν τα παρτυ στο ντουμπαι με τα χεσιματα και τις καμηλες?Κανενας αραβας ή αλβανος ερχεται εκει; Εχω αδυναμια.
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.788
- Πόντοι
- 456
φιλε δεν σε βλεπω αποφασισμενο να γαμηθεις ,το αθηναικον δεν ειναι για σενα ,πηγαινε στους μαλακες του νταουνταουνΑν δεν ιναι χοντρος ή πανω απο 55, εχεις πιθανοτητες να σ κατσω. Αν με δεις κ θελεις, ασφαλως.
giorgos_07
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.026
- Πόντοι
- 6.120
Δεν χρειάζεται δεν ηταν αυτος ο σκοπός της απάντησης!!!!Αν δεν ιναι χοντρος ή πανω απο 55, εχεις πιθανοτητες να σ κατσω. Αν με δεις κ θελεις, ασφαλως.
Sorococo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 2.606
- Πόντοι
- 456
Κατι Θα βρεις ! , Σιγουρα ! ! ....Λέω να περάσω το μεσημέρι. Κανας Ψωλαρας να μου χύσει τον κωλο;
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.521
- Πόντοι
- 11.915
Ρε τύπε μεσημεριατικα θα έχουν οικογενειακό τραπέζι οι θαμώνες του ιδρύματος. Σε βλέπω να τρως φάπες αν πας να τους πεις ότι θέλεις να σε γαμησουνΛέω να περάσω το μεσημέρι. Κανας Ψωλαρας να μου χύσει τον κωλο;

DAMDIM100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 5.337
- Πόντοι
- 2.746
Ο χορός θα λείπει σε αυτή την περίπτωση... Χέσιμο, γαμήσι, χορός... Μπορεί να βρει κανένα ξεκάρφωτο ή Λάθρο ο άνθρωπος...Ρε τύπε μεσημεριατικα θα έχουν οικογενειακό τραπέζι οι θαμώνες του ιδρύματος. Σε βλέπω να τρως φάπες αν πας να τους πεις ότι θέλεις να σε γαμησουν. Τράβα το βράδι να έχουν τελειώσει να σου ρίξουν κι ένα καλό χέσιμο μαζί με το γαμησι
![]()
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 19.581
- Πόντοι
- 3.506
Δε νομίζω βρε Κωστάκη, δεν μιλάμε για ξενέρωτο downtown εδώ. Τα λαθρομουσλίμια του Αθηναϊκού έχουν γραμμένα τα Χριστούγεννα στ' αρχίδια τους. Πανέτοιμοι για πουστοκωλάρα θα βρίσκονται στο ίδρυμα.Ρε τύπε μεσημεριατικα θα έχουν οικογενειακό τραπέζι οι θαμώνες του ιδρύματος. Σε βλέπω να τρως φάπες αν πας να τους πεις ότι θέλεις να σε γαμησουν. Τράβα το βράδι να έχουν τελειώσει να σου ρίξουν κι ένα καλό χέσιμο μαζί με το γαμησι
![]()
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.788
- Πόντοι
- 456
αυτες τις μερες εχει εορταστικο συσσιτιο ο δημος για τους αστεγους δεν εχει πολυ κοσμο το μεσημερι ελα βραδυ να σε γαμησουν χορτασμενοιΛέω να περάσω το μεσημέρι. Κανας Ψωλαρας να μου χύσει τον κωλο;
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.788
- Πόντοι
- 456
φερτην στο αθηναικον και θα φατε πουτσα και οι 2Ζευγάρι 21 η κοπέλα 22 εγώ θέλουμε τώρα 3ο για να βλέπει και πιθανή συμμετοχή στο χοτελ Πρίαμος Κεραμεικό
newgayformilk
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2026
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα... ερωτηση νεου στο χωρό. Υπαρχει καποιοσ να μοθ δειξει τα κατατοπια σήμερα το απογευμα;
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.788
- Πόντοι
- 456
καλησπερα... ερωτηση νεου στο χωρό. Υπαρχει καποιοσ να μοθ δειξει τα κατατοπια σήμερα το απογευμα;
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις
- 60K
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις