Νέα

Αθηναϊκόν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.101
Πόντοι
201
η πουτσα να πεφτει καθαριοτητεσ ειδαμε κ σε αλλαμαγαζια με μικροψωληδεσ κολομπαραδεσ κ προβληματικουσ ιδιοκτητεσ ! εκει περνασ κ σου κουνανε τα πακιστανια κ οι ρωσοι τισ ψωλεσ σαν ελικοπετρο οποτε ειτε γυναικα ειτε κροσ ειτε οριτζιναλ πουστηδεσ οπωσ λετε την πουτσα θελουμε ! το αθηναικον μου θυμιζει μια
διαφημιση σε ενα τσοντοκαναλο παλια ! ΨΩΛΑΡΑΔΕΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΑΝΑΛΜΒΑΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ Κ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ! ΧΙΧΙΧΙΧΙΙΙΧΙΧΙΧΙΧ
Δε γράφετε όμως πόσα σκατε για να σας γαμησουν όλοι αυτοί που ζούνε από αυτό ...

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
743
Πόντοι
81
Δε γράφετε όμως πόσα σκατε για να σας γαμησουν όλοι αυτοί που ζούνε από αυτό ...
δεν πληρωσα ποτε ουτε εγω ουτε φιλη μου για να γαμηθω οποτε απο την στιγμη που δνε ξερεισ γιατι κατηγορεισ ατομα κ λεσ οτι πληρωθηκαμε >>? μηπωσ εσυ σκασ λεφτα εκει να σε γαμησουνε κ ζηλεψεσ που σου πηρανε τισ πουτσεσ ?

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.101
Πόντοι
201
δεν πληρωσα ποτε ουτε εγω ουτε φιλη μου για να γαμηθω οποτε απο την στιγμη που δνε ξερεισ γιατι κατηγορεισ ατομα κ λεσ οτι πληρωθηκαμε >>? μηπωσ εσυ σκασ λεφτα εκει να σε γαμησουνε κ ζηλεψεσ που σου πηρανε τισ πουτσεσ ?
Γιατί επίθεση ?? Συζητάμε ! Φαουσα χαχαχαα

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
743
Πόντοι
81
Γιατί επίθεση ?? Συζητάμε ! Φαουσα χαχαχαα
ποιοσ ειπε οτι θελω να κανω συζητηση μαζι σου ? εγω γραφω στο νημα αν θεσ συζητηση να μην κανεισ υποθεσεισ κ να λεσ παπατζεσ για χρηματα !

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.101
Πόντοι
201
ποιοσ ειπε οτι θελω να κανω συζητηση μαζι σου ? εγω γραφω στο νημα αν θεσ συζητηση να μην κανεισ υποθεσεισ κ να λεσ παπατζεσ για χρηματα !
Γράψτε μας λίγο Κ για τα ακαποτα που παίζουν εκεί Κ τι βρωμιά έχει , να ξέρουμε

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
743
Πόντοι
81

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.788
Πόντοι
456
Γράψτε μας λίγο Κ για τα ακαποτα που παίζουν εκεί Κ τι βρωμιά έχει , να ξέρουμε
αυτα ειναι υπερβολες,επειδη δηλαδη εχει κλεισει το ιδρυμα ο δημος 2-3 φορες για απολυμανση ,επειδη κοιμουνται αστεγοι μεσα,και επειδη οι θαμωνες κατουρανε στους τοιχους αμεσως να το πουμε βρωμικο

Gi22

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2024
Like
231
Πόντοι
21
Έχει καθόλου κόσμο αυτές τις μερες? Έχω καιρό να ερθω και θέλω να παω να με πηδηξουν οι γαμιαδες του αθηναικου

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.521
Πόντοι
11.915
Έχει καθόλου κόσμο αυτές τις μερες? Έχω καιρό να ερθω και θέλω να παω να με πηδηξουν οι γαμιαδες του αθηναικου
Να πας τύπε να πας,οι γαμιαδες είναι στην θέση τους και λόγω της ημέρας θα σε υποδεχτούν Μ ένα τριαντάφυλλο στον κωλο :rockon:

vaggelis_bi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2025
Like
20
Πόντοι
0
Πού μπορώ πιο ευκολα να γαμηθώ; Μου έχουν πει για Αθηναικό, DownTown και Ζαππειο.

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.788
Πόντοι
456
Πού μπορώ πιο ευκολα να γαμηθώ; Μου έχουν πει για Αθηναικό, DownTown και Ζαππειο.
αν εισαι παραδοσιακος πουστης και πας αποφασισμενος στο αθηναικον θα φας πολυ γαμησι,οι διασημοι γαμιαδες του ο τζιμης ο τανζανος ο πακιστανος ρακοσυλλεκτης με το ενα ματι και ο αστεγος με τον καθετηρα θα σε γαμησουν σιγουρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οταν εχει κακοκαιρι εχει πιο πολυ κοσμο μαζευονται πιο πολλοι αστεγοι λογω του κρυου

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.521
Πόντοι
11.915
Τύπε φορά την στριγγαρα σου και τράβα αθηναϊκό,θα γαμηθεις σίγουρα και θα θες να ξαναπάς :rockon:
Ο ορίτζιναλ πουστης με στριγγαρα ποτέ δεν έφυγε αγαμητος από εκεί :confused:

vaggelis_bi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2025
Like
20
Πόντοι
0
Τι ώρα να πήγαινα; Ειμαι πολύ καβλωμένος!

vaggelis_bi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2025
Like
20
Πόντοι
0
Δεν εχω ξαναπαει. Σε ποιο σημειο γινονται φασεις;

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.521
Πόντοι
11.915
Τι ώρα να πήγαινα; Ειμαι πολύ καβλωμένος!
Το βράδι να πας ρε τύπε, πρωί μεσημέρι απόγευμα κοιμούνται οι άστεγοι και θα γίνει μαλακία αν πας να τους ξυπνήσεις :confused:
Δεν εχω ξαναπαει. Σε ποιο σημειο γινονται φασεις;
Όπου δεις ότι δεν έχουν κατουρήσει ή δεν έχουν χεσει τύπε :rockon:

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
743
Πόντοι
81

Sia cross

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2025
Like
358
Πόντοι
20
κι εγώ δεν έχω πάει ποτέ. Έχει κι αυτό καμπίνες στο υπόγειο και ξεχωριστή αίθουσα; Νόμιζα ότι ήταν μόνο μια κύρια αίθουσα σινεμά και εξώστης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom