Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τυπε ατυχησες,όλοι ψηλοί λευκοί,τύπου Ολλανδοί,απόφοιτοι ΟξφορδηςΚανενας αραβας ή αλβανος ερχεται εκει; Εχω αδυναμια.
οχι ρε γαμωτο...θα θελουν μονο να πιουμε τσαϊ και να μιλησουμε για το πώς ο Σαρτρ συνδυαζει την φιλοσοφια του Βιτγκενσταϊν με την απεχθεια του για τον ΧεγκελΤυπε ατυχησες,όλοι ψηλοί λευκοί,τύπου Ολλανδοί,απόφοιτοι Οξφορδης![]()
Πάντως εγω δεν βλεπω να κανει καποιος πλακα με το συγκεκριμένο ίδρυμα!!!Πάντως με τούτα και με κείνα πραγματική εικόνα για το Αθηναϊκόν δεν έχουμε. Ας μας πείτε πώς είναι πραγματικά και μετά συνεχίζουμε την πλάκα. Όχι ότι θα είναι καλύτερα από το downtown, αλλά έτσι από περιέργεια.
Φοραω την κελεμπία μου και έρχομαι αν ειναι....Κανενας αραβας ή αλβανος ερχεται εκει; Εχω αδυναμια.

Θα πάρετε τα περισσεύματα ρε τύπε, ο ορίτζιναλ πουστης έχει τον πρώτο λόγο εκεί, τα έχουμε πει τόσες φορέςΑυτό όμως είναι διαφορετικό σε σχέση με αυτά που έχεις πει μέχρι τώρα. Συνήθως γράφεις ότι οι Κρος μένουν αγαμητες εκεί και ότι προτιμούνται οι γνήσιοι π@@@ με ένα στριγκακι. Παράξενα μιλάς γέροντα.
Αν δεν ιναι χοντρος ή πανω απο 55, εχεις πιθανοτητες να σ κατσω. Αν με δεις κ θελεις, ασφαλως.Φοραω την κελεμπία μου και έρχομαι αν ειναι....![]()
Τα κρος απαξιωνονται και αν ειναι πολυ ενοχλητικα μπορει να φανε και και καμια σφαλιαρα,θα σε γαμησουν μονο με λεφτα η μπορει να κανει κανα ψυχικο ο αστεγος με τον καθετηραΑυτό όμως είναι διαφορετικό σε σχέση με αυτά που έχεις πει μέχρι τώρα. Συνήθως γράφεις ότι οι Κρος μένουν αγαμητες εκεί και ότι προτιμούνται οι γνήσιοι π@@@ με ένα στριγκακι. Παράξενα μιλάς γέροντα.
θες αραβες σαν αυτους που κανουν τα παρτυ στο ντουμπαι με τα χεσιματα και τις καμηλες?Κανενας αραβας ή αλβανος ερχεται εκει; Εχω αδυναμια.
φιλε δεν σε βλεπω αποφασισμενο να γαμηθεις ,το αθηναικον δεν ειναι για σενα ,πηγαινε στους μαλακες του νταουνταουνΑν δεν ιναι χοντρος ή πανω απο 55, εχεις πιθανοτητες να σ κατσω. Αν με δεις κ θελεις, ασφαλως.
Δεν χρειάζεται δεν ηταν αυτος ο σκοπός της απάντησης!!!!Αν δεν ιναι χοντρος ή πανω απο 55, εχεις πιθανοτητες να σ κατσω. Αν με δεις κ θελεις, ασφαλως.
Κατι Θα βρεις ! , Σιγουρα ! ! ....Λέω να περάσω το μεσημέρι. Κανας Ψωλαρας να μου χύσει τον κωλο;
Ρε τύπε μεσημεριατικα θα έχουν οικογενειακό τραπέζι οι θαμώνες του ιδρύματος. Σε βλέπω να τρως φάπες αν πας να τους πεις ότι θέλεις να σε γαμησουνΛέω να περάσω το μεσημέρι. Κανας Ψωλαρας να μου χύσει τον κωλο;

Ο χορός θα λείπει σε αυτή την περίπτωση... Χέσιμο, γαμήσι, χορός... Μπορεί να βρει κανένα ξεκάρφωτο ή Λάθρο ο άνθρωπος...Ρε τύπε μεσημεριατικα θα έχουν οικογενειακό τραπέζι οι θαμώνες του ιδρύματος. Σε βλέπω να τρως φάπες αν πας να τους πεις ότι θέλεις να σε γαμησουν. Τράβα το βράδι να έχουν τελειώσει να σου ρίξουν κι ένα καλό χέσιμο μαζί με το γαμησι
![]()
Δε νομίζω βρε Κωστάκη, δεν μιλάμε για ξενέρωτο downtown εδώ. Τα λαθρομουσλίμια του Αθηναϊκού έχουν γραμμένα τα Χριστούγεννα στ' αρχίδια τους. Πανέτοιμοι για πουστοκωλάρα θα βρίσκονται στο ίδρυμα.Ρε τύπε μεσημεριατικα θα έχουν οικογενειακό τραπέζι οι θαμώνες του ιδρύματος. Σε βλέπω να τρως φάπες αν πας να τους πεις ότι θέλεις να σε γαμησουν. Τράβα το βράδι να έχουν τελειώσει να σου ρίξουν κι ένα καλό χέσιμο μαζί με το γαμησι
![]()
αυτες τις μερες εχει εορταστικο συσσιτιο ο δημος για τους αστεγους δεν εχει πολυ κοσμο το μεσημερι ελα βραδυ να σε γαμησουν χορτασμενοιΛέω να περάσω το μεσημέρι. Κανας Ψωλαρας να μου χύσει τον κωλο;
φερτην στο αθηναικον και θα φατε πουτσα και οι 2Ζευγάρι 21 η κοπέλα 22 εγώ θέλουμε τώρα 3ο για να βλέπει και πιθανή συμμετοχή στο χοτελ Πρίαμος Κεραμεικό
καλησπερα... ερωτηση νεου στο χωρό. Υπαρχει καποιοσ να μοθ δειξει τα κατατοπια σήμερα το απογευμα;