Νέα

Αθηναϊκόν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ManLover

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2025
Like
63
Πόντοι
0
Κανενας αραβας ή αλβανος ερχεται εκει; Εχω αδυναμια.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
26.322
Πόντοι
24.596

ManLover

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2025
Like
63
Πόντοι
0
Τυπε ατυχησες,όλοι ψηλοί λευκοί,τύπου Ολλανδοί,απόφοιτοι Οξφορδης:confused::confused::confused:
οχι ρε γαμωτο...θα θελουν μονο να πιουμε τσαϊ και να μιλησουμε για το πώς ο Σαρτρ συνδυαζει την φιλοσοφια του Βιτγκενσταϊν με την απεχθεια του για τον Χεγκελ

giorgos_07

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
1.026
Πόντοι
6.120
Πάντως με τούτα και με κείνα πραγματική εικόνα για το Αθηναϊκόν δεν έχουμε. Ας μας πείτε πώς είναι πραγματικά και μετά συνεχίζουμε την πλάκα. Όχι ότι θα είναι καλύτερα από το downtown, αλλά έτσι από περιέργεια.
Πάντως εγω δεν βλεπω να κανει καποιος πλακα με το συγκεκριμένο ίδρυμα!!!

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.521
Πόντοι
11.915
Αυτό όμως είναι διαφορετικό σε σχέση με αυτά που έχεις πει μέχρι τώρα. Συνήθως γράφεις ότι οι Κρος μένουν αγαμητες εκεί και ότι προτιμούνται οι γνήσιοι π@@@ με ένα στριγκακι. Παράξενα μιλάς γέροντα.
Θα πάρετε τα περισσεύματα ρε τύπε, ο ορίτζιναλ πουστης έχει τον πρώτο λόγο εκεί, τα έχουμε πει τόσες φορές :confused::confused:

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.788
Πόντοι
456
Αυτό όμως είναι διαφορετικό σε σχέση με αυτά που έχεις πει μέχρι τώρα. Συνήθως γράφεις ότι οι Κρος μένουν αγαμητες εκεί και ότι προτιμούνται οι γνήσιοι π@@@ με ένα στριγκακι. Παράξενα μιλάς γέροντα.
Τα κρος απαξιωνονται και αν ειναι πολυ ενοχλητικα μπορει να φανε και και καμια σφαλιαρα,θα σε γαμησουν μονο με λεφτα η μπορει να κανει κανα ψυχικο ο αστεγος με τον καθετηρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κανενας αραβας ή αλβανος ερχεται εκει; Εχω αδυναμια.
θες αραβες σαν αυτους που κανουν τα παρτυ στο ντουμπαι με τα χεσιματα και τις καμηλες?

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.788
Πόντοι
456
Αν δεν ιναι χοντρος ή πανω απο 55, εχεις πιθανοτητες να σ κατσω. Αν με δεις κ θελεις, ασφαλως.
φιλε δεν σε βλεπω αποφασισμενο να γαμηθεις ,το αθηναικον δεν ειναι για σενα ,πηγαινε στους μαλακες του νταουνταουν

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
430
Πόντοι
21
Λέω να περάσω το μεσημέρι. Κανας Ψωλαρας να μου χύσει τον κωλο;

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.521
Πόντοι
11.915
Ρε τύπε μεσημεριατικα θα έχουν οικογενειακό τραπέζι οι θαμώνες του ιδρύματος. Σε βλέπω να τρως φάπες αν πας να τους πεις ότι θέλεις να σε γαμησουν :confused::confused:. Τράβα το βράδι να έχουν τελειώσει να σου ρίξουν κι ένα καλό χέσιμο μαζί με το γαμησι :rockon::rockon:

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
5.337
Πόντοι
2.746
Ρε τύπε μεσημεριατικα θα έχουν οικογενειακό τραπέζι οι θαμώνες του ιδρύματος. Σε βλέπω να τρως φάπες αν πας να τους πεις ότι θέλεις να σε γαμησουν :confused::confused:. Τράβα το βράδι να έχουν τελειώσει να σου ρίξουν κι ένα καλό χέσιμο μαζί με το γαμησι :rockon::rockon:
Ο χορός θα λείπει σε αυτή την περίπτωση... Χέσιμο, γαμήσι, χορός... Μπορεί να βρει κανένα ξεκάρφωτο ή Λάθρο ο άνθρωπος...

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.581
Πόντοι
3.506
Δε νομίζω βρε Κωστάκη, δεν μιλάμε για ξενέρωτο downtown εδώ. Τα λαθρομουσλίμια του Αθηναϊκού έχουν γραμμένα τα Χριστούγεννα στ' αρχίδια τους. Πανέτοιμοι για πουστοκωλάρα θα βρίσκονται στο ίδρυμα.

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.788
Πόντοι
456
αυτες τις μερες εχει εορταστικο συσσιτιο ο δημος για τους αστεγους δεν εχει πολυ κοσμο το μεσημερι ελα βραδυ να σε γαμησουν χορτασμενοι

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.788
Πόντοι
456

newgayformilk

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2026
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα... ερωτηση νεου στο χωρό. Υπαρχει καποιοσ να μοθ δειξει τα κατατοπια σήμερα το απογευμα;

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.788
Πόντοι
456
καλησπερα... ερωτηση νεου στο χωρό. Υπαρχει καποιοσ να μοθ δειξει τα κατατοπια σήμερα το απογευμα;
0_touristikos_odigos_tis_athinas-large.webp

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom