Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εσενα σε θυμαμαι, ησουν μεγας μπουρδελιαρης,Ετριξαν τα θεμελια του site![]()
Και ο μόνος από το σάιτ που είχε μπει αλιντισσαΕσενα σε θυμαμαι, ησουν μεγας μπουρδελιαρης,
Εκεινη την εποχη κυκλοφορουσαν πισι αλτεκ
Βυζγια Αλιντι με το 21 πανωΚαι ο μόνος από το σάιτ που είχε μπει αλιντισσα![]()

Φήμες λένε ότι ο εναεριτης ήταν ο stavros51Γεια σας παιδες
Απο τις μεγαλες μαχες που εγιναν εδω μεσα ηταν ο εναεριτης που πλακωνόταν με τον Ντούρασελ
Δειτε εδω στο προφιλ του --->Σύνδεση
Δωσε more infoΚαι ο μόνος από το σάιτ που είχε μπει αλιντισσα![]()
Παρέμεινες διακριτικός απ'ότι βλέπω..Κι εγώ πρέπει να είμαι από τις παλιoσειρές του site
Έδωσε ο αλτεκ πιο πάνω με τη φώτο, νομίζω ήταν αναλυτικοτατοςΔωσε more info
Εγώ προσωπικά δεν γουστάρω να βαθμολογω ανθρώπους,άσε που θεωρώ τις κριτικές αναξιοπιστες,Εγώ έχω μια απορία...
Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία όλων των παλιών έχει τόσα λίγα μηνύματα και κριτικές?
Η Εβίτα 22,η Εύα 38,η tzenni 1401,η layanne κλπ!Μεγαλώσαμε με το μπου ...αλλά λέγαμε τότε αλλά τώρα ... εμπειρία...ααα και δεν έχει ουσια να πω ποτέ γράφτηκα πρώτη φορά ...πολύ παλιά ....τότε που στο στερέωμα των κορασίδων ήταν η Εύα ...η Πέννυ...κ.τ.λ
Της δύο πρώτες τις θυμάμαι...τις άλλες όχιΗ Εβίτα 22,η Εύα 38,η tzenni 1401,η layanne κλπ!
Προτιμώ να μην εκτίθεμαι, προσωπικοί λόγοιΠαρέμεινες διακριτικός απ'ότι βλέπω..
εγω δεν θα ξεχάσω πρέπει ναταν το 2010 αν δεν κανω λάθος το ραντεβου για ξύλο στην πλατεία μαβίλη πουχε δώσει ο λάκης...και που δεν πήγε κανένας... πως περνούν τα χρόνια