Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλωσορίζω ένα από τα ΤΟΤΕΜ του site!Να θυμόμαστε οι παλιότεροι και να μαθαίνουμε όλοι μας!
Τα σέβη μου!
Γιατί είναι 50+ έχουν αραξει με μια μόνιμη η έχουν αραξει γενικωςΕγώ έχω μια απορία...
Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία όλων των παλιών έχει τόσα λίγα μηνύματα και κριτικές?
Ωχχχ να ετοιμάζομαι κι εγω σιγα σιγα δλδΓιατί είναι 50+ έχουν αραξει με μια μόνιμη η έχουν αραξει γενικως
Ε ναι ρε τυπε, 50 - 60 έχεις βαρεθεί τις αναζητήσεις, έχεις βρει κάτι πιο σταθερό η τα 'χεις παρατησει και μπαίνεις για την κουβερτουλα εδώ, γι αυτό τα θέματα ποικιλης υλης υπερτερουνΩχχχ να ετοιμάζομαι κι εγω σιγα σιγα δλδ![]()
Ότι φάγαμε, φάγαμε.Ε ναι ρε τυπε, 50 - 60 έχεις βαρεθεί τις αναζητήσεις, έχεις βρει κάτι πιο σταθερό η τα 'χεις παρατησει και μπαίνεις για την κουβερτουλα εδώ, γι αυτό τα θέματα ποικιλης υλης υπερτερουν
Ε ναι ρε τυπε, 50 - 60 έχεις βαρεθεί τις αναζητήσεις, έχεις βρει κάτι πιο σταθερό η τα 'χεις παρατησει και μπαίνεις για την κουβερτουλα εδώ, γι αυτό τα θέματα ποικιλης υλης υπερτερουν
Θα σας ακούσει ο amjik και τη γαμήσατε...σας βλέπω να κρεμεστε από ψαροντούφεκοΌτι φάγαμε, φάγαμε.
Τί εποχές κι αυτές..Μπορεί τότε να έπεσε αλλά ξανασηκώθηκεκαι ξανά προς τη δόξα τραβά...
Ζεις ρε βαζελε εσυ?Να θυμόμαστε οι παλιότεροι και να μαθαίνουμε όλοι μας!
Τα σέβη μου!
Εδω ειμαι ρε Τζουρασικ Παρκ. Ναι ωραιες εποχες τοτενες με πολυ στριπ και φραπε με vaso, παθος για τα τεμαχια και σια. Ειχαμε βγει και μεγαλη παρεα με ΠανοςΜπος, Γουορχολ και λοιπη σια στο παλιο Αφροδιτη και περασαμε πολυ ωραια. Πλεζουγκιβερ θυμαμαι τωρα, κλαϊν μαϊν, σεξυ ζαϊκα κτλ. Αλλαξανε πολλα αλλα μεινανε και ιδια πολλα. Διαλεχτε σε ποια οχθη του ποταμιου ειστε. Το νου σας μουνια ..... ο Υπουργος ανοιγει και κλεινει το σαϊτ με ενα νευμα του.Τους μίσους ούτε που τους ξέρω και είμαι και παλιός
Δεν βλεπω @το πουλί, @Υπουργός , Capt_mac, leonoro, @Anal_Hunter, warhol, Yorkie, vasos, speed, Iblis,panosmpos και τον zadren που προμοταρε πιο πολλές κοπελες και από τον ρεβη
Θυμάται κάποιος ποιος ήταν ένας γερός stavros αν δεν κάνω λάθος, αντίστοιχο στυλ με zadren που το έπαιζε γαμιας και έβαλε φώτο από ένα σκάφος μια φορα σαν απόδειξη ραντεβού και έκανε self expose?
Μεγαλώσαμε με το μπου ...αλλά λέγαμε τότε αλλά τώρα ... εμπειρία...ααα και δεν έχει ουσια να πω ποτέ γράφτηκα πρώτη φορά ...πολύ παλιά ....τότε που στο στερέωμα των κορασίδων ήταν η Εύα ...η Πέννυ...κ.τ.λΕσύ είσαι παμπάλαιος. Ωραίος.
Εγώ τη σελίδα την παρακολουθούσα, όχι συστηματικά, από το 2006, νομίζω ήταν λίγο πριν τη περιόδο που οι της Ηλεκτρονικής Διώξης είχαν κάνει και συλλήψεις ή διώξεις, δεν θυμάμαι περίοδο. Δεν θα σχολιάσω το πώς λειτούργησε τότε η Δίωξη...
Τότε δεν ήμουν μέλος, απλά ως ένας καυλωμένος έμπαινα και έψαχνα κριτικές και μπουρδέλα. Τώρα βλέπω η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφία των μελών εδώ είναι πάρα πολύ σοβαροί άνθρωποι και μπορείς να μιλήσεις μαζί τους για τα πάντα. Εγώ μια φορά έχω λάβει και βοήθεια από εδώ για θέματα εργασίας!
Ένας από τους πολλούς που κάτι ελάχιστο έκαναν. "Εν τη ενώσει η ισχύς"Καλωσορίζω ένα από τα ΤΟΤΕΜ του site!
Ο περικλης εδω τη βρηκε την ασπασια την πουτανα, ειχε νήμα στις ανεξαρτητες.Αρχαία μέλη; Σόλων ο Αθηναίος. Λέγεται ότι γράφτηκε πριν 2.500 χρόνια ως Ψώλων αλλά όταν ήρθε στα πράγματα ο Περικλής το άλλαξε σε Σόλων για να μην τους πάρουν στο ψιλό οι Λακεδαιμόνιοι.
Ιχύει, ΜΑΝ!Ζεις ρε βαζελε εσυ?![]()

Καλώς τον και τον ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ Η/Υ!!!Ας βάλω και εγώ την ημερομηνία εγγραφής μου
![]()
Θυμάμαι οτι έψαχνα μια λύση για ένα πρόβλημα σε PC και βρήκα το site. Ετσι κόλλησα.