Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αυτες οι πιπες κ τα γαμησια ειναι σαν τα mc donalds drive thru. Πας, σου λεει 10€ πιπα και 20€ γαμησι πληρωνεις και χορταινεις![]()
Αυτες οι πιπες κ τα γαμησια ειναι σαν τα mc donalds drive thru. Πας, σου λεει 10€ πιπα και 20€ γαμησι πληρωνεις και χορταινεις![]()
Μία πίπα γύρο με μπόλικη σως παρακαλώΜία πίπα χωρίς πάγο παρακαλώ.
Τρεισικοκκινα μαλλια - Στεισι
ροζ κολαν κοντοπουτανο - Ντορα
κοντουλα ομορφουλα - Ταρα
ψηλη νταρντανα - στα αρχιδια μου δε μου αρεσει
Αυτη η κοντουλα που τα ειχε ξανθουλικα τετοια εποχη περσι? Ταρα? Ετσι τα χει ακομα? Ααααν θυμαται καποιος φυσικα. Ευχαριστω!Τρεισι
Δε θυμαμαι.Εγω Τρεισι τη γνωρισα με κοκκινα,Ταρα με μαυρα και Ντορα καστανα.Για τις αλλες δε μπορω να πω με σιγουρια.Μου φαινεται σκπυρα τα χουν.Αυτη η κοντουλα που τα ειχε ξανθουλικα τετοια εποχη περσι? Ταρα? Ετσι τα χει ακομα? Ααααν θυμαται καποιος φυσικα. Ευχαριστω!
Ελπιζω να σε "φωτισα"....Ρε μάγκες γιατί το προφυλακτικό το βγάζουν με τόση προσοχή και το κρατάνε τι το κάνουνε ; Ρωτάω γιατί μου φάνηκε περίεργο

Τη πιο ψηλη απ ολες λες?Ρε μάγκες τι τσιμπουκαρα παίρνει αυτή η ψιλή δεν θυμάμαι όνομα φοράει συνέχεια κολάν και μια ζακέτα μου φαίνεται βάζει και μια μπαντάνα μπροστά .. το καλύτερο τσιμπούκι που μου έχουν πάρει έφυγα σε δεύτερα χαχα
Είναι και μια άλλη ψηλή που δεν μου αρέσει αυτή λίγο πιο χοντρή όχι αυτή πάντως ..Τη πιο ψηλη απ ολες λες?
ΚαταλαβαΕίναι και μια άλλη ψηλή που δεν μου αρέσει αυτή λίγο πιο χοντρή όχι αυτή πάντως ..
Αυτή με τα πολλά σκουλαρίκια λές; Που φοράει και οριζόντιο στη μύτη;Ρε μάγκες τι τσιμπουκαρα παίρνει αυτή η ψιλή δεν θυμάμαι όνομα φοράει συνέχεια κολάν και μια ζακέτα μου φαίνεται βάζει και μια μπαντάνα μπροστά .. το καλύτερο τσιμπούκι που μου έχουν πάρει έφυγα σε δεύτερα χαχα
Καλησπέρα στους γνώστες .. πήγα χτες μια βόλτα καθώς πέρναγα από κει 11 το βράδυ γωνία ζεμπελιου με πάρκο για δοκιμή πρώτη φορα.Αφου έκατσα ένα τέταρτο και δεν είδα τίποτα την έκανα.
Α.πηγα νωρίς ?
Β.λαθος σημείο ?
Γ.ειχαν δουλειά ?
Τιποτα απο αυτα.Απλα επρεπε να παραμεινεις.Κ εγω προσφατα στο πρωτο περασμα καμια κ ουτε 5 λεπτα στο δευτερο βλεπω τη Ντορα την οποια ηθελα κιολας.Σιγουρα θα πρεπει να περιμενεις η να ψαξεις με τα ποδια μεσα στο παρκο αν κ δε χρειαζεται.Καλησπέρα στους γνώστες .. πήγα χτες μια βόλτα καθώς πέρναγα από κει 11 το βράδυ γωνία ζεμπελιου με πάρκο για δοκιμή πρώτη φορα.Αφου έκατσα ένα τέταρτο και δεν είδα τίποτα την έκανα.
Α.πηγα νωρίς ?
Β.λαθος σημείο ?
Γ.ειχαν δουλειά ?
Παντου πανε και τα κανουν ολα.Συννενοησαι επιτοπου.Χοτελ δε νομιζω να πανε για λιγο,εχει ενα κοντα αλλα αν θες για 1 ωρα φαση να ξερεις ζητανε πολλα κ ειναι ψιλοξεπετα.Συνιστω να μη δωσεις για κανενα λογο λεφτα σε κανενα ξενοδοχειο κ να κανεις τη φαση εξω μιας κ δεν εχει κρυο οπως πριν.Ετσι θα σωσεις και λεφτα και χρονο και ανεκτικοτητα.Ευχαριστώ για την απάντηση και στους 2.
Άμα πάω με μηχανάκι τι φάση παίζει.
Πίπα πάρκο στην καβατζα που λέτε ?
Μηχανάκι για χοντρό ανεβαίνουν ? Εάν ναι σε ποιο χοτελ φορτώνετε εκεί κοντά ?
Συμφωνώ. Στο ξενοδοχείο ξεπέτες. Γι'αυτό τις έχω κόψει εδώ και χρόνια. Μην πω πριν covid. Δεν ασχολούμαι καν. Αν και είχα βγάλει κάνα δυο διαμαντάκια. Ως εκεί όμως.Παντου πανε και τα κανουν ολα.Συννενοησαι επιτοπου.Χοτελ δε νομιζω να πανε για λιγο,εχει ενα κοντα αλλα αν θες για 1 ωρα φαση να ξερεις ζητανε πολλα κ ειναι ψιλοξεπετα.Συνιστω να μη δωσεις για κανενα λογο λεφτα σε κανενα ξενοδοχειο κ να κανεις τη φαση εξω μιας κ δεν εχει κρυο οπως πριν.Ετσι θα σωσεις και λεφτα και χρονο και ανεκτικοτητα.
Παντα παιζουνΜόνο ΠΣΚ παίζουν τα κορίτσια ή και καθημερινές