You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αραπάκια στην Πατησίων
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giannispeiraias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 438K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4.152
- Πόντοι
- 746
Αυτες οι πιπες κ τα γαμησια ειναι σαν τα mc donalds drive thru. Πας, σου λεει 10€ πιπα και 20€ γαμησι πληρωνεις και χορταινεις![]()
Μία πίπα χωρίς πάγο παρακαλώ.
giorgiodelafuentes2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.284
- Πόντοι
- 201
Αυτες οι πιπες κ τα γαμησια ειναι σαν τα mc donalds drive thru. Πας, σου λεει 10€ πιπα και 20€ γαμησι πληρωνεις και χορταινεις![]()
Μία πίπα γύρο με μπόλικη σως παρακαλώΜία πίπα χωρίς πάγο παρακαλώ.
Τρεισικοκκινα μαλλια - Στεισι
ροζ κολαν κοντοπουτανο - Ντορα
κοντουλα ομορφουλα - Ταρα
ψηλη νταρντανα - στα αρχιδια μου δε μου αρεσει
Αυτη η κοντουλα που τα ειχε ξανθουλικα τετοια εποχη περσι? Ταρα? Ετσι τα χει ακομα? Ααααν θυμαται καποιος φυσικα. Ευχαριστω!Τρεισι
Δε θυμαμαι.Εγω Τρεισι τη γνωρισα με κοκκινα,Ταρα με μαυρα και Ντορα καστανα.Για τις αλλες δε μπορω να πω με σιγουρια.Μου φαινεται σκπυρα τα χουν.Αυτη η κοντουλα που τα ειχε ξανθουλικα τετοια εποχη περσι? Ταρα? Ετσι τα χει ακομα? Ααααν θυμαται καποιος φυσικα. Ευχαριστω!
Alan Bradley
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2.843
- Πόντοι
- 731
Ελπιζω να σε "φωτισα"....Ρε μάγκες γιατί το προφυλακτικό το βγάζουν με τόση προσοχή και το κρατάνε τι το κάνουνε ; Ρωτάω γιατί μου φάνηκε περίεργο

Συνημμένα
xristos999
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2025
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Ρε μάγκες τι τσιμπουκαρα παίρνει αυτή η ψιλή δεν θυμάμαι όνομα φοράει συνέχεια κολάν και μια ζακέτα μου φαίνεται βάζει και μια μπαντάνα μπροστά .. το καλύτερο τσιμπούκι που μου έχουν πάρει έφυγα σε δεύτερα χαχα
Τη πιο ψηλη απ ολες λες?Ρε μάγκες τι τσιμπουκαρα παίρνει αυτή η ψιλή δεν θυμάμαι όνομα φοράει συνέχεια κολάν και μια ζακέτα μου φαίνεται βάζει και μια μπαντάνα μπροστά .. το καλύτερο τσιμπούκι που μου έχουν πάρει έφυγα σε δεύτερα χαχα
xristos999
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2025
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Είναι και μια άλλη ψηλή που δεν μου αρέσει αυτή λίγο πιο χοντρή όχι αυτή πάντως ..Τη πιο ψηλη απ ολες λες?
ΚαταλαβαΕίναι και μια άλλη ψηλή που δεν μου αρέσει αυτή λίγο πιο χοντρή όχι αυτή πάντως ..
personaltrainernikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2021
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Αυτή με τα πολλά σκουλαρίκια λές; Που φοράει και οριζόντιο στη μύτη;Ρε μάγκες τι τσιμπουκαρα παίρνει αυτή η ψιλή δεν θυμάμαι όνομα φοράει συνέχεια κολάν και μια ζακέτα μου φαίνεται βάζει και μια μπαντάνα μπροστά .. το καλύτερο τσιμπούκι που μου έχουν πάρει έφυγα σε δεύτερα χαχα
Καλησπέρα στους γνώστες .. πήγα χτες μια βόλτα καθώς πέρναγα από κει 11 το βράδυ γωνία ζεμπελιου με πάρκο για δοκιμή πρώτη φορα.Αφου έκατσα ένα τέταρτο και δεν είδα τίποτα την έκανα.
Α.πηγα νωρίς ?
Β.λαθος σημείο ?
Γ.ειχαν δουλειά ?
Α.πηγα νωρίς ?
Β.λαθος σημείο ?
Γ.ειχαν δουλειά ?
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4.152
- Πόντοι
- 746
Καλησπέρα στους γνώστες .. πήγα χτες μια βόλτα καθώς πέρναγα από κει 11 το βράδυ γωνία ζεμπελιου με πάρκο για δοκιμή πρώτη φορα.Αφου έκατσα ένα τέταρτο και δεν είδα τίποτα την έκανα.
Α.πηγα νωρίς ?
Β.λαθος σημείο ?
Γ.ειχαν δουλειά ?
Καλημέρα και καλό κυνήγι.
Θα έλεγα ότι ίσως να έκατσες λίγο άτυχος.
Σχετικά πήγες λίγο νωρίς διότι κάποιες (Τάρα) έχουν σηκώσει τον αμανέ και τελευταία πάνε 12 ώρα όταν μέχρι 2 χρόνια, 10:30 ξεκίναγε φώρτομα.
Άλλες και τώρα 11 παρά είναι εκεί.
Μπορεί την ώρα που περίμενες να δουλεύανε 2 μαύρες απο τις 4-5 συνολικά και να τις είχανε φορτώσει άρα έκατσες στην τράμπα.
Αν είχες χρόνο να περίμενες κανα 10λεπτο επιπλέον μπορεί και τα έβλεπες με τα δικά σου μάτια.
Σημείο πάντως εκεί.
Τιποτα απο αυτα.Απλα επρεπε να παραμεινεις.Κ εγω προσφατα στο πρωτο περασμα καμια κ ουτε 5 λεπτα στο δευτερο βλεπω τη Ντορα την οποια ηθελα κιολας.Σιγουρα θα πρεπει να περιμενεις η να ψαξεις με τα ποδια μεσα στο παρκο αν κ δε χρειαζεται.Καλησπέρα στους γνώστες .. πήγα χτες μια βόλτα καθώς πέρναγα από κει 11 το βράδυ γωνία ζεμπελιου με πάρκο για δοκιμή πρώτη φορα.Αφου έκατσα ένα τέταρτο και δεν είδα τίποτα την έκανα.
Α.πηγα νωρίς ?
Β.λαθος σημείο ?
Γ.ειχαν δουλειά ?
Παντου πανε και τα κανουν ολα.Συννενοησαι επιτοπου.Χοτελ δε νομιζω να πανε για λιγο,εχει ενα κοντα αλλα αν θες για 1 ωρα φαση να ξερεις ζητανε πολλα κ ειναι ψιλοξεπετα.Συνιστω να μη δωσεις για κανενα λογο λεφτα σε κανενα ξενοδοχειο κ να κανεις τη φαση εξω μιας κ δεν εχει κρυο οπως πριν.Ετσι θα σωσεις και λεφτα και χρονο και ανεκτικοτητα.Ευχαριστώ για την απάντηση και στους 2.
Άμα πάω με μηχανάκι τι φάση παίζει.
Πίπα πάρκο στην καβατζα που λέτε ?
Μηχανάκι για χοντρό ανεβαίνουν ? Εάν ναι σε ποιο χοτελ φορτώνετε εκεί κοντά ?
luposolitario
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.614
- Πόντοι
- 486
Συμφωνώ. Στο ξενοδοχείο ξεπέτες. Γι'αυτό τις έχω κόψει εδώ και χρόνια. Μην πω πριν covid. Δεν ασχολούμαι καν. Αν και είχα βγάλει κάνα δυο διαμαντάκια. Ως εκεί όμως.Παντου πανε και τα κανουν ολα.Συννενοησαι επιτοπου.Χοτελ δε νομιζω να πανε για λιγο,εχει ενα κοντα αλλα αν θες για 1 ωρα φαση να ξερεις ζητανε πολλα κ ειναι ψιλοξεπετα.Συνιστω να μη δωσεις για κανενα λογο λεφτα σε κανενα ξενοδοχειο κ να κανεις τη φαση εξω μιας κ δεν εχει κρυο οπως πριν.Ετσι θα σωσεις και λεφτα και χρονο και ανεκτικοτητα.
Mutunus Tutunus
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.124
- Πόντοι
- 1.071
Μόνο ΠΣΚ παίζουν τα κορίτσια ή και καθημερινές
Παντα παιζουνΜόνο ΠΣΚ παίζουν τα κορίτσια ή και καθημερινές