Νέα

Αραπάκια στην Πατησίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giannispeiraias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.152
Πόντοι
746
Κωλο όχι κάτι άλλο.
Ρε μάγκες το είπαμε πεζοδρόμιο κτλ και τα λοιπά.
Έγινε πάει έμαθα.Το γαμησατε το θέμα.
Για χοτελ πόσο πάει δηλαδή ? Από περιέργεια ?

Δεν έχω κάποιο λόγο να σου κάνω πλάκα.
Η ερώτηση έγινε διότι ως γνωστόν ξέρουμε ότι καμία απο εκει πέρα δεν δίνει την σούφρα της.
Έχουν ξανακάνει την ερώτηση παλιότερα και καμία δεν δίνει κώλο, είναι κανόνας τους.
Η Τρέισι είπες ότι παίχτηκε πίσω πόρτα, την είχα ρωτήσει πρίν κανα δύο χρόνια για πλάκα δεν ήθελα αλλά ενημερωτικά και αυτήν και άλλες και είχε πέσει άκυρο.

kwstas977

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2018
Like
116
Πόντοι
1
Δεν έχω κάποιο λόγο να σου κάνω πλάκα.
Η ερώτηση έγινε διότι ως γνωστόν ξέρουμε ότι καμία απο εκει πέρα δεν δίνει την σούφρα της.
Έχουν ξανακάνει την ερώτηση παλιότερα και καμία δεν δίνει κώλο, είναι κανόνας τους.
Η Τρέισι είπες ότι παίχτηκε πίσω πόρτα, την είχα ρωτήσει πρίν κανα δύο χρόνια για πλάκα δεν ήθελα αλλά ενημερωτικά και αυτήν και άλλες και είχε πέσει άκυρο.
Δεν εννοούσα τίποτα για εσένα.
Όπως είπα 50 με κωλο αλλά δεν με άφηνε να μπω δυνατά..κολαγε πάνω μου και με έκοβε

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.170
Πόντοι
2.906
Ευχαριστώ γιατί ρώτησα και είπε 70
Δυστυχως εχω αναφορα αρνητικη οποτε η αποφευγεις υψηλη τιμη η δοκιμαζεις κ βλεπεις με ποια πανε καλυτερα τα πραγματα.Αυτο ομως το κανεις κ εξω στα 20 αρχικα ωστε να χεις μια πρωτη εικονα

Εγγρ.
13 Απρ 2021
Like
6
Πόντοι
0
Όπως είπα 50 με κωλο αλλά δεν με άφηνε να μπω δυνατά..κολαγε πάνω μου και με έκοβε

Παρακολουθώ την συζήτηση, μπράβο που την κατάφερες ρε φιλαράκι!! Να σε ρωτήσω, κ@@λο πώς έδωσε; Έτσι στεγνά, όπως βγήκες από μπροστά μπήκες πίσω;

kwstas977

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2018
Like
116
Πόντοι
1
Γιατί δεν δίνει γενικά ?
Πήγα για πλάκα να μπω να την πειράξω και της λέω είναι σκοτάδι δεν έβλεπα και μου πε κομπλέ αλλά όχι δυνατά και 50 σύνολο

Μηδενικός Παράγοντας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Κριτικές
16
Like
991
Πόντοι
370
Ξεκίνησα με πίπα το πήγα σε γαμησι και επειδή δεν τελείωνα της λέω κολο και για τελειώσω γιατί ήμουν κουρασμένος είπα μια 40 είπε όχι και λέω δεν γαμιεται ας τελειώνουμε να φύγουμε.
Αλλά δεν με άφηνε δυνατά.Κολαγε πάνω μου για να μην μπορώ να πάω δυνατά

Κωλο όχι κάτι άλλο.

@kwstas977 επειδή υπάρχουν μερικές αντιφάσεις στα γραφόμενά σου, θα μπορούσες να γράψεις μια αναλυτική περιγραφή της εμπειριάς σου με την γαζέλα;
Για να καταλάβουμε ακριβώς πως πήγε το σκηνικό

kwstas977

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2018
Like
116
Πόντοι
1
Όταν έγραψα κωλο .. όχι κατι άλλο το εννοούσα σπαστά λάθος μου.
Απαντούσα σε μια ερώτηση.
Όσο πιο απλά μπορώ
Πάω βρίσκω Τρέισι μόνο στο πάρκο απέναντι από ζεμπελιου.1η φορά καταδρομική.
Πάμε στην οικοδομή πλευράς Πατησίων.Μου λέει άμα θες με γαμας κιόλας αλλά είδε ότι κολοσα λίγο και με πήγε στην πίσω πλευρά.(Απέναντι από Πατησίων)
Πληρώνω ξεκινάει πίπα μετά πληρώνω πάει μουνι και μετά αφού την πειραζα (και πάνω στο γαμησι) ψήθηκε και για αναλ.ξανα πληρώνω σούμα έφτασε 50.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.152
Πόντοι
746
Όταν έγραψα κωλο .. όχι κατι άλλο το εννοούσα σπαστά λάθος μου.
Απαντούσα σε μια ερώτηση.
Όσο πιο απλά μπορώ
Πάω βρίσκω Τρέισι μόνο στο πάρκο απέναντι από ζεμπελιου.1η φορά καταδρομική.
Πάμε στην οικοδομή πλευράς Πατησίων.Μου λέει άμα θες με γαμας κιόλας αλλά είδε ότι κολοσα λίγο και με πήγε στην πίσω πλευρά.(Απέναντι από Πατησίων)
Πληρώνω ξεκινάει πίπα μετά πληρώνω πάει μουνι και μετά αφού την πειραζα (και πάνω στο γαμησι) ψήθηκε και για αναλ.ξανα πληρώνω σούμα έφτασε 50.
Κυνηγέ κώστα τώρα μιλάς όμορφα
Άλλα η τρέισι δίνει και σούφρα

kwstas977

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2018
Like
116
Πόντοι
1
Δοκίμασα και μια ψιλή μπελά όνομα αλλά αδιάφορη για μένα
Ωραία πίσω όψη μεν αλλά μόνο αυτό.
Τρεισι καλύτερη.
Πόσες έχει εκεί συνολικά ?

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.170
Πόντοι
2.906

kwstas977

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2018
Like
116
Πόντοι
1
Ω πρεπει να παω.Τι ωρα τη πετυχες και που στεκοταν?Μονη η με μπουγιο?Μια χαρα ειναι αν ειναι 23
Περίπου 12.
Στεκόταν στο πάρκο απέναντι από την ζεμπελιου.Ηταν σε μια γωνιά αυτή και λίγο πιο δίπλα νομίζω η Τρέισι

Mutunus Tutunus

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2023
Κριτικές
18
Like
2.124
Πόντοι
1.071
Περίπου 12.
Στεκόταν στο πάρκο απέναντι από την ζεμπελιου.Ηταν σε μια γωνιά αυτή και λίγο πιο δίπλα νομίζω η Τρέισι
Όταν λες στο πάρκο εννοείς στον δρόμο πριν (Χάνσεν) ή επάνω στο πάρκο. Ρωτάω γιατί είμαι με αυτοκίνητο, να δω πως και που θα σταματήσω

kwstas977

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2018
Like
116
Πόντοι
1
Μπες google maps
Βρες την οδό ζεϊμπελιου
Ακριβώς απέναντι από την ζεϊμπελιου τις έχω πετύχει 2 φορές.

Mutunus Tutunus

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2023
Κριτικές
18
Like
2.124
Πόντοι
1.071
Μπες google maps
Βρες την οδό ζεϊμπελιου
Ακριβώς απέναντι από την ζεϊμπελιου τις έχω πετύχει 2 φορές.
Άρα επάνω στο πάρκο. Όχι στο δρόμο που είναι πριν. ΟΚ. Ευχαριστώ

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.170
Πόντοι
2.906
Άρα επάνω στο πάρκο. Όχι στο δρόμο που είναι πριν. ΟΚ. Ευχαριστώ
Ακιρβως στο τελειωμα του παρκου πριν τη χανσεν.Εκει ακριβως ο απεναντι δρομος ειναι η ζαμπελιου,θα καταλαβεις πολυ ευκολα γιατι πεταγονται σα μυρμυγκια

xristos999

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Μπορεί κάποιος να δώσει χαρακτηριστικά της τρεισι να καταλάβω ποια είναι; Χρώμα μαλλιών σωματότυπο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom