Νέα

Αραπάκια στην Πατησίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giannispeiraias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.170
Πόντοι
2.906

kdimitriou100

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2022
Like
4
Πόντοι
0
Σήμερα κατά τις 00.30 πέρασμα από το παρκο .Πρώτη φορά που πήρα κοπέλα από εκει..Βρήκα τη μπελά με πήγε πιο πάνω σε κάτι σχολικά και παρκαρα.
20 έδωσα .Για ένα στα γρήγορα μέσα σ αμάξι καλή ήταν

kosdul13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2022
Like
12
Πόντοι
0
Σήμερα κατά τις 00.30 πέρασμα από το παρκο .Πρώτη φορά που πήρα κοπέλα από εκει..Βρήκα τη μπελά με πήγε πιο πάνω σε κάτι σχολικά και παρκαρα.
thn eperna palia nomizw aythn ..toympano itan...prin 3 6 7 xronia fadazomai den polythimamai...ksangyrise!!

Mantis2026

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Δλδ στο μπουρδελο ποια η διαφορά;

Mantis2026

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Ακιρβως στο τελειωμα του παρκου πριν τη χανσεν.Εκει ακριβως ο απεναντι δρομος ειναι η ζαμπελιου,θα καταλαβεις πολυ ευκολα γιατι πεταγονται σα μυρμυγκια
παντού είσαι ρε μεγάλε…

UrBoi67

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
32
Πόντοι
0
Παραλίγο live ξύλο με Πακι

Εξόρμηση στην χώρα των μαύρων αλόγων για παρθενική και ίσως τελευταία φορά.

Αρχικά στο στενό της Ζαμπελίου αντικρίζω δύο άλογα ένα ψηλό που δεν μου έκανε το κλικ και ένα κοντό με μαύρο μαλλί(ξέχασα με συνοπτικές διαδικασίες και τα 2 τους ονόματα αλλά όλοι ξέρετε ποιες λεω). Φόρτωσα το κοντό και με πηγε ψηλά σε κατι γηπεδακια(στο ενδιάμεσο δεν σταματούσε να μιλάει στο τηλέφωνο σε σημείο να ειναι λίγο ντεκαβλε αλλα οκ). Μέχρι να δώσω το παράβολο δεν είχε κλείσει το τηλέφωνο και μετα τα διόδια του κόκκινου χαρτονομισμαρος άνοιξαν οι πυλες της απόλαυσης με μια μέτρια προς καλή πίπα μπορώ να πω (Εντύπωση μου έκανε οτι δεν άφηνε να πιάσεις ζιαβυ μεσα απο την μπλούζα και αυτό με ξενερωσε λίγο ως λάτρης τους..) 10 λεπτα και κατι με το ρολόι και μου λεει 20 για σεξ 10 για να συνεχίσω της ειπα ειμαι οκ και το συλλεξε (σε ερώτηση μου γιατί τα μαζεύουν μου τα μάσησε αλλα δεν με πολύ ένοιαξε αφού δεν τελείωσα), έφυγε πεζή και εγω πίσω στο κυνήγι για 2ο γύρω.

Πάνω στην πλατεία βλέπω την ψηλή ξανα μαζι με την Ντόρα (κοντη με ροζ κολαν και έχει βαμμένο καστανό καρέ μαλλί) που δεν την ειχα ξανα δει μέχρι τότε. Επιλέγω Ντόρα με πάει στο πάρκο μεσα σε ενα μισό περιφραγμένο στην μέση του πάρκου και ενώ εκείνη εκανε μπορώ να πω μια πάρα πολύ καλή πίπα και ηταν ευχάριστη στην κουβέντα (αν και πάλι μαυρακι δεν άφησε να πιάσω στηθος από μέσα) στα 3 λεπτά Μαξ σκάει ένας μαύρος και άρχιζε να της φωνάζει ώστε να φύγουμε απο εκεί γιατί πιο δίπλα κοιμάται και να παμε σε χοτελ κλπ. Βριζοντουσαν και εγω με το πουλί στο χέρι να κοιτάω χωρίς να εχω καταλάβει ποιος είναι και τι ρόλο βαράει. Η τύπισσα συνεχισε από αντίδραση στα γόνατα την εργασία της αλλά εκεί ηταν που θύμωσε ο άλλος παραπάνω και άρχιζε να πλησιάζει , τότε εγω σταμάτησα φοβομενος μην γίνει καμία λακαμια και προσπάθησα να ηρεμήσω τα πράγματα λέγοντας οτι θα παμε πιο κάτω και ολα καλα. Η Ντόρα δεν είχε βέβαια ίδια άποψη και οταν με ειδε να αφαιρώ το προφυλακτικό απο μόνος μου για να πάμε αλλού μου είπε αν θες πάλι πρέπει 10 ευρώ. Ο τύπος με λίγα λόγια μου έκανε επική Χαλάστρα και εκλαψα το 10αρικο. Αυτοί συνέχισαν να τσακώνονται και εγώ απογοητευμένος ήξερα οτι δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω τα λεφτά μου πίσω ή τουλάχιστον να συνεχίσουμε για λίγο...

Αυτά απο την χώρα των μαύρων αλόγων για πρώτη και ίσως τελευταία φορά

Τελευταία τροποποίηση:

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.152
Πόντοι
746

Αρχικά στο στενό της Ζαμπελίου αντικρίζω δύο άλογα ένα ψηλό που δεν μου έκανε το κλικ και ένα κοντό με μαύρο μαλλί(ξέχασα με συνοπτικές διαδικασίες και τα 2 τους ονόματα αλλά όλοι ξέρετε ποιες λεω). Φόρτωσα το κοντό και με πηγε ψηλά σε κατι γηπεδακια(στο ενδιάμεσο δεν σταματούσε να μιλάει στο τηλέφωνο σε σημείο να ειναι λίγο ντεκαβλε αλλα οκ). Μέχρι να δώσω το παράβολο δεν είχε κλείσει το τηλέφωνο και μετα τα διόδια του κόκκινου χαρτονομισμαρος άνοιξαν οι πυλες της απόλαυσης με μια μέτρια προς καλή πίπα μπορώ να πω (Εντύπωση μου έκανε οτι δεν άφηνε να πιάσεις ζιαβυ μεσα απο την μπλούζα και αυτό με ξενερωσε λίγο ως λάτρης τους..) 10 λεπτα και κατι με το ρολόι και μου λεει 20 για σεξ 10 για να συνεχίσω της ειπα ειμαι οκ και το συλλεξε (σε ερώτηση μου γιατί τα μαζεύουν μου τα μάσησε αλλα δεν με πολύ ένοιαξε αφού δεν τελείωσα), έφυγε πεζή και εγω πίσω στο κυνήγι για 2ο γύρω.

Πάνω στην πλατεία βλέπω την ψηλή ξανα μαζι με την Ντόρα (κοντη με ροζ κολαν και έχει βαμμένο καστανό καρέ μαλλί) που δεν την ειχα ξανα δει μέχρι τότε. Επιλέγω Ντόρα με πάει στο πάρκο μεσα σε ενα μισό περιφραγμένο στην μέση του πάρκου και ενώ εκείνη εκανε μπορώ να πω μια πάρα πολύ καλή πίπα και ηταν ευχάριστη στην κουβέντα (αν και πάλι μαυρακι δεν άφησε να πιάσω στηθος από μέσα) στα 3 λεπτά Μαξ σκάει ένας μαύρος και άρχιζε να της φωνάζει ώστε να φύγουμε απο εκεί γιατί πιο δίπλα κοιμάται και να παμε σε χοτελ κλπ. Βριζοντουσαν και εγω με το πουλί στο χέρι να κοιτάω χωρίς να εχω καταλάβει ποιος είναι και τι ρόλο βαράει. Η τύπισσα συνεχισε από αντίδραση στα γόνατα την εργασία της αλλά εκεί ηταν που θύμωσε ο άλλος παραπάνω και άρχιζε να πλησιάζει , τότε εγω σταμάτησα φοβομενος μην γίνει καμία λακαμια και προσπάθησα να ηρεμήσω τα πράγματα λέγοντας οτι θα παμε πιο κάτω και ολα καλα. Η Ντόρα δεν είχε βέβαια ίδια άποψη και οταν με ειδε να αφαιρώ το προφυλακτικό απο μόνος μου για να πάμε αλλού μου είπε αν θες πάλι πρέπει 10 ευρώ. Ο τύπος με λίγα λόγια μου έκανε επική Χαλάστρα και εκλαψα το 10αρικο. Αυτοί συνέχισαν να τσακώνονται και εγώ απογοητευμένος ήξερα οτι δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω τα λεφτά μου πίσω ή τουλάχιστον να συνεχίσουμε για λίγο...

Αυτά είναι σκηνικά μεγάλε που θα ζήλευε και ο ποιό αρχαίος εδώ μέσα.
Τελικά ο τύπος είταν Πακιστανός η Μαύρος απο άφρικα.
Όταν το δεύτερο γαζελάκι σε πήγαινε μέσα στο πάρκο μήπως στο κέντρο του είδες κανα τύπο επίσης μαύρο να κάθεται σε κανα παρτέρι και να ακούει μουσική η να μιλάει στο τηλέφωνο.
Λογικά η αραπίνα για να έκατσε να λογοφέρει με τον άστεγο που τον ξυπνήσατε απο τα έργα,πρέπει να είτανε ο νταβάς κοντά.
Που σου γκαντεμιά να μην είμαι εγώ στην θέση σου,θα έβαζα την μαύρη να την γαμήσω εκεί που κοιμάται.

panais73

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2026
Like
0
Πόντοι
0

ΕΙΣΑΙ ΑΤΥΧΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΤΥΧΑΝ ΑΛΛΑ Δεν βλεπεις τα σχολια των αλλων χρηστων...Ειπαμε η καλυτερη ειναιι η ταρα και μετα τρεισυ και βιβιαν πηρες τις χειροτερες και απο θεμα συμπεριφορας...

UrBoi67

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
32
Πόντοι
0
Αυτά είναι σκηνικά μεγάλε που θα ζήλευε και ο ποιό αρχαίος εδώ μέσα.
Τελικά ο τύπος είταν Πακιστανός η Μαύρος απο άφρικα.
Όταν το δεύτερο γαζελάκι σε πήγαινε μέσα στο πάρκο μήπως στο κέντρο του είδες κανα τύπο επίσης μαύρο να κάθεται σε κανα παρτέρι και να ακούει μουσική η να μιλάει στο τηλέφωνο.
Λογικά η αραπίνα για να έκατσε να λογοφέρει με τον άστεγο που τον ξυπνήσατε απο τα έργα,πρέπει να είτανε ο νταβάς κοντά.
Που σου γκαντεμιά να μην είμαι εγώ στην θέση σου,θα έβαζα την μαύρη να την γαμήσω εκεί που κοιμάται.
Ναι σωστά να τα διευκρινίσω γιατί εχτές απο την ένταση της στιγμής τα είπα μπερδεμένα

Ο τύπος ηταν μαύρος απο Άφρικα και πέρα απο την απειρία φοβήθηκα μην ηταν ο νταβας της αυτός και γινόταν κανένα διπλωματικό επεισόδιο.. όταν κατάλαβα οτι ήταν τυπάς που κοιμόταν όπως λεει εκεί γύρω το πλοίο δεν γυρνούσε.

Τι θα κάνατε στην θέση μου;; η Ντορα μου έλεγε μην τον ακούς συνεχισε αλλα ο τυπας οσο τον γραφαμε πλησίαζε

Στο πάρκο ηταν 2 παππούδια στα παγκάκια, άστεγοι πιθανόν που καλά καλά δεν είχαν πάρει χαμπάρι τον τσακωμό

Πάντως μέχρι να φορτώσω και να φύγω ο τσακωμός συνεχιζόταν σε έντονους ρυθμούς

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.152
Πόντοι
746
Ναι σωστά να τα διευκρινίσω γιατί εχτές απο την ένταση της στιγμής τα είπα μπερδεμένα

Ο τύπος ηταν μαύρος απο Άφρικα και πέρα απο την απειρία φοβήθηκα μην ηταν ο νταβας της αυτός και γινόταν κανένα διπλωματικό επεισόδιο.. όταν κατάλαβα οτι ήταν τυπάς που κοιμόταν όπως λεει εκεί γύρω το πλοίο δεν γυρνούσε.

Τι θα κάνατε στην θέση μου;; η Ντορα μου έλεγε μην τον ακούς συνεχισε αλλα ο τυπας οσο τον γραφαμε πλησίαζε

Στο πάρκο ηταν 2 παππούδια στα παγκάκια, άστεγοι πιθανόν που καλά καλά δεν είχαν πάρει χαμπάρι τον τσακωμό

Πάντως μέχρι να φορτώσω και να φύγω ο τσακωμός συνεχιζόταν σε έντονους ρυθμούς

Καλά έκανες και έφυγες μικρέ,δεν έχεις εμπειρία και εύκολα μπορούσες να τα κάνεις ποιό σκατά.
Την επόμενη αν ξαναπάς πάρκο ρώτα την τάδε μαύρη,είναι ακόμα άστεγος εκεί να είσαι σίγουρος αν σου πεί ''ναι όχι'' κάνεις τα κουμάντα σου.
Αν έχεις όχημα θα είναι ποιό εύκολα τα πράγματα πιστεύω,ότι βολεύει τον καθένα.
Ο νταβάς πάντως την αράζει πάρκο κέντρο συνήθως αν γίνει καμια μαλακία (προσοχή πρέπει να έχει σιδερόστρα )

k1ng26

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2026
Like
17
Πόντοι
0
Είμαι καινούργιος εδώ. Πατησίων ποια είναι τα 1-2 σημεία που έχουν σταθερά μαυρες?
εγώ που δεν έχω αμάξι, να μην ασχοληθώ? Φαντάζομαι ημιδιαμονης δεν υπάρχει κάτι εκεί στην περιοχή ?

Mutunus Tutunus

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2023
Κριτικές
18
Like
2.124
Πόντοι
1.071
Είμαι καινούργιος εδώ. Πατησίων ποια είναι τα 1-2 σημεία που έχουν σταθερά μαυρες?
εγώ που δεν έχω αμάξι, να μην ασχοληθώ? Φαντάζομαι ημιδιαμονης δεν υπάρχει κάτι εκεί στην περιοχή ?
Πάρκο Φιξ και στην απέναντι οδό Ζαμπελίου. Το αμάξι δεν είναι απαραίτητο καθώς έχουν καβάντζες μέσα στο πάρκο

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
1.677
Πόντοι
481

k1ng26

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2026
Like
17
Πόντοι
0
Τι σημαίνει "καβαντζες μέσα στο πάρκο"?

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.152
Πόντοι
746
Τώρα που μιλάμε ήδη θα βρίσκονται να ξαλαφρώνουν κόσμο μέχρι 5 το πρωί.

Τι άραγε να σημαίνει καβάτζα,μιλάμε με όρους πυρηνικής φυσικής εδώ μέσα και θα είναι πολύ δύσκολο να δωθεί απάντηση. Εεερεεεε γλέντια.

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
759
Πόντοι
81
ψωνιστηρι κανουν στο παρκο απο τιν παλγια πλευρα οπσ μπαινεισ απεναντι απ οτο lidl super market ! εχει χαμηλα φωτα κ παγκακια που αραζουν ! αν μπειτε απο εκει εκει ειναι τα αραπακια τα οποια σασ πανε για πιπουλα πισεω απ οτο κτιριο που κανουν ανακαινηση εχει ενα μερος απ οπισς που ειναι ενασ μικρο μονοπατακι που σασ πανε κ εκει γινεται η πιπουλα πισω απ οτο κτιριο ! δνε φαινεσαι ουτε απ οτο δρομο στην πατησιων ουτε στο παρκο ουτε σε αυτουσ που περνανε μεσα στο παρκο ! οποτε μην πληρωνετε ξενοδοχειο πιπουλα μπαμ μπαμ ουκα μπουκγα χυσιμο στην μαπα κδρομο γιατι ο νταβασ περιμενει απεναντι σε αμαξι στην πατησιων ! αυτεσ ολεσ συνενουνται μμπαμ μπαμ κ εχουν κ το κολοκινητο στο χερι οποτε μην μπλεκεστε με γαμησια ! απο την αλλη οτι θελει κανει ο καθενασ ! αυτα απο εμενα !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεξια πηγαινετε κ τα ραπακια ειναι εκει μεσα στα παγκακια !

Συνημμένα

• villa_klonaridi_inexarchiagr_patisia_14.jpg
    villa_klonaridi_inexarchiagr_patisia_14.jpg
    90,3 KB · Εμφανίσεις: 18

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
759
Πόντοι
81
αυτο το μικρο σπιτακι ειναι πισω πα οτο κτιριο που τωρα κανουν ανακαινηση κ πλαγια απο τα αριστερα εχει το διαδρομακι που εκει σασ πανε για πιπα η γαμησακι στο ορθιο !

Συνημμένα

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    483,7 KB · Εμφανίσεις: 16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom