Νέα

Από Δράμα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα NOTNot
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 729
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Μηνύματα
180
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
Καλή η ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ αλλά έξω απ αυτή τα πράγματα ήταν καλύτερα και φτηνότερα... ενα έχω να πω ... τα μιλφόνια ήταν φοβερά!
Κάπου άκουσα να λένε για Φτελιά για την δικιά μας την Αναστασία την ρωσσίδα... την milf προς gilf που κάνει τα ωραιότερα γούστα που δούλευε και παλιά στην Δράμα... ο κουκλάκις ξέρει...

Κανα νεο απο Φτελια ή απο τα σπιτακια της Δραμας ?
γιωργος νικολαιδης και λοιποι που χαθηκατε ξερα επεσε κι εκει  ?
 

lover_boy

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Μηνύματα
62
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Ευχάριστες εκπλήξεις επεφύλασσε επίσκεψη στους οίκους της Δράμας με το κλείσιμο του 2013! Ενώ στην Καβάλα τα πράγματα ήταν από μέτρια έως άσχημα, με μετριότατες παρουσίες και στα δύο στούντιο, στη Δράμα μπορώ να πω ότι εξεπλάγην θετικά από αυτά που είδα, ενώ το καλοκαίρι είχα απογοητευτεί κ είχα γράψει ότι δεν υπάρχει τίποτα καλό.

Δύο επισκέψεις λοιπόν κατά την προηγούμενη εβδομάδα: η πρώτη στο σπίτάκι κολλητά με το στρατόπεδο, το οποίο κ πέτυχα την τελευταία μέρα πριν τις διακοπές των εορτών! Κέητ από Ουγγαρία, μελαχρινό 25χρονο μωρό σκέτη τρέλα, με περιποιήθηκε με μασαζάκι, γυμνή πίπα κ  :zfuck: σε όλες τος στάσεις. 50 ευρά για παραμονή στο δωμάτιο περί τα 25 λεπτά. Παρότι η κοπέλα επιστρέφει στη χώρα της, ο ιδιοκτήτης του οίκου έχει φύγει κι αυτός για τουρ στο ευρω-ανατολικό μπλοκ, και επιστρέφει στις 3 του μηνός με 2 νέες κοπέλες!

Επίσκεψη αναγνωριστική πραγματοποιήθηκε και στη βίλλα Γιώτα ακριβώς δίπλα, όπου σίγουρα η θέα της κοπέλας, Ρουμάνα 22χρονη ψηλή και αδύνατη με όμορφα εκφραστικά μάτια και κορμί που κόβει την ανάσα, μόνο ασυγκίνητο δεν μπορεί να αφήσει κάποιον... Την πρώτη φορά που την είδα ακολούθησε η κατάθεση που προανέφερα, αλλά όπως με ενημέρωσε ο ιδιοκτήτης του πιο πάνω οίκου από μαρτυρίες συναγωνιστών είναι όλο ''μη με πιάνεις εδώ, μη με ακουμπάς εκεί'' κλπ, πράγματα που μπορεί να σε ξενερώσουν άσχημα... Έτσι όταν ξαναπήγα, ζήτησα να μιλήσω στην ίδια και όχι στη τσατσά, κ όταν της ζήτησα ακάποτη πίπα από τις αντιδράσεις της κατάλαβα ότι πρόκειται για πολύ ξενέρωτο πλάσμα, οπότε φυσικά δεν πέρασα στα ενδότερα. Η εμφάνιση καλή, αλλά μόνο αυτό τι να το κάνεις...;

Η αποκάλυψη για μένα ήταν το στούντιο Love no 2 στο Δοξάτο! Πολυάριθμες κριτικές έχουν γραφτεί στο σάιτ, και από εμένα τον ίδιο για το πόσο κακή ποιότητα υπηρεσιών παρέχουν οι κοπέλες που εργάζονται στο εν λόγω στούντιο και πόσο άσχημα έχουμε περάσει κ μετανιώσαμε για τα λεφτά που δώσαμε. Παρόλα αυτά η κατάθεση που πραγματοποίησα με άφησε πολύ ικανοποιημένο! Η Αναστασία λοιπόν, 20 χρονών από Μολδαβία, μελαχρινή με μακρύ μαλλάκι, και πολύ petite με σωματάκι αδύνατο, όχι ιδιαίτερα ψηλή, που σε κερδίζει από την υποδοχή με το ζεστό χαμόγελό της και καρφώνοντάς σε στα μάτια! Είναι μετρίου αναστήματος και αρκετά γλυκιά, η συμφοιτήτρια που θέλεις να πηδήξεις όπως κ δήποτε!!! Παρότι πέρασα με το απλό πρόγραμμα των 30 (για να μην μετανιώνω αργότερα αν πέσω σε πατάτα) η κοπέλα μου έδωσε άνεση χρόνου, με ικανοποίησε πλήρως σε ο,τι της ζήτησα, μου έκανε μια εξαιρετική πίπα διαρκείας (με καπότα) και σεξ με εναλλαγή στάσεων όπου έχυσα με αυτήν από πάνω να με αγκαλιάζει, να με γλύφει στο στήθος και να κουνιέται ρυθμικά πάνω μου. Όλη η συμπεριφορά της ήταν από άκρως ικανοποιητική έως τέλεια, με χαμόγελο και τρόπους που σε κερδίζει! Για όποιους τους αρέσουν τα πιπίνια, συστήνω μια επίσκεψη  :2funny:

Αυτά τα ολίγα από εμένα! Καλές γιορτές σε όλους και να πάτε να γαμηθείτε! Και να μας πείτε πως τα περάσατε!!!  :dancing:


 

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Μηνύματα
3.759
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Καλή η ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ αλλά έξω απ αυτή τα πράγματα ήταν καλύτερα και φτηνότερα... ενα έχω να πω ... τα μιλφόνια ήταν φοβερά!
Κάπου άκουσα να λένε για Φτελιά για την δικιά μας την Αναστασία την ρωσσίδα... την milf προς gilf που κάνει τα ωραιότερα γούστα που δούλευε και παλιά στην Δράμα... ο κουκλάκις ξέρει...
:thumbsup: :cool2: :cool2: :cool2: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μαγκες ηρθε η Νατασσα ru .  :smitten: :smitten: :smitten: απο την Βιλλα Γιωτα που ηταν παλια , κριτικες υπαρχουν αρκετες ,  μετα που πηγε Βολο , τωρα βρισκετε στην Φτελια  :rockon:
 

taiby

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Μηνύματα
44
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καλησπερα και καλες γιορτες να εχουμε. Να πω την αληθεια εχω καιρο να παω στην Φτελια ( ειναι λιγο μακρια και δεν διαβαζα καποια ανανεωση περι νεας κοπελας..τωρα ειδα οτι εχει και θα το επισκευτω) εχω παει αρκετες φορες στην βιλλα γιωτα, με την κοπελιτσα που προανεφερε ο συναγωνιστης. Την πρωτη φορα ητανε λιγο ψυχρη, αλλα τις επομενες οχι τοσο. δεν κανει ακαποτα ή κωλο αλλα στην συμμετοχη ητανε αρκετα καλη. (υπαρχουν και καλυτερες) απο κορμι ειναι κολαση το κοριτσακι, βυζακι ψευτικο αλλα ακρως σεξουαλικο... να πω την αληθεια αναπολω την κοπελια που ειχε καποτε ο Γιαννης στο παλιο μαγαζι, εκεινη την μελαχρηνη την ιταλιδα...
 

Manager69

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Μηνύματα
1.057
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
1.760
Συνέχεια της τσάρκας στο δίδυμο Studio Love λίγο έξω απ'τη Δράμα.
- Στο Νο 1 δούλευε η Νάντια, γύρω στα 30.Βγήκε στο σαλόνι μόνη της (δεν εμφανίστηκε υπηρεσία), φορώντας το στριγκ της κι ένα διχτυωτό μλπουζάκι το οποίο άφηνε ακάλυπτο το 2άρι σε μέγεθος, στητό και φυσικό στήθος της, όπως και τις ήδη καβλωμένες ρόγες της.Καστανή με κοντό μαλλί, πολύ αεράτη κι άνετη στο σαλόνι, δείγμα εμπειρίας, μου είπε τα προγράμματά της.30 το απλό 70 το 69 μέχρι 100 το πρωκτικό.
- Στο Νο 2 βγήκε στο σαλόνι η κοπέλα που μου άρεσε, εμφανισιακά, περισσότερο.Η Αναστασία απ' τη Μολδαβία, όπως μου είπε.Όμορφη, με γλυκό πρόσωπο, νεαρή κοπέλα, αδύνατη, με καστανά μακρυά μαλλιά, με μια ξανθιά ανταύγεια στο πλάι.Έχει ωραίο σώμα, χωρίς ατέλειες, σφιχτό κωλαράκι, ωραία πόδια, 2άρι, μάλλον φυσικό, στήθος.Μου έδωσε σε χαρτί να διαβάσω τα προγράμματά της.30 το απλό, 70 το 69, 80 το φουλ και 100 το πρωκτικό.
 

Manager69

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Μηνύματα
1.057
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
1.760
Συνέχεια στη Δράμα, στο Studio Love, το οποίο είναι ανοιχτό ως τις 00:30 περίπου.Οι κοπέλες εμφανίστηκαν μόνες τους, χωρίς υπηρεσία.Από γρήγορες ματιές που μπόρεσα να ρίξω σε δύο δωμάτια, είναι άνετα κι όμορφα διακοσμημένα, με ευρύχωρα κρεβάτια.
- Στο Νο1 είδα την Στέλλα, μια νεαρή μελαχρινή κοπέλα απ΄την Τσεχία (όπως μου είπε).Φορούσε κόκκινα εσώρουχα, με το σουτιέν να αποτελείται από δύο καρδούλες, λόγω της ημέρας.Είναι αδύνατη, με ωραίο σώμα, 2άρι φυσικό στήθος κι ωραίο πισινούλη.
Τα προγράμματά της τα κλασσικά : 30 το απλό, 50 το μασάζ και 70 η στάση 69.
- Στο Νο2 ξανασυνάντησα την Αναστασία απ' τη Μολδαβία.Όπως ξαναείπα, είναι κούκλα, με μοντελέ σώμα, γύρω στο 1,67, με σφιχτό και φυσικό 2άρι στήθος, τουρλωτό κωλαράκι και καλίγραμμα πόδια.Εμφανίστηκε φορώντας μπορντώ εσώρουχα, τα οποία ταίριαζαν απόλυτα με τα καστανά, μακρυά μαλλιά της, χαμογελαστή και πιο "αεράτη" απ'την προηγούμενη φορά.Πιάσαμε σύντομη κουβεντούλα για τα προγράμματά της (30 απλό, 50 μασάζ, 70 το 69, 80 το φουλ κι 100 το πρωκτικό και το αυταρχικό) με αφορμή το γεγονός, ότι προσφέρει κι αυταρχικό πρόγραμμα, όπου μπόρεσα να διαπιστώσω, ότι έχει και πολύ γλυκό χαμόγελο.
 

christos41

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Μηνύματα
4
Like
0
Πόντοι
0
Για την Αναστασία έχω και εγώ να πω καλά λόγια . Σε όσους αρέσουν οι πολύ αδύνατες με μικρό βυζί .
 

bade

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Μηνύματα
73
Like
14
Πόντοι
0
hotttttt
 

Συνημμένα

  • 1924902_471206546339810_1739133554_n.jpg
    1924902_471206546339810_1739133554_n.jpg
    101,3 KB · Εμφανίσεις: 54

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Μηνύματα
3.759
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Studio No .1 - ΟΙΚΟΣ ΗΔΟΝΗΣ (2ο χλμ. Φτελιάς-Καλαμπακίου)

Η Αλίκι μεχρι της 20.03.2014

βλέπε φωτος

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=179397.0;attach=549427;image[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=179397.0;attach=549429;image[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=179397.0;attach=549431;image][/img[/URL]]

μαζι με την Τσεχα την Αννα εναλαξ

μετα θαρθει μια καινουργια Ρωσιδα στην θεση της Αλικις
θα ανεβασω φωτος
 

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Μηνύματα
3.759
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Το
Studio No .1 - ΟΙΚΟΣ ΗΔΟΝΗΣ (2ο χλμ. Φτελιάς-Καλαμπακίου)

αλλαξε ονομα και λεγετε απο σημερα
Studio No.1 -Amazones(ΑΜΑΖΟΝΕΣ) (2ο χλμ. Φτελιάς-Καλαμπακίου)

αυριο φωτος απο την καινουργια κοπελα

 

kourastikos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Μηνύματα
4
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από εμένα στην παρέα της Δράμας. Λόγου το ότι είναι λίγο βαρετά να γράφω σε 2-3 διαφορετικά  theard από τα studio θα τα γράψω όλα εδώ. Μπουρδελότσαρκα λοιπόν από εμένα και τον φίλο μου στις 26 του μηνά περνώντας από όσα γνωστά μέρη ήξερα και μάθενα από εδώ.
Ξεκινήσαμε λοιπόν για το πρώτο studio στο 7 χιλιόμετρο  Δράμα Καβάλας. Δεν το ήξερα ότι ήταν 2 studio εκεί και για αυτόν τον λόγο επιστέφτηκα το δεύτερο μόνο. Το πρώτο λογικά θα το δούμε κάποια φορά αυτές τις μέρες. Στο δεύτερο studio είναι η Αναστασία από Μολδαβία και έχω την εντύπωση ότι έχει διάφορες κριτικές από δράμα και Θεσσαλονίκη.
Στην Φτελια όπως μας λέει και ο φιλος GRI KOP είναι μια ”γυφτοβουλγαρορουμάνα” που βγήκε μας χαιρέτησε και μπήκε στο δωμάτιο. Όπως λέει και ο GRI KOP την πένεψε πολλή την κοπελιά και δεν ξέρω τι κομμάτι είναι αλλά εμένα προσοπικα δεν με χάλασε. Θα μου πητε εδώ χαλάστηκε κόσμος και κοσμακης με την Αναστασία που την πήρα και μου φάνηκε πάρα πολύ καλή σε όλους τους τομης. Τώρα το ότι ψάχνει ο κάθε ένας είναι δικό του θέμα.
Νομίζω ότι άμα δεν γράψει κανένας άλλος για τα κορίτσια λογικά θα γράψω εγώ αυτές τις μέρες.
 

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Μηνύματα
3.759
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Καλησπέρα και από εμένα στην παρέα της Δράμας. Λόγου το ότι είναι λίγο βαρετά να γράφω σε 2-3 διαφορετικά  theard από τα studio θα τα γράψω όλα εδώ. Μπουρδελότσαρκα λοιπόν από εμένα και τον φίλο μου στις 26 του μηνά περνώντας από όσα γνωστά μέρη ήξερα και μάθενα από εδώ.
Ξεκινήσαμε λοιπόν για το πρώτο studio στο 7 χιλιόμετρο  Δράμα Καβάλας. Δεν το ήξερα ότι ήταν 2 studio εκεί και για αυτόν τον λόγο επιστέφτηκα το δεύτερο μόνο. Το πρώτο λογικά θα το δούμε κάποια φορά αυτές τις μέρες. Στο δεύτερο studio είναι η Αναστασία από Μολδαβία και έχω την εντύπωση ότι έχει διάφορες κριτικές από δράμα και Θεσσαλονίκη.
Στην Φτελια όπως μας λέει και ο φιλος GRI KOP είναι μια ”γυφτοβουλγαρορουμάνα” που βγήκε μας χαιρέτησε και μπήκε στο δωμάτιο. Όπως λέει και ο GRI KOP την πένεψε πολλή την κοπελιά και δεν ξέρω τι κομμάτι είναι αλλά εμένα προσοπικα δεν με χάλασε. Θα μου πητε εδώ χαλάστηκε κόσμος και κοσμακης με την Αναστασία που την πήρα και μου φάνηκε πάρα πολύ καλή σε όλους τους τομης. Τώρα το ότι ψάχνει ο κάθε ένας είναι δικό του θέμα.
Νομίζω ότι άμα δεν γράψει κανένας άλλος για τα κορίτσια λογικά θα γράψω εγώ αυτές τις μέρες.
Η  Αναστασια δεν αξιζει ουτε τρυπια δραχμη. :S εχω γραψει και σχολιο σε μια κριτικη συναγωνιστη μονο μασαζ θελει τεμπελα μεχρι αηδιας  :S :S :S
Της Δραμας τα μπουρδελα δεν εχουν και δεν περνουν αδειες  :S
Το Στουντιο Λοβε γενικα δεν αξιζει απο κοπελες αλλο απο εμφανιση μπορει να ειναι κουκλα στις κοπελες και υπηρεσιες πανουκλααααα  :S
Λογω αναδουλειας που εχουν ολοι κανουν τραγικα λαθη ιοως βελτιωθουν η Φτελια και στις Σερρες γινετε αυτο
ας ελπιζουμε να ανθισει η Δραμα οπως παλια   :rockon:
καλο ΣΚ και καλα βολια  :zfuck:
 

lover_boy

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Μηνύματα
62
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
0
Η  Αναστασια δεν αξιζει ουτε τρυπια δραχμη. :S εχω γραψει και σχολιο σε μια κριτικη συναγωνιστη μονο μασαζ θελει τεμπελα μεχρι αηδιας  :S :S :S

kouklakis έχεις γράψει πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ σου και ξέρεις ότι αυτά είναι υποκειμενικά! Για μένα η Αναστασία ήταν πολύ καλή, φυσικά όχι τέλεια σε εμφάνιση και πρέπει να βελτιωθεί ακόμη πολύ στις υπηρεσίες της, αλλά έχει τα φόντα να εξελιχθεί και να διαπρέψει. Μπορεί και να την πέτυχες σε άσχημη μέρα/ώρα, όλα παίζουν...

Νομίζω ότι άμα δεν γράψει κανένας άλλος για τα κορίτσια λογικά θα γράψω εγώ αυτές τις μέρες.

Γράψε kourastikos να μας πεις πως τα πέρασες και τι αποκόμισες από την εμπειρία σου  :thumbsup:
 

kourastikos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Μηνύματα
4
Like
0
Πόντοι
0
Άλη μια βραδιά έφτασε στο τέλος.

Που λέτε πέρασα από τον Γιάννη στην Φτελιά πάλι και αυτή την φορά μπήκε ο φιλος μου. Η κοπέλα του φάνηκε αρκετά καλή αν και αυτός έχει κολλήσει με μια 45αρα που τον άφησε να χίσει στο στόμα της και όλες τις άλλες τις βλέπει κατώτερες κτλ. Του λέω πρέπει να είναι τρελή για να το κάνει αυτό… Ο φιλος μου πάντως πέρασε πολλή πολλή κάλα. Πέρασα και από τα studio love αλλά ήταν μόνο αναμένω το λαμπάκι για το studio 2(της Αναστασίας) (μάλλον για αυτό δεν είδα τις προάλλες το 1) και δεν μπήκα μέσα. Εγώ προσοπικα δεν μπήκα στην Φτελιά γιατί περιμένω σε μια εβδομάδα που θα φέρει μια γνώριμη κοπελιά σε όλους.

Δεν λέω παραπάνω τώρα… Θα τα πουμέ πάλι σε μια βδομάδα.
 

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Μηνύματα
3.759
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Studio No .1 - ΟΙΚΟΣ ΗΔΟΝΗΣ (2ο χλμ. Φτελιάς-Καλαμπακίου) Δράμα

Η Σοφια ειναι παλι  :rockon:


 

Συνημμένα

  • 1.jpg
    1.jpg
    47,7 KB · Εμφανίσεις: 53
  • 2_SOFIA.jpg
    2_SOFIA.jpg
    123,9 KB · Εμφανίσεις: 55

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Μηνύματα
3.759
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Studio No .1 - ΟΙΚΟΣ ΗΔΟΝΗΣ (2ο χλμ. Φτελιάς-Καλαμπακίου) Δράμα

Η Βανδα 23 χρονων Ρουμανα  -  μουναρα ορματε μαγκες

περισσοτερες φωτος στο θρεντ Studio No .1 - ΟΙΚΟΣ ΗΔΟΝΗΣ (2ο χλμ. Φτελιάς-Καλαμπακίου) Δράμα
 

Συνημμένα

  • 3.jpg
    3.jpg
    43,7 KB · Εμφανίσεις: 55
  • 4.jpg
    4.jpg
    31,9 KB · Εμφανίσεις: 53

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Μηνύματα
3.759
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Επισκεψη 12.08.2014 στα σπιτακια της Δραμας ολα δυστυχως ηταν κλειστα  :S

μετα πηγα στην Φτελια {Studio No .1 - ΟΙΚΟΣ ΗΔΟΝΗΣ (2ο χλμ. Φτελιάς-Καλαμπακίου) Δράμα } στην Βανδα την Ρουμανα σπεσιαλ περιποιηση. Θα ξαναρθει σε  2 μηνες παλι στην Δραμα .

Δευτερα απογευμα 25.08.2014  ηρθε μια καινουργια Ουκρανεζα η Λουιζα στην Φτελια φωτος αργοτερα θα ανεβασω κι δω .
 

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Μηνύματα
3.759
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Η Λουιζα Ουκρανεζα καινουργιο μωρο εχει 2 μερες σχεδον στην Φτελια 25.08.2014 ηρθε , ορματε μαγκες  :rockon:
βλεπε φωτος
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=179397.0;attach=574101;image[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=179397.0;attach=574103;image[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=179397.0;attach=574105;image[/img[/URL]]
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom