dextermarineee
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μετα απο το Studio Love παω στην Δραμα να κανω εκει την μπουρδελοτσαρκα !
ο καιρος μουντος στην Δραμα , στις Σερρες που ειμουν πριν ειχε πολυ καλη μερα ηλιο ειχαν οι Σερραιοι
Απο παρκινκ εβρισκες παντου με παραξενεψε αλλες φορες ειχε εστω 3 αμαξια ...
Παπαργυρη 14 : Η ομορφη Σαρα , μια αποτυχημενη καταθεση , καταθεσα γιατι δεν ειχα αλλη επιλογη ειχα και τις καυλες μου !
Ελληνιδα ή Σαρα ελεγα , επαιζα κορωνα γραμμα με την σκεψη μου , γαματην Σαρα την εχω ξαναγαμησει.
Σκετη αποτυχια , ... αλλα οχι να με βγει με τοσο χαλι συμπεριφορα :S !
Η τσατσα εδω με ενημερωσε οτι Θα ρθει την Κυριακη 19/02/2012 η Ελληνιδα ή η Ρουμανα που δουλεψαν πριν λιγο καιρο και η Τατιαννα θα ερθει και αυτη , καθε βδομαδα θα τις αλλαζει για να εχουν ολες δουλεια ετσι με ειπε !
Παπαργυρη 16 :Κλειστον ! ???? :S Πηγα για φωτο και να δοκιμασω την καινουργια Μολδαβεζα ,το βρηκα κλειστο , Ο Γιαννης ουτε στο τηλ. απανταει τι επαθε ?![]()
Κηφησιας 14 : Κλειστον !
Στερεας Ελλαδος 4 : New Girl ===> Η Εμμυλια Ελληνιδα μελαχρινη 1,60-1,65 υψος με μεγαλα τιτςκαι χοντροκωλη ! Με υποδεχτηκε η Τσατσα Μπουμπου ! Με λει εφυγε η Νατασσα εχουμε καλο κοριτσι , με βγαινει στην υποδοχη διχως εσωρουχο απο πανω και αρχιζει η τσατσα Μπουμπου να με λει , κανει ολες τις στασεις ελευθερα πιασιματα πισωκολιτο. Την ρωτησα 2 φορες μετα κανα γουστο βγαζει ? και με ξαναρχιζει τα ιδια σαν κασετοφωνο REC.PLAY τα περνω και γω στο κρανιο τις λεω θα κανω μια βολτα και θα το σκεφτω !
Τζαμπα η Βενζινη τα πηρα γενικως για την ολη εικονα που ειδα στην Δραμα και την εκανα για Βουλγαρια , στην γειτονα χωρα περασα καλα απο![]()
Φίλε kouklakis ομολογώ δεν το περιμένα να πέσει τόσο πολύ η Δράμα, τελικά τα πάντα κάνουν κύκλο. Γεια την ώρα απ' ότι κατάλαβα αξίζει μόνο η Τσέχα στο Studio Love.
την Σαρα την εχω ξαναγαμησει.
και χοντροκωλη ! Με υποδεχτηκε η Τσατσα Μπουμπου ! Με λει εφυγε η Νατασσα εχουμε καλο κοριτσι , με βγαινει στην υποδοχη διχως εσωρουχο απο πανω και αρχιζει η τσατσα Μπουμπου να με λει , κανει ολες τις στασεις ελευθερα πιασιματα πισωκολιτο. Την ρωτησα 2 φορες μετα κανα γουστο βγαζει ? και με ξαναρχιζει τα ιδια σαν κασετοφωνο
αλλα τι επαθε η Τσεχα {Στελλα} το κοριτσι το Σαββατο απογευμα κουρασμενη ηταν ? ,
την Ελληνιδα. Το μονο που προσθεσε κανει τα τρελα της δεν το διευκρινησε τι τρελες κανει..απλα ετσι το πεταξε να με πιασει ψαρι
βλεπω να το κλεινει και το πανω στην Βιλλα , οι μονες που το κρατουσαν η Νατασσα και η Ραφαελλα . Αυτη δεν κανει ουτε για 5 ευρω να την γαμας