και σε μενα pmδες pm
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
και σε μενα pmδες pm
Μεχρι Μεταξουργειο παει. Παγκρατι δυσκολο, παραλια αδυνατοΤο καβάλησε λίγο το μωρό μου φαίνεται... Της ζήτησα να βρεθούμε σε περιοχή που δεν είναι ούτε 10 χλμ από τη βάση της και μου είπε πως είναι πολύ μακριά.
Το καβάλησε λίγο το μωρό μου φαίνεται... Της ζήτησα να βρεθούμε σε περιοχή που δεν είναι ούτε 10 χλμ από τη βάση της και μου είπε πως είναι πολύ μακριά.
Θα γυρισει ο τροχος και θα πηγαινει και Λαμια με τα ποδια!!!![]()
![]()
Θα γυρισει ο τροχος και θα πηγαινει και Λαμια με τα ποδια!!!

Το ποιημα το διαβασες ? Η εμεινες στο εξωφυλλο ?Συναντηςη με Αννα, δήλωσε Ρουμάνα (αμφιβάλω), στο γνωστό ξενοδοχείο στο μεταξι, εμφανίστηκε με κασουαλ ντυσιμο, τζινακι μπλουζιτσα... Όπου έβγαζε κατι νεανικό αλλα οχι και φοιτήτρια. Κωλαρακι ποίημα ! Και μουνακι απο τα ποιο όμορφα που εχω δει σαν τριαντάφυλλο! Βυζι ομως απογοητευςη. Καθαρή, συμπαθητική χωρίς πρωτοβουλίες και χωρίς να βγάζει το κατι παραπάνω. Προτείνεται για δοκιμή αλλα οχι για επανάληψη! Τιμή οτι εχει αναφερθεί παραπάνω
Το ποιημα το διαβασες ? Η εμεινες στο εξωφυλλο ?
Φίλος τι εννοείς δεν σε πιάνω ;;
Συναντηςη με Αννα, δήλωσε Ρουμάνα (αμφιβάλω), στο γνωστό ξενοδοχείο στο μεταξι, εμφανίστηκε με κασουαλ ντυσιμο, τζινακι μπλουζιτσα... Όπου έβγαζε κατι νεανικό αλλα οχι και φοιτήτρια. Κωλαρακι ποίημα ! Και μουνακι απο τα ποιο όμορφα που εχω δει σαν τριαντάφυλλο! Βυζι ομως απογοητευςη. Καθαρή, συμπαθητική χωρίς πρωτοβουλίες και χωρίς να βγάζει το κατι παραπάνω. Προτείνεται για δοκιμή αλλα οχι για επανάληψη! Τιμή οτι εχει αναφερθεί παραπάνω
ο καλος φιλος brittania ρωταει ΚΩΛΟ πηρες??????
τελικα μοιαζει με την Anny της Κασσανδρας?Ειμαι αργος... Δυστυχώς το αστεροτο κωλοτρυπιδακι μονο το δακτυλοσκοποισα, αλλα με μερικά παρακάλια ιςως να το δίνει κιόλας.
Ειμαι αργος... Δυστυχώς το αστεροτο κωλοτρυπιδακι μονο το δακτυλοσκοποισα, αλλα με μερικά παρακάλια ιςως να το δίνει κιόλας.

![]()
![]()
Θα γυρισει ο τροχος και θα πηγαινει και Λαμια με τα ποδια!!!

Αμα την έχεις μικρή εχεις ελπίδες αλλιώς ξέχασετο.. αρα μη παρακαλάς πολύ γιατι αμα στο δώσει δε ξέρεις αμα πρέπει να χαρείς ή να κλάψεις![]()
μερεντα?Αμα την έχεις μικρή εχεις ελπίδες αλλιώς ξέχασετο.. αρα μη παρακαλάς πολύ γιατι αμα στο δώσει δε ξέρεις αμα πρέπει να χαρείς ή να κλάψεις![]()
Ρε VLS βουλωμενο γραμμα διαβαζεις !. Την καλημέρα μουΕιμαι αργος... Δυστυχώς το αστεροτο κωλοτρυπιδακι μονο το δακτυλοσκοποισα, αλλα με μερικά παρακάλια ιςως να το δίνει κιόλας.
Φιλε μου βουλωμενο γραμμα διαβαζεις . Την καλημέρα μουΣυναντηςη με Αννα, δήλωσε Ρουμάνα (αμφιβάλω), στο γνωστό ξενοδοχείο στο μεταξι, εμφανίστηκε με κασουαλ ντυσιμο, τζινακι μπλουζιτσα... Όπου έβγαζε κατι νεανικό αλλα οχι και φοιτήτρια. Κωλαρακι ποίημα ! Και μουνακι απο τα ποιο όμορφα που εχω δει σαν τριαντάφυλλο! Βυζι ομως απογοητευςη. Καθαρή, συμπαθητική χωρίς πρωτοβουλίες και χωρίς να βγάζει το κατι παραπάνω. Προτείνεται για δοκιμή αλλα οχι για επανάληψη! Τιμή οτι εχει αναφερθεί παραπάνω
ο καλος φιλος brittania ρωταει ΚΩΛΟ πηρες??????
Συναντηςη με Αννα, δήλωσε Ρουμάνα (αμφιβάλω), στο γνωστό ξενοδοχείο στο μεταξι, εμφανίστηκε με κασουαλ ντυσιμο, τζινακι μπλουζιτσα... Όπου έβγαζε κατι νεανικό αλλα οχι και φοιτήτρια. Κωλαρακι ποίημα ! Και μουνακι απο τα ποιο όμορφα που εχω δει σαν τριαντάφυλλο! Βυζι ομως απογοητευςη. Καθαρή, συμπαθητική χωρίς πρωτοβουλίες και χωρίς να βγάζει το κατι παραπάνω. Προτείνεται για δοκιμή αλλα οχι για επανάληψη! Τιμή οτι εχει αναφερθεί παραπάνω

Καλησπέρα, στοιχεία επικοινωνίας κανείς?