- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.813
- Πόντοι
- 41.447
χτυπα την θεια στελλα λεμε.
αλυπητα!
χτυπα την θεια στελλα λεμε.
οχι μαγια σημερα φιλε,ουτε αυριο. Ρωσια Γκορμπυ καλυτερα...να ψάξω στο συγκεκριμένο thred φίλε ή κάπου αλλού για αυτήν?επίσης αυτή η μάγια αξίζει?
καλημερα αρχιπαιχτουρα.οχι μαγια σημερα φιλε,ουτε αυριο. Ρωσια Γκορμπυ καλυτερα...
ρε φιλε κριμα που δεν ειμαι στο γραφειο διπλα στο τεφτερι μου να στο πασαρω....Ρε αρμενιοι, δωστε στο παιδι την ΝΑΝΤΙΑ ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!να ψάξω στο συγκεκριμένο thred φίλε ή κάπου αλλού για αυτήν?επίσης αυτή η μάγια αξίζει?
ελα ρε φιλε αφου ξερεις οτι τα κασκαντερ ειναι η ζωη μου ολη ρε...καλημερα αρχιπαιχτουρα.
που θα γραψεις το σημερινο κασκαντεριλικι που εφαγες εξ αιτιας μου να αυτομαστιγωθω που σε παρεσυρα στον βουρκο?
το δικο μου προφιλ δινεις παιχτη μου?ρε φιλε κριμα που δεν ειμαι στο γραφειο διπλα στο τεφτερι μου να στο πασαρω....Ρε αρμενιοι, δωστε στο παιδι την ΝΑΝΤΙΑ ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!
εισαι ετοιμος φιλε...καλα
ειμαι ακομα ταραγμενος φιλε σορρυτο δικο μου προφιλ δινεις παιχτη μου?
Το παρακατω ειναι το σωστο με το τηλ της φρεγατας
Τα σεβη μου
ηρωας
σας αρεσει? ναι. ε? are you syrious or palestinious?
ξυπνησα πρωι πρωι και ετοιμος για ανάποδα ψαλίδια...και φυσικα ετοιμοτατος για χυσια με τοκους υπερημεριας, μιας και ειχε περασει και το 6μηνο since το last γαμησι...
Το ρομαντικο ραντεβουδακι κλειστηκε στο κουτουκι του Βασιλη στο Μεταξι, που εχει και ανακενησμενη κουζινιτσα με ωραια μπριζολιδια.... Η ωραια κοιμωμενη εμφανιστηκε με καθυστερηση σαν αυτης της περιοδου εφηβης. Δηλαδη μια ωρα. Δεν ηθελα να την παιξω γιατι κρατουσα ορμες για αγρια ξεκωλιασματα.
Ρουχα τσιτσιπλι μεχρι φθορας. Μαλλι κοντο αλβανοαραβικο ξανθοπλυσμα φυσικα.Η γκομενα επιεικως πηδηξιμη μαλλι τσαλαπετεινος ματια αυλωνιτη στο δικαστηριο (θυμαστε ε?) Πιπα αερας Νοτιος, Μπορωρ 3 και με το ζορι. Σακομπολιασμα καλο εως πολυ καλο.Μου εβαλε παλτουδακι μονη της υστερα απο 30sec πορδοπιπας και γαμησι δονηταρι. Σε 2 λεπτακια εκανα καταθεσουλα και αυτο ηταν. Ευτυχως εβλεπα τον ZADREN απο τον ταβανοκαθρεπτη εκπληξη, και καυλωσα οκ (δεν το περιμενα αλλα απο διπλανο δωματιο επαιζε τριο και ετσι κατι καταφερα)...Αλλιως....γαμηστε τα παιδια..
Αισθανθηκα σαν αδερφογαμιας δηλαδη "ασπρα μαλλια στην κεφαλη, κακα μαντατα στην ψωλη" Ευτυχως το κινητο που μιλαγε την ωρα που με πιπωνε δονηστηκε και αφου εσπρωξα λιγο το πουτσο μου να το ακουμπησω με την δονηση, μαγκες καυλωσα. Στου χαντακ η γκομενα παιδια και ναν και λασπωμενο!!!
Αφου ειμαι μαλακομουνοδουλος, καλα να παθω (οχι οτι εχω παραπονο απο αυτην την ωριτσα της ζωης μου)
Απο μενα ρεμαλια δεν θα ξανακουστε τιποτα αλλο απο το συγκεκριμενο "καθώς μπαίνεις" κοριτσι ...
σας αρεσει? ναι. ε? are you syrious or palestinious?
ξυπνησα πρωι πρωι και ετοιμος για ανάποδα ψαλίδια...και φυσικα ετοιμοτατος για χυσια με τοκους υπερημεριας, μιας και ειχε περασει και το 6μηνο since το last γαμησι...
Το ρομαντικο ραντεβουδακι κλειστηκε στο κουτουκι του Βασιλη στο Μεταξι, που εχει και ανακενησμενη κουζινιτσα με ωραια μπριζολιδια.... Η ωραια κοιμωμενη εμφανιστηκε με καθυστερηση σαν αυτης της περιοδου εφηβης. Δηλαδη μια ωρα. Δεν ηθελα να την παιξω γιατι κρατουσα ορμες για αγρια ξεκωλιασματα.
Ρουχα τσιτσιπλι μεχρι φθορας. Μαλλι κοντο αλβανοαραβικο ξανθοπλυσμα φυσικα.Η γκομενα επιεικως πηδηξιμη μαλλι τσαλαπετεινος ματια αυλωνιτη στο δικαστηριο (θυμαστε ε?) Πιπα αερας Νοτιος, Μπορωρ 3 και με το ζορι. Σακομπολιασμα καλο εως πολυ καλο.Μου εβαλε παλτουδακι μονη της υστερα απο 30sec πορδοπιπας και γαμησι δονηταρι. Σε 2 λεπτακια εκανα καταθεσουλα και αυτο ηταν. Ευτυχως εβλεπα τον ZADREN απο τον ταβανοκαθρεπτη εκπληξη, και καυλωσα οκ (δεν το περιμενα αλλα απο διπλανο δωματιο επαιζε τριο και ετσι κατι καταφερα)...Αλλιως....γαμηστε τα παιδια..
Αισθανθηκα σαν αδερφογαμιας δηλαδη "ασπρα μαλλια στην κεφαλη, κακα μαντατα στην ψωλη" Ευτυχως το κινητο που μιλαγε την ωρα που με πιπωνε δονηστηκε και αφου εσπρωξα λιγο το πουτσο μου να το ακουμπησω με την δονηση, μαγκες καυλωσα. Στου χαντακ η γκομενα παιδια και ναν και λασπωμενο!!!
Αφου ειμαι μαλακομουνοδουλος, καλα να παθω (οχι οτι εχω παραπονο απο αυτην την ωριτσα της ζωης μου)
Απο μενα ρεμαλια δεν θα ξανακουστε τιποτα αλλο απο το συγκεκριμενο "καθώς μπαίνεις" κοριτσι ...
δεν παζει ρε φιλε...και να τα εγραφες εγω παλι θα την εβλεπα...Πρόκειται για την Αντζελα από το μασσατζίδικο της Συγγρου 40-42
ήθελα να γραψω κριτική παλαιότερα, αλλά ξέχασα!
οποτε είναι αργά τώρα !
ισχύον ακριβώς όσα έγραψες
το μοναδικό συν (λέμε τώρα) το anal show με τον δονητή στο ξεκίνημα
παντα φιλε...παντως ειχα κανονισει με αλλη σπερματομανα(αυτη που σχεδον ολοι μου ελεγαν οτι ειναι μπαζο) , αλλα...δεν παζει, την επομενη φορα
Respect στον φίλο και αρχικασκαντέρ zadren.
Προχωράμε ακάθεκτοι...
παντα φιλε...παντως ειχα κανονισει με αλλη σπερματομανα(αυτη που σχεδον ολοι μου ελεγαν οτι ειναι μπαζο) , αλλα...δεν παζει, την επομενη φορα
Πρόκειται για την Αντζελα από το μασσατζίδικο της Συγγρου 40-42
ήθελα να γραψω κριτική παλαιότερα, αλλά ξέχασα!
οποτε είναι αργά τώρα !
ισχύον ακριβώς όσα έγραψες
το μοναδικό συν (λέμε τώρα) το anal show με τον δονητή στο ξεκίνημα
ρε φιλε κριμα που δεν ειμαι στο γραφειο διπλα στο τεφτερι μου να στο πασαρω....Ρε αρμενιοι, δωστε στο παιδι την ΝΑΝΤΙΑ ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!
εισαι ετοιμος φιλε...καλα