Παλικάρια Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη.
Ξέρουμε τίποτα για αυτήν:
Αληθινη φαινεται αλλα λιγο ακριβη για milfακι
Παλικάρια Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη.
Ξέρουμε τίποτα για αυτήν:
Πρεπει να βγαλει και το γραφειο κατι. Επ ευκαρια για την Νεφελη με τηλ. ......854 εχουμε κανενα λινκ, καμια πληροφορια ή κατιτίς ???Αληθινη φαινεται αλλα λιγο ακριβη για milfακι
Αλβανιδα ξεπετα για κλωτσιες. Αλλα τσεκαρε κριτικες στο σωστο θεμα και οχι στα μιλφονια.Πρεπει να βγαλει και το γραφειο κατι. Επ ευκαρια για την Νεφελη με τηλ. ......854 εχουμε κανενα λινκ, καμια πληροφορια ή κατιτίς ???
Αλβανιδα ξεπετα για κλωτσιες. Αλλα τσεκαρε κριτικες στο σωστο θεμα και οχι στα μιλφονια.
[/quoteΝ
Που να ψαξω αφου η Νεφελη είναι μιλφ ?
Παιδες γεια σας. Μια πληροφορια παρακαλώ....Η Παόλα παει μονο σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία?
thnx
Η νεφελη με το τηλεφωνο που γραφεις ειναι 23-25 χρονων. Εχουν γραφτει για αυτη στο θρεντ για ανεξαρτητες call girls.Αλβανιδα ξεπετα για κλωτσιες. Αλλα τσεκαρε κριτικες στο σωστο θεμα και οχι στα μιλφονια.
[/quoteΝ
Που να ψαξω αφου η Νεφελη είναι μιλφ ?
α σωθηκες τωρα :o
ειχε παλιοτερα στο παρον νημα
κατσε μπας κ το βρω
Ευχαριστω παιοδια αλλα με μπερδεψατε. Την Νεφελη μ αυτό το τηλ. μου την συστησαν σαν καλο μιλφ . (σελιδα 342). Τωρα μου λετε ότι είναι 23-25 αλβανιδα κλπ. Εχουμε κανενα λινκ και καμια κριτικη ? ευχαριστωΗ νεφελη με το τηλεφωνο που γραφεις ειναι 23-25 χρονων. Εχουν γραφτει για αυτη στο θρεντ για ανεξαρτητες call girls.
η νεφελη ΔΕΝ ειναι μιλφ...πιτσιρικη ειναι...Ευχαριστω παιοδια αλλα με μπερδεψατε. Την Νεφελη μ αυτό το τηλ. μου την συστησαν σαν καλο μιλφ . Τωρα μου λετε ότι είναι 23-25 αλβανιδα κλπ. Εχουμε κανενα λινκ και καμια κριτικη ? ευχαριστω
οχι ενταξει..καλα ειμαστε!!mλεξαμε τα μπουτια μας
Συγνωμη . Εφω τα μπερδεψα. άλλο Νεφελη και άλλο Μελινα. Αλλα τωρα πεστε μου ποια είναι η Νεφελη και αν υπαρχει λινκ ??οχι ενταξει..καλα ειμαστε!!
Χμμμ. Ουτε κρυο ουτε ζεστη. Για 60 ευρω Ο.Κ. Αλλα μαλλον δεν ηταν στη μερα της.eντυπωσεις απο μελινα?