καλησπέρα συνάδελφοι επειδή δεν είμαι πολύ της τεχνολογιας μηπως να ανοιξουμε ένα νημα με mature gilf call-girls,να μην τις μπερδευουμε ολες στο milf call girls.......
καλησπέρα συνάδελφοι επειδή δεν είμαι πολύ της τεχνολογιας μηπως να ανοιξουμε ένα νημα με mature gilf call-girls,να μην τις μπερδευουμε ολες στο milf call girls.......
Το ΠΣΚΔ 20-23 Παρασκευή απογευμα (20) με Δευτερα (23) απογευμα θα είναι στα μέρη σας μιλφάκι λεπτό, σένιο με σούπερ σέρβις εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενο, εντόπιο φυσικα.
Παντως μιλφακι δεν θα το ελεγα, ισως μια προμιλφ κατασταση για να ειμαστε πιο ακριβεις.. Κατα τα αλλα οτι ακριβως περιγραφει ο συναδελφος + πολυ καλη στο σοσιαλ -Ελληνιδα γαρ-. Αν εξαιρεσουμε το ξενοδοχειο της, το οποιο σκοπευει να αλλαξει κατα τα λεγόμενα της, ειναι στα δικα μου VFM.
Πηγαινοέρχεται λόγω επαγγέλματος...(Ιταλία-Γερμανία).
Συγκεκριμένα την πήρα πριν 40 μέρες στην Αθήνα (Πατήσια μεριά) και μου είπε ότι θα έφευγε στο καπάκι απουσιάζοντας πάλι για κανένα μήνα..
Είπαμε, είναι περισσότερο που θα την πετύχεις και σε τι φάση γιατί είναι χομπίστρια του είδους (δεν την ενδιαφέρει τόσο να διευρύνει το πελατολογιο της απο οτι καταλαβα οταν της πρότεινα να της κανονίσω με έναν φίλο που δεν είχε τα στοιχεία της..)
Θα μας πεις και εμας φιλε πως μπορούμε να πετύχουμε την elena923;;;