Νέα

Αλεξανδρούπολη

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pyrinikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 326
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Μηνύματα
180
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
Δεν ξέρω τι μ' επιασε ... η πολύ δουλειά; η τυφλή κάβλα μου; το τελευταίο 50αρικο στην τσέπη μου;
Εκανα εξόρμιση στο ανέβασμα με στάση στην Αλεξανδρούπολη... βασικά στα περίχωρα.
Στο ερως μετά το αεροδρόμιο μια Ρουμάνα Αντζελα μελαχρινή με ωραία κωλάρα αλλά βυζί 1 με 1,5 (σα να άκουσα οτι δούλευε Σαλονικα πριν). Πολύ καβλιάρα και προσχαρη αλλά δεν έκατσα λόγω στηθους.
Στο #23 ήταν μια άλλη ρουμάνα ονόματι Κάρλα νομίζω. Ξανθιά, ομορφούλα με σχεδόν τέλειο σώμα (για μένα) ετων 24. Βυζί τέλειο τριαράκι ισα ισα να ξεχυλίζει την χούφτα σου και επιδερμίδα απαλή, λεπτή και άσπρη. Την περιεργάστηκα αρκετά όρθια και ήταν κάβλα. Δυστυχώς και η πιπα της ήταν έτσι οπως καβλώνω (ζεστή, υγρή και αργή) και αφού την σταμάτησα 1-2 φορές σκεπτόμενος να αρχίσω να βαράω και σε ποια στάση... μου έτυχε κατι που ήταν για μένα εκπληξη (αφου ειχα προβλημα που αργώ να τελειώνω) άρχισαν να ανεβαίνουν τα σκάϊα. Σηκώνομαι όρθιος λοιπον και κάνω ένα face-fucking και με τελειωσε η πουτάνα... (τη δουλειά της έκανε). Δεν την ειδα στο μ@μισι τι κάνει  :-
Μου έμεινε ποθημένο να ξαναπάω, ... όμορφο μωρό φυσικό - ωραίο σώμα και συννενοείσε άνετα. Οι τιμές δυστυχώς στα ιδια ψηλά επίπεδα.
 

lover_boy

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Μηνύματα
62
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
0
Την Άντζελα την είχα τιμήσει προ ενός μηνός, με τούτα και με εκείνα είχα ξεχάσει να γράψω δυό κουβέντες. Και να πω την αλήθεια το ήθελα, γιατί είχα περάσει πολύ όμορφα με το μωρό!
Αρχικά επισκέφθηκα το #23, όπου συνάντησα ένα ξανθό χυμώδες μωρό, με αρκετά ωραίο πρόσωπο και σώμα για πολλά γούστα... Όμορφη και πολύ ελκυστική εμφανισιακά, ψηλή γύρω στο 1.80 με τακούνια και μεγάλα  :tits: Ρουμάνα, γύρω στα 20-22, όνομα δε θυμάμαι. Υπήρχε όμως ένα θέμα: όταν ρώτησα την (γαμάτη κατά τη γνώμη μου, όπως και πολλών άλλων, και πάντα εξυπηρετική) τσατσά αν είναι καινούργια η κοπέλα, μου είπε ότι απλώς αντικαθιστούσε την μόνιμη κοπέλα του καταστήματος λόγω περιόδου και μετά το βράδυ θα έφευγε. Το μαρτυρούσε άλλωστε και το ίδιο το βλέμμα της κοπέλας, που ήταν βαριεστημένο και φώναζε από μακριά: ''λίγες ωρίτσες ακόμα, θα περάσουν...''. Οπότε και καθώς είχα παρόμοια εμπειρία σε άλλο στούντιο με κοπέλα-μπαλαντέρ που πιο ξεπέτα πεθαίνεις, το 'βαλα στα πόδια και ολοταχώς για Νικόλ.

Και έκανα καλά όπως αποδείχθηκε γιατί φυσικά δε το μετάνιωσα, κάθε άλλο παρά! Η κοπελίτσα πανέμορφη, Ρουμάνα 19χρονο πιπίνι, με μακριά ξανθιά μαλλιά και όμορφο μικρό προσωπάκι με ωραία χαρακτηριστικά και γωνίες, πράσινα μάτια, πολύ αδύνατο σώμα και βυζάκι πλάκα βία 1,5, όπως είπε και ο φίλος vicepresident. Συνεπώς δεν ενδείκνυται για λάτρεις των  :tits2: Επίσης φαίνεται αρκετά ψηλή με τις 20ποντες μπότες που φοράει, αλλά όταν τις βγάζει στο δωμάτιο είναι το πολύ 1,65!
Πέρασα με το χαλαρό πρόγραμμα των 50 γιούρων που περιλαμβάνει ακάποτη πίπα. Ζήτησα από την τσατσά να κάνω ντουζάκι πριν, οπότε με οδήγησε στο κατάλληλο δωμάτιο. Ενώ καλά καλά δε πρόλαβα να βγάλω τα ρούχα μου, σκάει μύτη το μωρό! Της λέω: ''Γιατί ήρθες''; Μου λέει: Με δουλεύεις'';;;  :think: :think: Είχε πλάκα ομολογουμένως  :2funny: :2funny: :2funny: ''Όχι'', της λέω, ''απλά είπα στην άλλη ότι ήθελα να κάνω ένα ντουζάκι πριν''. ''Το ξέρω'', μου λέει, ''αλλά δε μπορούσα να περιμένω γιατί κρυώνω πολύ και ήθελα να έρθω να με ζεστάνεις...''. Και όντως η κοπέλα για κάποιο λόγο τουρτούριζε, και ενώ έξω είχε σχετικά καλό καιρό, γύρω στους 15 βαθμούς, έτρεμε από το κρύο... Οπότε δίχως να χάσω χρόνο ανεβαίνω στο κρεβάτι. ''Α, α'', μου κάνει, ''είπαμε δε θα κάνεις μπάνιο αλλάααα...''. Την κατάλαβα αμέσως και πήγα στο νιπτήρα να πλύνω πούτσα και αρχίδια. ''Με κατάλαβες'', μου κάνει  ;) Στο μισό λεπτό που πλενόμουν, είχε ήδη βγάλει το σουτιέν και το μικροσκοπικό στριγκάκι που φορούσε, όπως και τις διάφανες ψηλές μπότες της, και είχε ανέβει στο κρεβάτι. Σκουπίζω τα νερά από πάνω μου και ανεβαίνω κι εγώ, όπου ξεκίνησε να μου παίρνει πίπα με εμένα στα γόνατα πάνω στο κρεβάτι και αυτή ξαπλωμένη πλάγια και μπρούμυτα με το κεφάλι της να σχηματίζει με την πούτσα μου γωνία 90 μοιρών. Και εκεί κάπου άρχισε το σπάσιμο... εντελώς αερόπιπα, γλείφοντας μόνο το κεφαλάκι πάνω πάνω και χωρίς συνέχεια, βγάζοντας συνέχεια το στόμα έξω. Παράλληλα όταν πήγαινα να της χαϊδέψω το κεφάλι ή τα μαλλιά μου τραβούσε το χέρι απότομα, ενώ όταν τελείωσε την (ο Θεός να την κάνει) πίπα, την ξάπλωσα ανάσκελα και μόλις πήγα να την γλείψω κι εγώ, μου λέει: ''όχι, όχι εκεί δεν κάνει, μόνο στα βυζιά αν θες''... Οπότε εκεί συνειδητοποίησα ότι αν δεν έπαιρνα την πρωτοβουλία δε θα περνούσα καθόλου καλά και ενώ είχα πάει να ξεμπουκώσω θα έφευγα πιο μπουκωμένος από ότι πριν.
Εκείνη την ώρα παρατήρησα με την άκρη του ματιού τα γαλάζια καλτσάκια που φορούσε στις άκρες από τα μικρά αλλά λεπτά και καλοσχηματισμένα ποδαράκια της... το foot fetish μου δεν άργησε να ξυπνήσει, και όπως ήταν ξαπλωμένη ανάσκελα τράβηξα τα πόδια της προς τα πάνω και τα έφερα κοντά στο πρόσωπό μου. Εκείνη με κοιτούσε αμήχανα, και όταν πήγα να τις βγάλω τις κάλτσες τραβήχτηκε. Της λέω: ''γιατί;'', και μου λέει ''άστο, άστο δεν γίνεται'', γελώντας. Εγώ όμως αποφασισμένος όπως ήμουν να της γλείψω τα ποδαράκια όρμηξα και πάλι, με αυτή να τραβιέται εκ νέου και καταλήγοντας να παλεύουμε στο κρεβάτι  :dancing: Ωραία εμπειρία!! Τελικά όταν ηρεμήσαμε, μου είπε τον λόγο, ότι είχε τραυματιστεί πριν 2 εβδομάδες στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερό ποδιού και μάλιστα είχε κάνει ράμματα, οπότε την πονούσε ακόμη και γι' αυτό το λόγο δεν έβγαζε και τις κάλτσες. ''Οκ'', λέω ατάραχος, ''το άλλο όμως είναι μια χαρά''!  ;) Πιάνω το δεξί της πόδι και το φέρνω κοντά στο πρόσωπό μου, στη συνέχεια βγάζω την κάλτσα και πρέπει να την έγλειφα για τουλάχιστον 10 λεπτά, με εμένα στα γόνατα και εκείνη ξαπλωμένη ανάσκελα να παίζει το μουνάκι της και να βγάζει όμορφους γλυκούς ήχους ηδονής, ενώ παράλληλα μου έπαιζε την πούτσα με τα χέρια. Το καταευχαριστήθηκα, όπως και εκείνη που όταν τελείωσα μου λέει: ''μέχρι που σε παντρεύομαι αν είναι να έχω τέτοια περιποίηση κάθε μέρα''... Της λέω όμως εγώ ''εσύ δε θέλεις όμως μόνο περιποίηση, αλλά και άλλα πολλά''  :2funny: :2funny: :2funny: Γελάμε, και στη συνέχεια και φτιαγμένος όπως ήμουν την παίρνω σε στάση ιεραποστολική.  :knockinb: Το τέλος δεν άργησε να έρθει, ίσως μετά από 2-3 λεπτά, αφού προηγουμένως είχα ικανοποιήσει το φετίχ μου στο έπακρο. Αφού τελειώσαμε την βοήθησα να ξαναφορέσει τις καλτσούλες στα όμορφα ποδαράκια της, και αποχαιρετισμός με πεταχτό φιλάκι στο στόμα. Αφού έφυγε από το δωμάτιο, έκανα ντουζάκι πριν φύγω, και μάλλον είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου, γιατί ενώ ακόμα μπανιαριζόμουνα ακούω την πόρτα του δωματίου να ανοίγει και σε δευτερόλεπτα την τσατσά να βγάζει μια κραυγή ''ΑΑΑ''  :new_shocked: ''τρόμαξα'', κάνει, ''ακόμα δεν έφυγες'';;;  :2funny: :2funny: :2funny:

Γενικά μια ωραία εμπειρία, κυρίως λόγω προσωπικών προτιμήσεων και σε εμφάνιση της κοπέλας και επειδή ήμουν τυχερός και είχαμε το ίδιο φετίχ. Όταν ξαναπεράσω από Αλεξ/πολη θα την ξανατιμήσω, αν φυσικά είναι ακόμα εκεί. Επίσης, όταν μου είπε για το ατύχημα που είχε πάθει στο πόδι, είπε ότι αυτό που την πείραξε πιο πολύ ήταν ότι δεν μπορούσε να φορέσει τακούνια για να πάει στα μπουζούκια, τα οποία επισκέπτεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Οπότε, συνάδελφοι Εβρίτες, αν κανείς ενδιαφέρεται καρφί Pico  :rockon:  :)
 

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Μηνύματα
180
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
Στο δρόμο μου χτες βρέθηκε το στουντιο villa love κάπως έτσι...  :huh:
Είναι ενα στούντιο στον δρόμο του Αβαντα αν το λέω καλά αυτόν που περνάς κάτι γραμμές μες στην πόλη και έχει πολλούς Ρομά. Παλιοί φάνταροι (όταν υπηρετούσα Εβρο) μου λέγανε ότι ήταν εκεί τα παλιά μπουρδέλα. Ειχα ξαναπάει πριν πολλούς μήνες όταν είχε πρωτοανοίξει και είχε ενα εγχειρισμένο. Αυτή τη φορά είχε ένα ασχημούτσικο και αδύνατο κορίτσι που ακούει στο ονομα Σάντρα! (2η Σάντρα που πήρα αυτή τη βδομάδα- η προηγούμενη στην Κομοτηνη). Μολις την είδα απογοητεύτηκα γιατί βγήκα αρκετά απο τον δρόμο μου και δεν είχε τίποτα που να μου κάνει κλικ.  Μετά από ένα χαβαλεδιάρικο διάλογο* που είχα με την τσατσα, μου λέει είναι ελληνίδα! Ωπ έχω να πάω με Ελληνίδα αρκετά χρόνια σπάνιο είδος σε αυτά τα μαγαζιά. Θες αυτό, θες ότι ήδη έκανα τοσο δρόμο, θες ότι ηθελα να κλεισω με κάτι διαφορετικό την μέρα μου... μπηκα με το 30αρι το απλό.
Σαντρα 24 ετών αδύνατη και σχεδόν κοντή (πετιτ κατάσταση) ξανθό απεριποίητο μαλί, βυζάκι 1 αλλά ρώγα πλήρως συνεργάσιμη. Υπήρχε μια άνεση και μια φάση του στυλ ότι πηδάω τη φοιτήτρια που ήρθε απο το χωριό για να σπουδάσει. Τα εισαγωγικά της ήταν τύπου GFE, πέρασμα λάστιχου με το στόμα και η περιποίση της περιοχής και η πίπα της αρκετά καλή. Λέει κάποιες ατάκες όχι και τόσο πετυχημένες αλλά τουλάχιστον όχι αυτές που λένε οι ΡωσσοΡουμάνες και βάζει βογκητά αρκετά αλλά όχι υπερβολικά για να νομίζεις οτι είναι φέϊκ (οχι οτι δεν είναι αλλά λέμε τώρα). Το ματς κρίθηκε ώς επιτυχημένο αφού είχαμε άνεση χρόνου, αλλάξαμε αρκετές στάσεις και δέχτηκε τα πάντα απο φιλιά, δαγκωματάκια, δακτυλάκι, μπαλαμούτι κλπ και αφού αργούσα και κουράστηκα... την τελείωσα με λίγο χεράκι και πάνω στο σωματάκι της.
Ευχαριστημένος έμεινα αλλά για 2η φορά δεν ξέρω αν θα πάω... αυτά τα κασκαντεριλίκια νομίζω ότι πετυχαίνουν μία φορά...

* διαλογος
εγώ- πολύ αδύνατη η κοπέλα δεν την ταϊζετε;
τσατσα- εδώ υπάρχουν άτομα που δίνουν τόσα πολλά λεφτά..,
εγώ- (την διακόπτω με απορία) Τι; δίνουν πολλά λεφτά γι αυτήν;
τσατσα- όχι βρε δίνουν πολλά λεφτά για να αδυνατίσουν!!!
εγω - χαχαχαχ (έσκασα στα γέλια...)
 

lover_boy

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Μηνύματα
62
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
0
Στο δρόμο μου χτες βρέθηκε το στουντιο villa love κάπως έτσι...  :huh:
Είναι ενα στούντιο στον δρόμο του Αβαντα αν το λέω καλά αυτόν που περνάς κάτι γραμμές μες στην πόλη και έχει πολλούς Ρομά. Παλιοί φάνταροι (όταν υπηρετούσα Εβρο) μου λέγανε ότι ήταν εκεί τα παλιά μπουρδέλα. Ειχα ξαναπάει πριν πολλούς μήνες όταν είχε πρωτοανοίξει και είχε ενα εγχειρισμένο. Αυτή τη φορά είχε ένα ασχημούτσικο και αδύνατο κορίτσι που ακούει στο ονομα Σάντρα! (2η Σάντρα που πήρα αυτή τη βδομάδα- η προηγούμενη στην Κομοτηνη). Μολις την είδα απογοητεύτηκα γιατί βγήκα αρκετά απο τον δρόμο μου και δεν είχε τίποτα που να μου κάνει κλικ.  Μετά από ένα χαβαλεδιάρικο διάλογο* που είχα με την τσατσα, μου λέει είναι ελληνίδα! Ωπ έχω να πάω με Ελληνίδα αρκετά χρόνια σπάνιο είδος σε αυτά τα μαγαζιά. Θες αυτό, θες ότι ήδη έκανα τοσο δρόμο, θες ότι ηθελα να κλεισω με κάτι διαφορετικό την μέρα μου... μπηκα με το 30αρι το απλό.
Σαντρα 24 ετών αδύνατη και σχεδόν κοντή (πετιτ κατάσταση) ξανθό απεριποίητο μαλί, βυζάκι 1 αλλά ρώγα πλήρως συνεργάσιμη. Υπήρχε μια άνεση και μια φάση του στυλ ότι πηδάω τη φοιτήτρια που ήρθε απο το χωριό για να σπουδάσει. Τα εισαγωγικά της ήταν τύπου GFE, πέρασμα λάστιχου με το στόμα και η περιποίση της περιοχής και η πίπα της αρκετά καλή. Λέει κάποιες ατάκες όχι και τόσο πετυχημένες αλλά τουλάχιστον όχι αυτές που λένε οι ΡωσσοΡουμάνες και βάζει βογκητά αρκετά αλλά όχι υπερβολικά για να νομίζεις οτι είναι φέϊκ (οχι οτι δεν είναι αλλά λέμε τώρα). Το ματς κρίθηκε ώς επιτυχημένο αφού είχαμε άνεση χρόνου, αλλάξαμε αρκετές στάσεις και δέχτηκε τα πάντα απο φιλιά, δαγκωματάκια, δακτυλάκι, μπαλαμούτι κλπ και αφού αργούσα και κουράστηκα... την τελείωσα με λίγο χεράκι και πάνω στο σωματάκι της.
Ευχαριστημένος έμεινα αλλά για 2η φορά δεν ξέρω αν θα πάω... αυτά τα κασκαντεριλίκια νομίζω ότι πετυχαίνουν μία φορά...

* διαλογος
εγώ- πολύ αδύνατη η κοπέλα δεν την ταϊζετε;
τσατσα- εδώ υπάρχουν άτομα που δίνουν τόσα πολλά λεφτά..,
εγώ- (την διακόπτω με απορία) Τι; δίνουν πολλά λεφτά γι αυτήν;
τσατσα- όχι βρε δίνουν πολλά λεφτά για να αδυνατίσουν!!!
εγω - χαχαχαχ (έσκασα στα γέλια...)


Έλιωσα με τον διάλογο με τη τσατσά...  :2funny: :2funny: :2funny:
Μάλιστα, δε το ήξερα ότι εκεί έχει στούντιο. Παράξενο μου φαίνεται και δη για την περιοχή... Είχα ακούσει όπως είπες κι εσύ ότι είχε τα παλιά μπουρδέλα πριν πολλά πολλά χρόνια και στο τέλος ήταν κι αυτά πολύ υποβαθμισμένα, με κάτι μαύρες χοντρές και κάτι εγχειρισμένες (λόγω έλλειψης ζήτησης...;). Μάλιστα, δηλ με αυτό μαζί μας κάνουν 3 στούντια στην Αλεξ-πολη, το Eros House Νικόλ, το 23 και αυτό. Πάντως δε ξέρω πόσο ασφαλές είναι να πας εκεί βράδυ, με τόσους ρομά να κόβουν βόλτες σε τόσο μικρή απόσταση... οι συναγωνιστές ας φυλάνε τα νώτα τους.

Και θα συμφωνήσω ότι την πρώτη φορά πολλοί αγάπησαν...  :smitten: Τα κασκαντεριλίκια σπάνια να σου βγουν και δεύτερη!!
 

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
24.858
Κριτικές
178
Like
39.421
Πόντοι
21.896
eκτος απο το στουντιο νικολ και 23 που αλλου εχει ντελα στην αλεξανδρουπολη???????????
 

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
24.858
Κριτικές
178
Like
39.421
Πόντοι
21.896
περασμα στη αλεξ/πολη
πρωτα στο στουντιο 23 αλλα κλειστο μετα στον δρομο για τον αβαντα μετα τις γραμμες στο στουντιο λοβ μια πετι ξανθια κοπελα
μετα στο αεροδρομι στο στουντιο εροσ νικολ ουγγαρεζα χριστινα 1,65 με πιασιματα μελαχροινη με σκηλισια φατσα καλο οπου εγραψα και κριτικη και τελος ξαναπηγα στο στουντιο23 που ειψχε ανοιξει και οντως ωραιο περιβαλλον κοπελα ψηλο αλογο ξανθο
παντω οσο και να εψαξα δεν βρηκα στην αλεξ/πολη που ειναι τα κλασσικα της ντελα παλια ηταν καπου στης καφετερειες πηγαινοντας στον αβαντα αλλα δεν τα βρηκα :headbang:
αυτα τα ολια
 

lover_boy

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Μηνύματα
62
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
0
Νομίζω ότι το Eros House Nikol δεν έχει απογοητεύσει μέχρι τώρα με τις κοπέλες που έχει φέρει, φαίνεται πως διαθέτει καλό δυναμικό. Κάτι που δε μπορώ να πω και για το 23, το οποίο όντως από περιβάλλον λέει πολλά αλλά από κοκό... μάπα το καρπούζι. Με καλές και εξυπηρετικές κοπέλες εκείνο το μαγαζί θα έκανε παπάδες.
 

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Μηνύματα
657
Like
255
Πόντοι
26
Νομίζω ότι το Eros House Nikol δεν έχει απογοητεύσει μέχρι τώρα με τις κοπέλες που έχει φέρει, φαίνεται πως διαθέτει καλό δυναμικό. Κάτι που δε μπορώ να πω και για το 23, το οποίο όντως από περιβάλλον λέει πολλά αλλά από κοκό... μάπα το καρπούζι. Με καλές και εξυπηρετικές κοπέλες εκείνο το μαγαζί θα έκανε παπάδες.

Ναι ρε φίλε αλλά αυτό που έρχεται η τσατσά και σου βαράει την πόρτα είναι πολυ ξενέρα.Εντάξει τέτοιες κοπέλες Κομοτηνή δεν έχει αλλά τουλάχιστον δε σου βαράνε την πόρτα 10 λεπτά με το ρολόι
 

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Μηνύματα
180
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
Ναι ρε φίλε αλλά αυτό που έρχεται η τσατσά και σου βαράει την πόρτα είναι πολυ ξενέρα.Εντάξει τέτοιες κοπέλες Κομοτηνή δεν έχει αλλά τουλάχιστον δε σου βαράνε την πόρτα 10 λεπτά με το ρολόι

Μια φορά μπήκα σε αυτό το μαγαζί από την πίσω πόρτα (γιατί οπως όλοι 1η φορά δεν βρισκουν την εισοδο) και επιασε το ματι μου κατι σαν μονιτορ...
στο δωμάτιο που μπήκα δεν είδα κάμερα αλλά υποπτεύομαι ότι μάλλον έχουν γιατί σε άλλη φορά που προσπάθησα να κάνω παζάρια στην τσατσα μου ειπε οτι δεν γίνεται γιατί ελέγχονται!
Μάλλον γι αυτό φοβάτε η τσα τσα και βαράει την πόρτα.
 

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
24.858
Κριτικές
178
Like
39.421
Πόντοι
21.896
φανταζομαι καμια μερα να με δω να πρωταφωνιστω σε καμια μοπουρδελοαματεουρ τσοντα .και να λεω καπου τον ξερω αυτο τον  τυπο!!!!!!!! :grin:
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906
Μια φορά μπήκα σε αυτό το μαγαζί από την πίσω πόρτα (γιατί οπως όλοι 1η φορά δεν βρισκουν την εισοδο) και επιασε το ματι μου κατι σαν μονιτορ...
στο δωμάτιο που μπήκα δεν είδα κάμερα αλλά υποπτεύομαι ότι μάλλον έχουν γιατί σε άλλη φορά που προσπάθησα να κάνω παζάρια στην τσατσα μου ειπε οτι δεν γίνεται γιατί ελέγχονται!
Μάλλον γι αυτό φοβάτε η τσα τσα και βαράει την πόρτα.
καμερες εχουν πολλα μαγαζια για λογους ασφαλειας......προφανως μιλαμε για εξωτερικους χωρους για να ειναι νομιμες....
 

lover_boy

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Μηνύματα
62
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
0
Ναι ρε φίλε αλλά αυτό που έρχεται η τσατσά και σου βαράει την πόρτα είναι πολυ ξενέρα.Εντάξει τέτοιες κοπέλες Κομοτηνή δεν έχει αλλά τουλάχιστον δε σου βαράνε την πόρτα 10 λεπτά με το ρολόι

Εμένα τουλάχιστον δε μου συνέβη κάτι τέτοιο. Αν διαβάσεις κριτική μου για Νικόλ είχα μείνει στο δωμάτιο για περίπου 20 λεπτά χωρίς ενόχληση. Αφού και μετά έκανα ντους με το πάσο μου μέχρι που η τσατσά νόμιζε ότι είχα φύγει και μπήκε στο δωμάτιο και τρόμαξε που με είδε εκεί!  :2funny:
 

lover_boy

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Μηνύματα
62
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
0
Μια φορά μπήκα σε αυτό το μαγαζί από την πίσω πόρτα (γιατί οπως όλοι 1η φορά δεν βρισκουν την εισοδο) και επιασε το ματι μου κατι σαν μονιτορ...
στο δωμάτιο που μπήκα δεν είδα κάμερα αλλά υποπτεύομαι ότι μάλλον έχουν γιατί σε άλλη φορά που προσπάθησα να κάνω παζάρια στην τσατσα μου ειπε οτι δεν γίνεται γιατί ελέγχονται!
Μάλλον γι αυτό φοβάτε η τσα τσα και βαράει την πόρτα.

vicepresident θυμάμαι είχες γράψει και πιο παλιά ότι μια κοπέλα άρχιζε τα βογγητά κλπ και μάλλον ήταν για χάρη του αφεντικού... βρε λες να έχουν κάμερες στα δωμάτια;;;  :huh: :huh: :huh:
 

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
24.858
Κριτικές
178
Like
39.421
Πόντοι
21.896
περασμα απο αλεξ/σιτυ στον αβαντα μια πετι ξανθια γκομενιτσα πολυ αδυνατη
στο ερος νικολ η συμπαθητικη βουλγαρα τσα2 και η χριστινα απο ουγγαρια και στο αλλα στο στουντιο23 η λαουρα εκ πολωνιας χυμωδης που-εγραψα και κριτικη
καλα στουντιακια  αλλα θα μποουσε ο δημος να τα βαλει σε εναα μερος και οχι αλλα να ειναι στο δρομο για τον αβαντα αλλα στο αεροδρομια και αλλα στην εγνατια πανωπχ στη σαλονικα θα τα βαλουν ολα στο μυλο οποτε γυρνας σαν κυριος την στουντιοτσαρκα με τα ποδαρακια ενω εκει αν δεν εχεις αμαξι θελεις μια περιουσια για ταξι :grin:
 

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
24.858
Κριτικές
178
Like
39.421
Πόντοι
21.896
λοιπον χτες τσαρκα στην αλεξανδρουπολη και πρωτα πηγα στο στουντιο 23 που ηταν μια σισσυ τσεχα μελαχροινα μαλλια με λευξη επιδερμιδα 22 ετων το πολυ και πολυ ωραιο προσωπακια αλλα δεν πηρ αδιοτι ο προηγουμενος πελατης μου ειπε οτι ηταν ψυχρη αλλα και εγω ετσι την εκοψα και μετα πηγα στο στοθντιο νικολ με κατερινα εχω και κριτικη
απο εμφανιση η κατερινα ειναι πιπινι με φατσαρα και αδυνατο κορμι αψεγαδιαστο μιλαμε για πολυ γκομενα
 

p21za

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Μηνύματα
189
Like
189
Πόντοι
1
τα φωτα σας παρακαλω?ανεβαινω αλεξ!!!!!τι παιζει εκτος απο 23 και ερος υπαρχει και τιποτα αλλο...το 23 ανοιγει σε καμια βδομαδα ειναι εδω κ μερες κλειστο απο οτι με ειπε η ευγενικη τσατσα στο τηλ....βοηθηστε γιατι χανομαστε!!!!!!!!!!!!
 

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Μηνύματα
344
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Έχει ακομα ένα στην Αβαντος αλλά είναι κλειστο και αυτό...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom