Νέα

Αλεξανδρούπολη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

lover_boy

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
0
Στο δρόμο μου χτες βρέθηκε το στουντιο villa love κάπως έτσι...  :huh:
Είναι ενα στούντιο στον δρόμο του Αβαντα αν το λέω καλά αυτόν που περνάς κάτι γραμμές μες στην πόλη και έχει πολλούς Ρομά. Παλιοί φάνταροι (όταν υπηρετούσα Εβρο) μου λέγανε ότι ήταν εκεί τα παλιά μπουρδέλα. Ειχα ξαναπάει πριν πολλούς μήνες όταν είχε πρωτοανοίξει και είχε ενα εγχειρισμένο. Αυτή τη φορά είχε ένα ασχημούτσικο και αδύνατο κορίτσι που ακούει στο ονομα Σάντρα! (2η Σάντρα που πήρα αυτή τη βδομάδα- η προηγούμενη στην Κομοτηνη). Μολις την είδα απογοητεύτηκα γιατί βγήκα αρκετά απο τον δρόμο μου και δεν είχε τίποτα που να μου κάνει κλικ.  Μετά από ένα χαβαλεδιάρικο διάλογο* που είχα με την τσατσα, μου λέει είναι ελληνίδα! Ωπ έχω να πάω με Ελληνίδα αρκετά χρόνια σπάνιο είδος σε αυτά τα μαγαζιά. Θες αυτό, θες ότι ήδη έκανα τοσο δρόμο, θες ότι ηθελα να κλεισω με κάτι διαφορετικό την μέρα μου... μπηκα με το 30αρι το απλό.
Σαντρα 24 ετών αδύνατη και σχεδόν κοντή (πετιτ κατάσταση) ξανθό απεριποίητο μαλί, βυζάκι 1 αλλά ρώγα πλήρως συνεργάσιμη. Υπήρχε μια άνεση και μια φάση του στυλ ότι πηδάω τη φοιτήτρια που ήρθε απο το χωριό για να σπουδάσει. Τα εισαγωγικά της ήταν τύπου GFE, πέρασμα λάστιχου με το στόμα και η περιποίση της περιοχής και η πίπα της αρκετά καλή. Λέει κάποιες ατάκες όχι και τόσο πετυχημένες αλλά τουλάχιστον όχι αυτές που λένε οι ΡωσσοΡουμάνες και βάζει βογκητά αρκετά αλλά όχι υπερβολικά για να νομίζεις οτι είναι φέϊκ (οχι οτι δεν είναι αλλά λέμε τώρα). Το ματς κρίθηκε ώς επιτυχημένο αφού είχαμε άνεση χρόνου, αλλάξαμε αρκετές στάσεις και δέχτηκε τα πάντα απο φιλιά, δαγκωματάκια, δακτυλάκι, μπαλαμούτι κλπ και αφού αργούσα και κουράστηκα... την τελείωσα με λίγο χεράκι και πάνω στο σωματάκι της.
Ευχαριστημένος έμεινα αλλά για 2η φορά δεν ξέρω αν θα πάω... αυτά τα κασκαντεριλίκια νομίζω ότι πετυχαίνουν μία φορά...

* διαλογος
εγώ- πολύ αδύνατη η κοπέλα δεν την ταϊζετε;
τσατσα- εδώ υπάρχουν άτομα που δίνουν τόσα πολλά λεφτά..,
εγώ- (την διακόπτω με απορία) Τι; δίνουν πολλά λεφτά γι αυτήν;
τσατσα- όχι βρε δίνουν πολλά λεφτά για να αδυνατίσουν!!!
εγω - χαχαχαχ (έσκασα στα γέλια...)

Έλιωσα με τον διάλογο με τη τσατσά...  :2funny: :2funny: :2funny:
Μάλιστα, δε το ήξερα ότι εκεί έχει στούντιο. Παράξενο μου φαίνεται και δη για την περιοχή... Είχα ακούσει όπως είπες κι εσύ ότι είχε τα παλιά μπουρδέλα πριν πολλά πολλά χρόνια και στο τέλος ήταν κι αυτά πολύ υποβαθμισμένα, με κάτι μαύρες χοντρές και κάτι εγχειρισμένες (λόγω έλλειψης ζήτησης...;). Μάλιστα, δηλ με αυτό μαζί μας κάνουν 3 στούντια στην Αλεξ-πολη, το Eros House Νικόλ, το 23 και αυτό. Πάντως δε ξέρω πόσο ασφαλές είναι να πας εκεί βράδυ, με τόσους ρομά να κόβουν βόλτες σε τόσο μικρή απόσταση... οι συναγωνιστές ας φυλάνε τα νώτα τους.

Και θα συμφωνήσω ότι την πρώτη φορά πολλοί αγάπησαν...  :smitten: Τα κασκαντεριλίκια σπάνια να σου βγουν και δεύτερη!!

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.695
Πόντοι
41.293
eκτος απο το στουντιο νικολ και 23 που αλλου εχει ντελα στην αλεξανδρουπολη???????????

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.695
Πόντοι
41.293
περασμα στη αλεξ/πολη
πρωτα στο στουντιο 23 αλλα κλειστο μετα στον δρομο για τον αβαντα μετα τις γραμμες στο στουντιο λοβ μια πετι ξανθια κοπελα
μετα στο αεροδρομι στο στουντιο εροσ νικολ ουγγαρεζα χριστινα 1,65 με πιασιματα μελαχροινη με σκηλισια φατσα καλο οπου εγραψα και κριτικη και τελος ξαναπηγα στο στουντιο23 που ειψχε ανοιξει και οντως ωραιο περιβαλλον κοπελα ψηλο αλογο ξανθο
παντω οσο και να εψαξα δεν βρηκα στην αλεξ/πολη που ειναι τα κλασσικα της ντελα παλια ηταν καπου στης καφετερειες πηγαινοντας στον αβαντα αλλα δεν τα βρηκα :headbang:
αυτα τα ολια

lover_boy

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
0
Νομίζω ότι το Eros House Nikol δεν έχει απογοητεύσει μέχρι τώρα με τις κοπέλες που έχει φέρει, φαίνεται πως διαθέτει καλό δυναμικό. Κάτι που δε μπορώ να πω και για το 23, το οποίο όντως από περιβάλλον λέει πολλά αλλά από κοκό... μάπα το καρπούζι. Με καλές και εξυπηρετικές κοπέλες εκείνο το μαγαζί θα έκανε παπάδες.

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
499
Πόντοι
26
Νομίζω ότι το Eros House Nikol δεν έχει απογοητεύσει μέχρι τώρα με τις κοπέλες που έχει φέρει, φαίνεται πως διαθέτει καλό δυναμικό. Κάτι που δε μπορώ να πω και για το 23, το οποίο όντως από περιβάλλον λέει πολλά αλλά από κοκό... μάπα το καρπούζι. Με καλές και εξυπηρετικές κοπέλες εκείνο το μαγαζί θα έκανε παπάδες.

Ναι ρε φίλε αλλά αυτό που έρχεται η τσατσά και σου βαράει την πόρτα είναι πολυ ξενέρα.Εντάξει τέτοιες κοπέλες Κομοτηνή δεν έχει αλλά τουλάχιστον δε σου βαράνε την πόρτα 10 λεπτά με το ρολόι

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
Ναι ρε φίλε αλλά αυτό που έρχεται η τσατσά και σου βαράει την πόρτα είναι πολυ ξενέρα.Εντάξει τέτοιες κοπέλες Κομοτηνή δεν έχει αλλά τουλάχιστον δε σου βαράνε την πόρτα 10 λεπτά με το ρολόι

Μια φορά μπήκα σε αυτό το μαγαζί από την πίσω πόρτα (γιατί οπως όλοι 1η φορά δεν βρισκουν την εισοδο) και επιασε το ματι μου κατι σαν μονιτορ...
στο δωμάτιο που μπήκα δεν είδα κάμερα αλλά υποπτεύομαι ότι μάλλον έχουν γιατί σε άλλη φορά που προσπάθησα να κάνω παζάρια στην τσατσα μου ειπε οτι δεν γίνεται γιατί ελέγχονται!
Μάλλον γι αυτό φοβάτε η τσα τσα και βαράει την πόρτα.

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.695
Πόντοι
41.293
φανταζομαι καμια μερα να με δω να πρωταφωνιστω σε καμια μοπουρδελοαματεουρ τσοντα .και να λεω καπου τον ξερω αυτο τον  τυπο!!!!!!!! :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
Μια φορά μπήκα σε αυτό το μαγαζί από την πίσω πόρτα (γιατί οπως όλοι 1η φορά δεν βρισκουν την εισοδο) και επιασε το ματι μου κατι σαν μονιτορ...
στο δωμάτιο που μπήκα δεν είδα κάμερα αλλά υποπτεύομαι ότι μάλλον έχουν γιατί σε άλλη φορά που προσπάθησα να κάνω παζάρια στην τσατσα μου ειπε οτι δεν γίνεται γιατί ελέγχονται!
καμερες εχουν πολλα μαγαζια για λογους ασφαλειας......προφανως μιλαμε για εξωτερικους χωρους για να ειναι νομιμες....

lover_boy

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
0

Εμένα τουλάχιστον δε μου συνέβη κάτι τέτοιο. Αν διαβάσεις κριτική μου για Νικόλ είχα μείνει στο δωμάτιο για περίπου 20 λεπτά χωρίς ενόχληση. Αφού και μετά έκανα ντους με το πάσο μου μέχρι που η τσατσά νόμιζε ότι είχα φύγει και μπήκε στο δωμάτιο και τρόμαξε που με είδε εκεί!  :2funny:

lover_boy

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
0

vicepresident θυμάμαι είχες γράψει και πιο παλιά ότι μια κοπέλα άρχιζε τα βογγητά κλπ και μάλλον ήταν για χάρη του αφεντικού... βρε λες να έχουν κάμερες στα δωμάτια;;;  :huh: :huh: :huh:

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.695
Πόντοι
41.293
περασμα απο αλεξ/σιτυ στον αβαντα μια πετι ξανθια γκομενιτσα πολυ αδυνατη
στο ερος νικολ η συμπαθητικη βουλγαρα τσα2 και η χριστινα απο ουγγαρια και στο αλλα στο στουντιο23 η λαουρα εκ πολωνιας χυμωδης που-εγραψα και κριτικη
καλα στουντιακια  αλλα θα μποουσε ο δημος να τα βαλει σε εναα μερος και οχι αλλα να ειναι στο δρομο για τον αβαντα αλλα στο αεροδρομια και αλλα στην εγνατια πανωπχ στη σαλονικα θα τα βαλουν ολα στο μυλο οποτε γυρνας σαν κυριος την στουντιοτσαρκα με τα ποδαρακια ενω εκει αν δεν εχεις αμαξι θελεις μια περιουσια για ταξι :grin:

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.695
Πόντοι
41.293
λοιπον χτες τσαρκα στην αλεξανδρουπολη και πρωτα πηγα στο στουντιο 23 που ηταν μια σισσυ τσεχα μελαχροινα μαλλια με λευξη επιδερμιδα 22 ετων το πολυ και πολυ ωραιο προσωπακια αλλα δεν πηρ αδιοτι ο προηγουμενος πελατης μου ειπε οτι ηταν ψυχρη αλλα και εγω ετσι την εκοψα και μετα πηγα στο στοθντιο νικολ με κατερινα εχω και κριτικη
απο εμφανιση η κατερινα ειναι πιπινι με φατσαρα και αδυνατο κορμι αψεγαδιαστο μιλαμε για πολυ γκομενα

p21za

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
189
Πόντοι
1
τα φωτα σας παρακαλω?ανεβαινω αλεξ!!!!!τι παιζει εκτος απο 23 και ερος υπαρχει και τιποτα αλλο...το 23 ανοιγει σε καμια βδομαδα ειναι εδω κ μερες κλειστο απο οτι με ειπε η ευγενικη τσατσα στο τηλ....βοηθηστε γιατι χανομαστε!!!!!!!!!!!!

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Έχει ακομα ένα στην Αβαντος αλλά είναι κλειστο και αυτό...

boss84

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Κανένα νέο, καμμιά εξέλιξη απο Αλεξ/πολη παίδες;

boss84

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ησυχία στην ΑΛεξ/πολη...γιατί έτσι; δεν παίζει τπτ αξιόλογο; μια ενημέρωση θα βοηθούσε

Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Δε μου λέτε βρε παλικάρια & ευγενείς συναθλητές...Εκείνα τα παραδοσιακά μπουρδέλα στην Άβαντος υπάρχουν ακόμα?Εγώ ως παραδοσιακός αυτά γουστάρω κι όχι στούντιο με 40άρια και 50άρια......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom