lover_boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Στο δρόμο μου χτες βρέθηκε το στουντιο villa love κάπως έτσι...
Είναι ενα στούντιο στον δρόμο του Αβαντα αν το λέω καλά αυτόν που περνάς κάτι γραμμές μες στην πόλη και έχει πολλούς Ρομά. Παλιοί φάνταροι (όταν υπηρετούσα Εβρο) μου λέγανε ότι ήταν εκεί τα παλιά μπουρδέλα. Ειχα ξαναπάει πριν πολλούς μήνες όταν είχε πρωτοανοίξει και είχε ενα εγχειρισμένο. Αυτή τη φορά είχε ένα ασχημούτσικο και αδύνατο κορίτσι που ακούει στο ονομα Σάντρα! (2η Σάντρα που πήρα αυτή τη βδομάδα- η προηγούμενη στην Κομοτηνη). Μολις την είδα απογοητεύτηκα γιατί βγήκα αρκετά απο τον δρόμο μου και δεν είχε τίποτα που να μου κάνει κλικ. Μετά από ένα χαβαλεδιάρικο διάλογο* που είχα με την τσατσα, μου λέει είναι ελληνίδα! Ωπ έχω να πάω με Ελληνίδα αρκετά χρόνια σπάνιο είδος σε αυτά τα μαγαζιά. Θες αυτό, θες ότι ήδη έκανα τοσο δρόμο, θες ότι ηθελα να κλεισω με κάτι διαφορετικό την μέρα μου... μπηκα με το 30αρι το απλό.
Σαντρα 24 ετών αδύνατη και σχεδόν κοντή (πετιτ κατάσταση) ξανθό απεριποίητο μαλί, βυζάκι 1 αλλά ρώγα πλήρως συνεργάσιμη. Υπήρχε μια άνεση και μια φάση του στυλ ότι πηδάω τη φοιτήτρια που ήρθε απο το χωριό για να σπουδάσει. Τα εισαγωγικά της ήταν τύπου GFE, πέρασμα λάστιχου με το στόμα και η περιποίση της περιοχής και η πίπα της αρκετά καλή. Λέει κάποιες ατάκες όχι και τόσο πετυχημένες αλλά τουλάχιστον όχι αυτές που λένε οι ΡωσσοΡουμάνες και βάζει βογκητά αρκετά αλλά όχι υπερβολικά για να νομίζεις οτι είναι φέϊκ (οχι οτι δεν είναι αλλά λέμε τώρα). Το ματς κρίθηκε ώς επιτυχημένο αφού είχαμε άνεση χρόνου, αλλάξαμε αρκετές στάσεις και δέχτηκε τα πάντα απο φιλιά, δαγκωματάκια, δακτυλάκι, μπαλαμούτι κλπ και αφού αργούσα και κουράστηκα... την τελείωσα με λίγο χεράκι και πάνω στο σωματάκι της.
Ευχαριστημένος έμεινα αλλά για 2η φορά δεν ξέρω αν θα πάω... αυτά τα κασκαντεριλίκια νομίζω ότι πετυχαίνουν μία φορά...
* διαλογος
εγώ- πολύ αδύνατη η κοπέλα δεν την ταϊζετε;
τσατσα- εδώ υπάρχουν άτομα που δίνουν τόσα πολλά λεφτά..,
εγώ- (την διακόπτω με απορία) Τι; δίνουν πολλά λεφτά γι αυτήν;
τσατσα- όχι βρε δίνουν πολλά λεφτά για να αδυνατίσουν!!!
εγω - χαχαχαχ (έσκασα στα γέλια...)
Έλιωσα με τον διάλογο με τη τσατσά...

Μάλιστα, δε το ήξερα ότι εκεί έχει στούντιο. Παράξενο μου φαίνεται και δη για την περιοχή... Είχα ακούσει όπως είπες κι εσύ ότι είχε τα παλιά μπουρδέλα πριν πολλά πολλά χρόνια και στο τέλος ήταν κι αυτά πολύ υποβαθμισμένα, με κάτι μαύρες χοντρές και κάτι εγχειρισμένες (λόγω έλλειψης ζήτησης...;). Μάλιστα, δηλ με αυτό μαζί μας κάνουν 3 στούντια στην Αλεξ-πολη, το Eros House Νικόλ, το 23 και αυτό. Πάντως δε ξέρω πόσο ασφαλές είναι να πας εκεί βράδυ, με τόσους ρομά να κόβουν βόλτες σε τόσο μικρή απόσταση... οι συναγωνιστές ας φυλάνε τα νώτα τους.
Και θα συμφωνήσω ότι την πρώτη φορά πολλοί αγάπησαν...