You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αλεξανδρούπολη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pyrinikos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 332
- Εμφανίσεις 101K
-
- Ετικέτες
- αλεξανδρούπολη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
για σπιτια θέλω να δω που έχει
στα κατσιβελικα (γυφτικα).ετσι λεγεται η περιοχη.ειναι μεσα σε στενα λιγο δυσκολο να τα βρεις.
baklavatzioglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 98
- Πόντοι
- 6
Δεν εχει ρε φίλε ποτέ δεν είχε κάτι καλό στην Αλεξανδρούπολη //οκ και να έχει θα έχει κάτι 55 άρες .
παρθένος19
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
παιδια εμαθα οτι υπαρχει ενα σπιτακι...οποιος ξερει ας μ πει π ακριβως ειναι κ πως ειναι η κοπελια π δουλευει...βοηθειστε γτ χανομαστε..... 
παρθένος19
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
γεια κ απο μενα...παιδια αν ξερετε π ειναι τ σπιτια πειτε μ με π.μ π ακριβως ειναι για ν παω ν καταθεσω κ εγω.....
deltadelta
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
'Ανοιξε λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη,περιοχή αεροδρομίου,νέος οίκος πολυτελείας
,τύπου studio,από ότι ακούγεται....!

baklavatzioglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 98
- Πόντοι
- 6
αν μάθεις λεπτομεριες σφύρα φίλε μη κάνουμε άδικα χιλιόμετρα.
baklavatzioglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 98
- Πόντοι
- 6
την ίδια απορία έχω και άγω αλλά δεν βλέπω φως από κανένα μπουρδελιαρι !!
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 590
- Πόντοι
- 8.805
Οντως νεο studiακι ανοιξε στην Αλεξανδρουπολη με ονομα "Eros House Νικόλ"
Ανοιχτο απο τις 10:00 εως τις 02:00 το βραδυ, με δυο βαρδιες.(10.00 - 19.00 και 19.00 - 02.00)
Μια καλη εναλακτικη για τους συναγωνιστες της Θρακης !!!!
Ανοιχτο απο τις 10:00 εως τις 02:00 το βραδυ, με δυο βαρδιες.(10.00 - 19.00 και 19.00 - 02.00)
Μια καλη εναλακτικη για τους συναγωνιστες της Θρακης !!!!
baklavatzioglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 98
- Πόντοι
- 6
έχει πάει κανίς ρε παιδιά οκ το βρήκα το site αλλά δεν λένε και πολλά τα κορίτσια ( η λαουρα δεν μου άρεσε εμένα προσωπικά η νικολ λιγάκι καλή μου φαίνεται αλλά δεν έχει φάτσα ) οπότε μένει να πάει κανίς για φύκι φύκι να μας πει ..βρήκα και ένα άλλο στην Ορεστιάδα αλλά είναι αρκετά μακριά από μένα οπότε δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο.. αν κανείς έχει πάει για φύκι φύκι σε αυτά τα στούντιο ας μας καθοδήγηση μη φάμε καμιά φόλα .. 
vicepresident
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
Νικολ στουντιο - Εντυπώσεις απο την 1η επίσκεψη! (απογευματινή - νωρίς)
Το βρήκα πανεύκολα γιατί είναι πάνω στο δρόμο λίγο μετά τη διασταύρωση για Ανθεια, είναι περίπου 4-5 χλμ μετά το αεροδρόμιο.
Ο δρόμος μέσα από την πόλη είναι ταλαιπωρία, αλλά στον γυρισμό στρίβεις δεξιά λίγο μετά το αεροδρόμιο για Κομοτηνή -Θεσσαλονίκη και βγαίνεις Εγνατία σε 4-5 λεπτά και από κει καρφί για όπου θες.
Από έξω μοιάζει αποθήκη αλλά από μέσα είναι στούντιο κανονικό. Είδα 2 δωμάτια, το ένα μεγάλο με τζακούζι και το άλλο μικρότερο.
Στο 1ο όπου και κάναμε χρήση, είχε από όλα.... νιπτήρα χαμηλό, ουρητήρα ανδρών, κλιματιστικό, Τηλεόραση, Καθρέπτη (δυστυχώς μόνο στο προσκέφαλο), είδη υγιεινής, βιτρίνα με σεξοβοηθήματα και όλα πεντακάθαρα. Γενικά το περιβάλλον ήταν στουντιακό και όχι γιαλαντζί σπίτι και όλα έδειχναν επαγγελματισμό.
Η κοπέλα της 1η βάρδιας ήταν όπως έγραψαν και άλλοι και το γνωστό σαιτ, η Νίκη, Ελληνίδα Σαλονικιά, που είναι και η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης!!! (έτσι μου είπε).
Είχε κοντό ξανθό μαλλί και γαβ γαβ φάτσα που όμως έχει φανταστικό χαμόγελο το οποίο μου χάριζε σε όλες τις φάσεις της επίσκεψης (γνωριμία, επί της πράξης και στην αποχαιρετιστήρια κουβέντα). Το σώμα δεν αντιστοιχούσε με τις φωτογραφίες του σάιτ εκτός αν έκανε η κοπέλα αφαιρετική στήθους!!! Το στήθος είναι μικρό και περίεργο αλλά όλο το σώμα με καλές γυναικείες αναλογίες και αφράτο και μυρωδάτο δέρμα! Για ηλικία λέει 24 αλλά μάλλον κρύβει τους Μάϊους (τουλάχιστον).
Ευγενική, σου μεταδίδει μια χαλαρότητα και ότι θα περάσεις καλά, πιασίματα ελεύθερα, στα προφορικά ... ήξερε το μάθημα, στη γυμναστική... καλή ευλυγισία, καλά στησίματα, καλούτσικη συμμετοχή και με ήχους και με λόγια. Αυτό το τελευταίο το έχω παράπονο, γιατί οι περισσότερες είναι ξένες και δεν σου μιλάνε καθόλου και από τις λίγες Ελληνίδες σπάνια θα ακούσεις ανάλογες ατάκες.
Οι τιμές ξεκινάνε από 40 εβραϊκά (αυτό πήρα) και ανεβαίνουν καθώς διαλέγεις τα προγράμματα με κάτι παραπάνω, πχ κάνει γυμνό οραλ, τζακούζι, παιχνίδια κλπ.
Τώρα στο ζουμί .... είναι μια καλή εναλλακτική λύση για την ευρύτερη περιοχή και φυσικά ανεβάζει τον πήχη στην πόλη της Αλεξ/πολης που μπορεί αυτό να φέρει καλύτερες μέρες και από άλλα μαγαζιά. Την επόμενη φορά που θα είμαι στα μέρη σίγουρα θα πάω να πάρω μια δεύτερη γνώμη!
καλό βόλι
Το βρήκα πανεύκολα γιατί είναι πάνω στο δρόμο λίγο μετά τη διασταύρωση για Ανθεια, είναι περίπου 4-5 χλμ μετά το αεροδρόμιο.
Ο δρόμος μέσα από την πόλη είναι ταλαιπωρία, αλλά στον γυρισμό στρίβεις δεξιά λίγο μετά το αεροδρόμιο για Κομοτηνή -Θεσσαλονίκη και βγαίνεις Εγνατία σε 4-5 λεπτά και από κει καρφί για όπου θες.
Από έξω μοιάζει αποθήκη αλλά από μέσα είναι στούντιο κανονικό. Είδα 2 δωμάτια, το ένα μεγάλο με τζακούζι και το άλλο μικρότερο.
Στο 1ο όπου και κάναμε χρήση, είχε από όλα.... νιπτήρα χαμηλό, ουρητήρα ανδρών, κλιματιστικό, Τηλεόραση, Καθρέπτη (δυστυχώς μόνο στο προσκέφαλο), είδη υγιεινής, βιτρίνα με σεξοβοηθήματα και όλα πεντακάθαρα. Γενικά το περιβάλλον ήταν στουντιακό και όχι γιαλαντζί σπίτι και όλα έδειχναν επαγγελματισμό.
Η κοπέλα της 1η βάρδιας ήταν όπως έγραψαν και άλλοι και το γνωστό σαιτ, η Νίκη, Ελληνίδα Σαλονικιά, που είναι και η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης!!! (έτσι μου είπε).
Είχε κοντό ξανθό μαλλί και γαβ γαβ φάτσα που όμως έχει φανταστικό χαμόγελο το οποίο μου χάριζε σε όλες τις φάσεις της επίσκεψης (γνωριμία, επί της πράξης και στην αποχαιρετιστήρια κουβέντα). Το σώμα δεν αντιστοιχούσε με τις φωτογραφίες του σάιτ εκτός αν έκανε η κοπέλα αφαιρετική στήθους!!! Το στήθος είναι μικρό και περίεργο αλλά όλο το σώμα με καλές γυναικείες αναλογίες και αφράτο και μυρωδάτο δέρμα! Για ηλικία λέει 24 αλλά μάλλον κρύβει τους Μάϊους (τουλάχιστον).
Ευγενική, σου μεταδίδει μια χαλαρότητα και ότι θα περάσεις καλά, πιασίματα ελεύθερα, στα προφορικά ... ήξερε το μάθημα, στη γυμναστική... καλή ευλυγισία, καλά στησίματα, καλούτσικη συμμετοχή και με ήχους και με λόγια. Αυτό το τελευταίο το έχω παράπονο, γιατί οι περισσότερες είναι ξένες και δεν σου μιλάνε καθόλου και από τις λίγες Ελληνίδες σπάνια θα ακούσεις ανάλογες ατάκες.
Οι τιμές ξεκινάνε από 40 εβραϊκά (αυτό πήρα) και ανεβαίνουν καθώς διαλέγεις τα προγράμματα με κάτι παραπάνω, πχ κάνει γυμνό οραλ, τζακούζι, παιχνίδια κλπ.
Τώρα στο ζουμί .... είναι μια καλή εναλλακτική λύση για την ευρύτερη περιοχή και φυσικά ανεβάζει τον πήχη στην πόλη της Αλεξ/πολης που μπορεί αυτό να φέρει καλύτερες μέρες και από άλλα μαγαζιά. Την επόμενη φορά που θα είμαι στα μέρη σίγουρα θα πάω να πάρω μια δεύτερη γνώμη!
καλό βόλι
Διαγραμμένο μέλος 4122
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 125
- Πόντοι
- 6.760
Συνάδελφοι κάποιος λίγο παραπάνω ανέφερε για 50άρι στην Άβαντος.Έχω να πάω 7-8 χρόνια στην Αλεξ/πολη αλλά θυμάμαι ωραία σκηνικά στην Άβαντος για τα γούστα μου.Μεγάλες και χοντρές και ultra παρακμή!Αν τώρα παίζει 50άρι εκεί....τι να πω....δεν το χαλαλίζω με τίποτα.Έχει κανείς συναγωνιστής για το τι παίζει πια εκεί?Έχω σκοπό πριν τα χριστούγεννα να κάνω μια επίσκεψη στην αλεξπολη οπότε θα είναι ευκαιρία για μια επιτόπια έρευνα.Σ'αυτή την περίπτωση θα έχω και report
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις