Θέμης88
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.773
- Πόντοι
- 11.836
Αυτό όντως είναι good duo...τρελλο ντουο![]()
Αυτό όντως είναι good duo...τρελλο ντουο![]()
ε οχι και δε σε απασχολει ρε τυπε! αλλο να ειναι μαμα και ετσι απο τη φυση της και αλλο το πειραγμενο!!!Δεν μας απασχολεί τύπε αν είναι πλαστικό ή όχι![]()
Fuckable και το πλαστικό και το φυσικό.Όχι πως θα γαμήσω την Παναγιώταρου ποτέ,απλά δεν κολλάω σε αυτάε οχι και δε σε απασχολει ρε τυπε! αλλο να ειναι μαμα και ετσι απο τη φυση της και αλλο το πειραγμενο!!!
δεν εχουν την ιδια αξια...
καλα μην το λες, καποια στιγμη βιζιτου θα γινει, αν δεν ειναι ηδη..Fuckable και το πλαστικό και το φυσικό.Όχι πως θα γαμήσω την Παναγιώταρου ποτέ,απλά δεν κολλάω σε αυτά![]()
Αν έκανε αυτά που λες, θα είχε καταστραφεί από την κόκα και τον μπάφο όπως οι περισσότερες τέτοιες.Αυτη αν ήταν στην Αμερική θα είχε βγάλει πολλά λεφτά είτε από βίζιτες, είτε από γυμνά, είτε από τσόντες.Στο Ελλάντα όμως το πολύ πολύ να βρει έναν ακόμη λεφτά να τον ψυρισει και να τον ξαναχωρισει κάποια στιγμή.
απολυτα σωστος, οι μουνοδουλοι και οι χαζες που διψανε για μεγαλη ζωη στο ινστα εχουν κανει το πορνο χειροτερη επιλογη για μουναρες σε σχεση με το ινφλουενσινγκΑν έκανε αυτά που λες, θα είχε καταστραφεί από την κόκα και τον μπάφο όπως οι περισσότερες τέτοιες.
Το επίπεδο ζωής της εδώ είναι πολύ καλύτερο από ό,τι ΗΠΑ.
γιατι το λες αυτο τυπε? Επειδη κανει παρεα με αλεξανδρακη και τουνη?καλα μην το λες, καποια στιγμη βιζιτου θα γινει, αν δεν ειναι ηδη..
Πολύ σωστός και εσύ με την σειρά σου.απολυτα σωστος, οι μουνοδουλοι και οι χαζες που διψανε για μεγαλη ζωη στο ινστα εχουν κανει το πορνο χειροτερη επιλογη για μουναρες σε σχεση με το ινφλουενσινγκ
ασε φιλε καταστροφη ! εκοψε και το πορνο η elsa jean και σιγα μην πληρωνουμε ονλιφανς για να βλεπουμε pov παραγωγες....Πολύ σωστός και εσύ με την σειρά σου.
Να θυμίσουμε, πορνοστάρ προ ίντερνετ:
![]()
![]()
Τέτοιες μουνάρες δεν βλέπεις πλέον. Όποια είναι όμορφη κάνει insta, πηδιέται με φωτογράφους, της βγάζουν portfolio και βιζιτάρει στα κρυφά με μαλάκες που τους τα ακουμπάνε και τις πηγαίνουν διακοπές.
Η Nicole Aniston ήταν όμορφη (κ πάλι όχι τέτοιο επίπεδο) και γ@μήθηκε στις πλαστικές και τον μπάφο.
Αποτέλεσμα, έκοψε τον μπάφο γιατί κατάλαβε ότι της προκαλούσε κατάθλιψη κ διαταραχές και μετά έβγαλε και τα κακάσχημα πλαστικά βυζιά της.
Το πρόσωπο παρέμεινε παραμορφωμένο.
Η Παναγιώταρου θα είχε καταστραφεί.
Και αυτή νομίζω την κάτω βόλτα πήρε. Δεν βλέπω κανονικές τσόντες πλέον, λίγο που μπήκα σε κάτι vixen κτλπ είδα πολλές μετριότητες.ασε φιλε καταστροφη ! εκοψε και το πορνο η elsa jean και σιγα μην πληρωνουμε ονλιφανς για να βλεπουμε pov παραγωγες....
Δεν παρενέβη καθόλου όμως. Ούτε τον θάμνο δεν ξύρισε.Και αυτή νομίζω την κάτω βόλτα πήρε. Δεν βλέπω κανονικές τσόντες πλέον, λίγο που μπήκα σε κάτι vixen κτλπ είδα πολλές μετριότητες.
Αυτή που έχει παραμείνει νομίζω αξιόλογη είναι η Riley Reid. Τουλάχιστον δεν παρενέβη καθόλου στο σώμα της.
Ε μόνο το πάνω, από κάτω μία χαρά αποτρίχωση έχει κάνει. Προσωπικά το προτιμώ έτσι.Δεν παρενέβη καθόλου όμως. Ούτε τον θάμνο δεν ξύρισε.
έτοιμος ειμαι να προσφέρω χορηγία , Πλατινενιος χορηγος να γινωΜπαμ κάνει ότι η γυναίκα θέλει χορηγό.
δε της δινω ουτε τον πυρετο μουέτοιμος ειμαι να προσφέρω χορηγία , Πλατινενιος χορηγος να γινω
εγω ειμαι φουλ στα εμβολια πρωτα θα πεθανω και μετά θα κανω πυρετο μαλλονδε της δινω ουτε τον πυρετο μου
α ειναι πολυσχιδης προσωπικοτητα......
Πολύ σωστός και εσύ με την σειρά σου.
Να θυμίσουμε, πορνοστάρ προ ίντερνετ:
![]()
![]()
Τέτοιες μουνάρες δεν βλέπεις πλέον. Όποια είναι όμορφη κάνει insta, πηδιέται με φωτογράφους, της βγάζουν portfolio και βιζιτάρει στα κρυφά με μαλάκες που τους τα ακουμπάνε και τις πηγαίνουν διακοπές.
Η Nicole Aniston ήταν όμορφη (κ πάλι όχι τέτοιο επίπεδο) και γ@μήθηκε στις πλαστικές και τον μπάφο.
Αποτέλεσμα, έκοψε τον μπάφο γιατί κατάλαβε ότι της προκαλούσε κατάθλιψη κ διαταραχές και μετά έβγαλε και τα κακάσχημα πλαστικά βυζιά της.
Το πρόσωπο παρέμεινε παραμορφωμένο.
Η Παναγιώταρου θα είχε καταστραφεί.
αφηστε η ανιστον, οπως ειπε ο κατσαπλιας και για την ελσα, εχει κοψει τσοντες. πανω που τον εφαγε και απο κωλο και αυτη και η ανιστον. και ολα αυτα επειδη οι χαζοι πληρωνουν ονλι φανσ για σκατοπαραγωγες........ασε φιλε καταστροφη ! εκοψε και το πορνο η elsa jean και σιγα μην πληρωνουμε ονλιφανς για να βλεπουμε pov παραγωγες....