baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.861
- Πόντοι
- 7.265
τρελο βυζι στην φαρμα την εκτιμησα.τσιμπουκοχειλα απιστευτα
βυζάρες απο άλλο πλανήτη
μπραβο στον μαστορα που την εφτιαξε

τρελο βυζι στην φαρμα την εκτιμησα.τσιμπουκοχειλα απιστευτα
βυζάρες απο άλλο πλανήτη

Με ρεγουλα όμως γιατί η πολλή εκτίμηση τυφλώνειτρελο βυζι στην φαρμα την εκτιμησα.![]()
εσυ μεταφραζεις λαθος την εκτιμηση,οποτε καλυτερα να μην μου πεις οτι με εκτιμας.Με ρεγουλα όμως γιατί η πολλή εκτίμηση τυφλώνει
Κινητή διαφήμιση την είχε τη ρουφιάνα ο Αριστομένηςτσιμπουκοχειλα απιστευτα
βυζάρες απο άλλο πλανήτη
Άστον τον τύπο δεν ξέρει ... άμα δεν κουνιέται η μούρη δεν κινδυνεύεις να βλέπεις ξινίλαστ αρχιδια μας που δεν κουνιεται η μουρη της στα 28 της , δικό της πρόβλημα
ειδαμε και αυτες που κουνιεται η μουρη τους τι είναι
ας μην κουνιεται και ας εχει τετοια μουρη , απο το να κουνιεται και να ειναι σαν το κωλο της μαιμους
Και γιατι να θελεις να κουνιεται η μουρη της τυπε ?
θα της κανεις προβα αστεια για επιθεωρηση στο δελφινάριο και θες να δεις αν τα αστεια ειναι καλα ?
Ότι πρέπει για να βεντουζάρει αεροστεγώς στην πίπαπως εγινε ετσι το στομα της?![]()
![]()
Επαγγέλματα που έχουν σχέση με γυναίκα,παιδί και φαγητό δεν θα σταματήσουν να έχουν ποτέ μα ποτέ δουλειά.τι να πω ρε πουστη μεγαλυτερο εργοστασιο απο το μουνι δεν υπαρχει.![]()
![]()
![]()
τι να πω ρε πουστη μεγαλυτερο εργοστασιο απο το μουνι δεν υπαρχει.![]()
![]()
![]()

Να καταθέσουμεΜouna-Bank![]()
![]()
τι περιμένουμε ?Γυναικάρα!Μouna-Bank![]()
![]()
Εμένα δεν μου περισσεύουν καλέ μου φίλε.Ο Μπαρόπoυλοs όμως τα χώνει αβέρτα και στις δυοΝα καταθέσουμετι περιμένουμε ?

Γαμώτο πάντα ξεχνάω τη λεπτομέρεια με το 25αρι που θέλει η ΑλεξΕμένα δεν μου περισσεύουν καλέ μου φίλε.Ο Μπαρόπoυλοs όμως τα χώνει αβέρτα και στις δυο
![]()

Εμένα δεν μου περισσεύουν καλέ μου φίλε.Ο Μπαρόπoυλοs όμως τα χώνει αβέρτα και στις δυο
![]()

ναι γιαυτο θελω να δω τη μαπα της , εσυ τι προβλημα εχεις ρε χλεμπονιαρη και θιγεσαιστ αρχιδια μας που δεν κουνιεται η μουρη της στα 28 της , δικό της πρόβλημα
ειδαμε και αυτες που κουνιεται η μουρη τους τι είναι
ας μην κουνιεται και ας εχει τετοια μουρη , απο το να κουνιεται και να ειναι σαν το κωλο της μαιμους
Και γιατι να θελεις να κουνιεται η μουρη της τυπε ?
θα της κανεις προβα αστεια για επιθεωρηση στο δελφινάριο και θες να δεις αν τα αστεια ειναι καλα ?