Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
επειδη δεν εχω αποψη δεν θα το προτεινα....δεν το ξερω σαν μαρκα...ενα 40αρι ειδα ειναι η διαφορα,οχι και τιποτα τρομερο δλδ....για το innovator έχεις καμιά άποψη?μου κάνει εντύπωση που έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά και αρκετά χαμηλή τιμή...
ναι ειναι πληρη και τα δυο,καλες μνημες και οικονομικα....βασικά το καλό και στα 2 είναι πως έχουν 2 χρόνια εγγύηση.Για το hp το πλαίσιο δίνει ένα χρόνο αντιπροσωπίας...Πάντως απ'ότι είδα θεωρώ πως είναι καλό για τη τιμή του
Να ρωτησω κατι? ποτε ειναι η καλυτερη περιοδος για αγορα λαπτοπ? πριν τις γιορτες ή μετα ?

Η δική μου συμβουλή είναι να... περιμένεις! Λίγο, μέχρι τα Χριστούγεννα...
Και μετά, βόλτα στο Mall, στην Στουρνάρη + παζάρι (αν πληρώνεις μετρητά)... ΣΙΓΟΥΡΑ θα πετύχεις κάποια καλή προσφορά ;)

Η δική μου συμβουλή είναι να... περιμένεις! Λίγο, μέχρι τα Χριστούγεννα...
Και μετά, βόλτα στο Mall, στην Στουρνάρη + παζάρι (αν πληρώνεις μετρητά)... ΣΙΓΟΥΡΑ θα πετύχεις κάποια καλή προσφορά ;)
φιλέ μου για παιχνίδια μου φαίνετε μικρή η 14αρα οθόνη
η κάρτα γραφικών που έχει ούτε αυτή κάνει για παιχνίδια
εγώ θα πήγαινα σε 17"
από την άλλη για μένα αν θέλεις παιχνίδια και με αυτά τα λεφτά μόνο desktop και θα είναι τέρας
η ποιο φτηνό desktop και ένα laptop φτηνό πχ. 400 ευρώ για να το παίρνεις μαζί σου
αλλιώς για παιχνίδια σε laptop να δώσεις πολύ προσοχή στην κάρτα γραφικών επεξεργαστή και ssd σκληρό οπωσδήποτε