Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις...θα το ψαξω ακομα λιγο και θα αποφασισω...
μην πάρεις ντελΕνδιαφερομαι να αγορασω λαπτοπ i5 με ξεκουραστη οθονη και καλο πληκτρολογιο. Τιμη 5-6 κατομπαλα μαξ. Βλεπετε κανα καλο εδω;
Δεκαπενταρα ή δεκαεφτάρα οθονη; Αναλυση HD ή Full HD?
Θελω να παρω laptop για το πανεπιστημιο για τις εργασιες που θελω να κανω εκει, να σηκωνει σχεδιαστικα προγραμματα αλλα κ να ειναι απλο στη χρηση για λιωσιμο στο bou & social media!
Καμια ιδεα κανειςς??
Dell, Τoshiba, Lenovo (IBM). Αφού είναι για σχεδιαστικά προγράμματα, με Ι7 επεξεργαστή και 8αρα μνήμη τουλάχιστον.
MSI KATANA 17 B13VFK-1011Δυστηχως το laptop μου ενα HP μετα απο μια δεκαετια τα εφτυσε και ψαχνω για καινουριο. Οποτε επαναφερω αυτο το νημα στη ζωη για να μην ανοιγω καινουριο και αναμενω προτασεις απο τους γνωστες.
Εκτος απο τα κλασικα, internet, mail, τσοντες καμια ταινια, FB κτλ...κτλ. θελω να παιξω και καποια video games που επαιζα στα νειατα μου. Π.χ. Res. Evil 2, 3 ,4, GTA San andreas, GTA V, Call of Duty, Fifa και μερικα ακομα. Δεν μ ενδιαφερει να παιξω καινουρια παιχνιδια, αλλα αν τα παιζει κι αυτα ακομα καλυτερα. Ουτε με ενδιαφερει να εχω τον τελειο ηχο ή την καλυτερη αναλυση. Δεν εχω τρελες απαιτησεις, θελω να μην κολαει να παιρνει χειρηστηριο, να παιζει αυτα που εγραψα και να μην δωσω πανω απο 600 αντε 650 ευρω. Ενας φιλος μου προτεινε τα
Lenovo ideal pad 115 ALC7 και Dell Inspirion 3520.
Eχετε να προτεινετε καποια αλλα ?