dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.860
- Πόντοι
- 3.936
Ότι πεις αγαμπουλη. Φαίνεται σου τελείωσαν οι εξυπνάδες. Έλα πάλι αργότεραΝαι κακιουλη.....
Πιες μια βοτκουλα και βουρ στον ψυχίατρο
Ότι πεις αγαμπουλη. Φαίνεται σου τελείωσαν οι εξυπνάδες. Έλα πάλι αργότεραΝαι κακιουλη.....
Πιες μια βοτκουλα και βουρ στον ψυχίατρο
Συζητούσα με έναν φίλο που εντελώς τυχαία την είχε συναντήσει πριν το Πάσχα και μου διηγήθηκε το ραντεβού.Με μια λεξη ΟΛΑ !!! ( δεν τι εχω παρει και ουτε εχω σκοπο αρα δεν εχω δει ποτε ).
Το ιδιο εκανε σε γνωστο ενος γνωστου μου που απο μια φωτο απο το viber τον εβγαλε χουφταλο και περιγελο ενω ο ανθρωπος ειναι 56 ετων το μονο του (ελαττωμα )ειναι οτι ειναι πολυ ευγενης και τυπικος και η απαντηση της ηταν μου τα επρηξες και τον μπλοκαρε .Συζητούσα με έναν φίλο που εντελώς τυχαία την είχε συναντήσει πριν το Πάσχα και μου διηγήθηκε το ραντεβού.
Εξού και η απορία μου. Ευχαριστώ τύπε για την απάντηση.
Εγώ δεν είπα τίποτα για ηλικία και σχετικό. Αυτή έγραψε μια ηλικία στο άσχετο και όταν την ρώτησα λέει πως είναι 40κατι η μούμια που όλο εδώ γυροφερνει μήπως τσιμπήσει κανένα πελάτη ( αδιάφορο). Από εκεί να καταλάβεις τι ζόρια τραβάει και εκτός αγωνιστικού χώρου. Δεν είναι καλά η κοπέλα κάπως την έχει δει...και μου το επιβεβαίωσε ο φίλος. Ότι διαβάζεις εδώ έτσι μιλάει και από κοντά. Αγαρμπη φαντασμένη και λίγο τσίου. Όσο για την εμφάνιση είναι υποκειμενικό δεν την έχω συναντήσει και ούτε πρόκειται οπότε δεν με αφορά ιδιαίτερα. Αυτή όμως το πήγε σε άλλο επίπεδο.Το ιδιο εκανε σε γνωστο ενος γνωστου μου που απο μια φωτο απο το viber τον εβγαλε χουφταλο και περιγελο ενω ο ανθρωπος ειναι 56 ετων το μονο του (ελαττωμα )ειναι οτι ειναι πολυ ευγενης και τυπικος και η απαντηση της ηταν μου τα επρηξες και τον μπλοκαρε .
Σωστά ή καύλα δεν έχει ηλικία κ ο καθένας είναι όσο νιώθει.Δεν εχω δει την ταυτότητά της,υποθεση έκανα οτι είναι γυρω στα 40,και ας είναι οσο θέλει,τι μας νοιάζει εμας;
Σε θεωρεί εύκολο στόχοΓιατί απαντάς σε μένα δεν καταλαβαίνω....
Oχι καμία σχέσηΜηπως ειναι ο @Redman7X ?
Δεν σε ανάγκασε κανένας,δεν κλείνεις ραντεβού,και τέλοςΔεν την εχω παρει και ουτε εχω σκοπο με αποθει η δυσμορφια του σωματος της εχοντας δει ΟΛΕΣ τις φωτο που εχει αναβασει απο τοτε που ξεκινησε.Για το γυαλινο ματι πες μας εσυ που την εχεις δει , εχει γινει καλη δουλεια ??
Απο κοντά αλλιώς είναι η έκφραση και η επικοινωνίαΤι σε ενοχλεί περισσότερο η δυσμορφία του σώματος ή ο τρόπος που γράφει πράγμα που δηλώνει και τον χαρακτήρα της? Φαντάζομαι το ίδιο θα είναι από κοντά..
Αμα έφαγε φολα,ας μην ξαναπάει,δυστυχώς μες στο πρόγραμμα είναι και αυτόΣυζητούσα με έναν φίλο που εντελώς τυχαία την είχε συναντήσει πριν το Πάσχα και μου διηγήθηκε το ραντεβού.
Εξού και η απορία μου. Ευχαριστώ τύπε για την απάντηση.
Και είχαμε μια σκασίλα,πωπω συμφορά μεγάλη με βρήκεΜε μια λεξη ΟΛΑ !!! ( δεν τι εχω παρει και ουτε εχω σκοπο αρα δεν εχω δει ποτε ).
Τι ζορι τραβάς εσύ ; Τοσο καημο εχεις αν θα βάλει καποιος την πουτσα του ; Και αν είναι αυτος 56,εγω ακόμα ειμαι στην κοιλιά της μάνας μουΤο ιδιο εκανε σε γνωστο ενος γνωστου μου που απο μια φωτο απο το viber τον εβγαλε χουφταλο και περιγελο ενω ο ανθρωπος ειναι 56 ετων το μονο του (ελαττωμα )ειναι οτι ειναι πολυ ευγενης και τυπικος και η απαντηση της ηταν μου τα επρηξες και τον μπλοκαρε .
Μηπως τσιμπήσει κανα πελάτη μας εγραψες,,μεγάλε να είσαι σιγουρος οτι πάντως δεν ψάχνει για φιλο-γκόμενο. Το σαιτ για αυτο το πράγμα ειναι επίσης. Δεν είμαι καλα λες,κλείσε μου τότε ενα ραντεβου σε ψυχίατρο να μου γράψει χάπια αφου ασχολείσαι τόσοΕγώ δεν είπα τίποτα για ηλικία και σχετικό. Αυτή έγραψε μια ηλικία στο άσχετο και όταν την ρώτησα λέει πως είναι 40κατι η μούμια που όλο εδώ γυροφερνει μήπως τσιμπήσει κανένα πελάτη ( αδιάφορο). Από εκεί να καταλάβεις τι ζόρια τραβάει και εκτός αγωνιστικού χώρου. Δεν είναι καλά η κοπέλα κάπως την έχει δει...και μου το επιβεβαίωσε ο φίλος. Ότι διαβάζεις εδώ έτσι μιλάει και από κοντά. Αγαρμπη φαντασμένη και λίγο τσίου. Όσο για την εμφάνιση είναι υποκειμενικό δεν την έχω συναντήσει και ούτε πρόκειται οπότε δεν με αφορά ιδιαίτερα. Αυτή όμως το πήγε σε άλλο επίπεδο.
Ρε φιλε δικαιωμα της ειναι να διαλεγει τους πελατες της δεν σημαινει οτι επειδη πληρωνεις θα σε δεχτει εχει δικαιωμα να επικεξει τους πελατες της οπως εσυ επιλεγεις με ποια θα πας αφου πληρωνεις . Επισης ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΖΩΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑΤο ιδιο εκανε σε γνωστο ενος γνωστου μου που απο μια φωτο απο το viber τον εβγαλε χουφταλο και περιγελο ενω ο ανθρωπος ειναι 56 ετων το μονο του (ελαττωμα )ειναι οτι ειναι πολυ ευγενης και τυπικος και η απαντηση της ηταν μου τα επρηξες και τον μπλοκαρε .
Ρε φιλε δικαιωμα της ειναι να διαλεγει τους πελατες της δεν σημαινει οτι επειδη πληρωνεις θα σε δεχτει εχει δικαιωμα να επικεξει τους πελατες της οπως εσυ επιλεγεις με ποια θα πας αφου πληρωνεις . Επισης ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΖΩΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

Το μου τα έπρηξες δεν το γράφω τυχαίαΤο ιδιο εκανε σε γνωστο ενος γνωστου μου που απο μια φωτο απο το viber τον εβγαλε χουφταλο και περιγελο ενω ο ανθρωπος ειναι 56 ετων το μονο του (ελαττωμα )ειναι οτι ειναι πολυ ευγενης και τυπικος και η απαντηση της ηταν μου τα επρηξες και τον μπλοκαρε .
πονάνε και κλαίνε !Οτι και να γράψετε,θα συνεχίσουν να μου έρχονται,πονάτε;
Τι ζορι τραβάς εσύ ; Τοσο καημο εχεις αν θα βάλει καποιος την πουτσα του ; Και αν είναι αυτος 56,εγω ακόμα ειμαι στην κοιλιά της μάνας μο
Το τυχαια που γραφεις θελει επεξηγηση τι σε εκανε για να του πεις μου τα επρηξες ( μεσα απο μηνυμα ) ??? για πες γιατι εγω εμαθα .Το μου τα έπρηξες δεν το γράφω τυχαία![]()
πονάνε και κλαίνε !
Ένα αγόρι είχε το θαρρος της γνώμης του
Ο Mauros 91.... μάγκας Και του βγάζω το καπέλο!
Και πριν βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα δεν το ξέρω το αγόρι !
Μάγκας που σέβεται τις γυναίκες και τιμάει τα παντελόνια του!
Όσο για τον άλλον που την λέξη μούμια την έχει καραμέλα δεν τον παρεξηγώ μέχρι εκεί φτάνει το επιπεδό του !
Αγενής και μισογύνης !
γιατι πρεπει να σου δωσει αναφορα ???Το τυχαια που γραφεις θελει επεξηγηση τι σε εκανε για να του πεις μου τα επρηξες ( μεσα απο μηνυμα ) ??? για πες γιατι εγω εμαθα .
γιατί μπορεί να την απολύσει από την εταιρία του !γιατι πρεπει να σου δωσει αναφορα ???