πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.301
- Πόντοι
- 16.131
γιατί μπορεί να την απολύσει από την εταιρία του !
γιατί μπορεί να την απολύσει από την εταιρία του !
Ετσι οπως το γραφει θα επρεπε μετα απο ολη αυτη την βαβουρα - ιστορια , λεω εγω !!γιατι πρεπει να σου δωσει αναφορα ???
παιχτη συμπεριφερεται οπως γουσταρει ...οπως ο καθενας μας κανει κουμαντο στον εαυτο του ετσι ειναι και η ιδια ..αν σε χαλαει δεν ασχολεισαιΕτσι οπως το γραφει θα επρεπε μετα απο ολη αυτη την βαβουρα - ιστορια , λεω εγω !!
Παιχτη καλο θα ηταν να το γραψει για να το μαθουν και αλλοι για να μην της ξαναπρηξουν !! σωτο η λαθος.παιχτη συμπεριφερεται οπως γουσταρει ...οπως ο καθενας μας κανει κουμαντο στον εαυτο του ετσι ειναι και η ιδια ..αν σε χαλαει δεν ασχολεισαι
ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣΠαιχτη καλο θα ηταν να το γραψει για να το μαθουν και αλλοι για να μην της ξαναπρηξουν !! σωτο η λαθος.
Ετσι οπως το γραφει θα επρεπε μετα απο ολη αυτη την βαβουρα - ιστορια , λεω εγω !!
Σχέση μπορεί να έχει κάποιος και αν δεν θέλει ό ενας απο τους δύο φτάνει το οριστικό τέλος !
Και αποχωρείς κύριος η κυρία !
και καμιά φορά χωρίς εξηγήσεις !
Εδώ που υπάρχει και το επαγγελματικό κομμάτι γιατί πρέπει μια κοπέλα να απολογηθεί ?
Μίλησε άσχημα ?
Μπλόκαρε ??
ΚΑΙ ???
Πας παρακάτω !
Το σαιτ έχει χιλιάδες κοπέλες !
Με αγάπη τα λέω!
Δεν μου λεει τιποτα δικαιολογησε το !!ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ
ρε παιχτη ελληνικα καταλαβαινεις???? δικαιωμα της να μην σου απαντηση κανΔεν μου λεει τιποτα δικαιολογησε το !!
Όχι δεν είναι δικαιώμα της!ρε παιχτη ελληνικα καταλαβαινεις???? δικαιωμα της να μην σου απαντηση καν
Δεν μου λεει τιποτα δικαιολογησε το !!
Εγω σε ρωταω να μου δικαιολογησεις αυτο που εγραψες οταν ειπες πολυ μεγαλο ΛΑΘΟΣ εσυ πως το λες ετσι ευκολα ??ρε παιχτη ελληνικα καταλαβαινεις???? δικαιωμα της να μην σου απαντηση καν
Εσυ τωρα τι το ψάχνεις;Το τυχαια που γραφεις θελει επεξηγηση τι σε εκανε για να του πεις μου τα επρηξες ( μεσα απο μηνυμα ) ??? για πες γιατι εγω εμαθα .
θα με απολυσεις και εμενα??Εγω σε ρωταω να μου δικαιολογησεις αυτο που εγραψες οταν ειπες πολυ μεγαλο ΛΑΘΟΣ εσυ πως το λες ετσι ευκολα ??
Εγω σχολιαζω αυτα που γραφουν εσυ και οι αλλοι , ειναι και αυτος ενας τροπος διασκεδασης !!!Εσυ τωρα τι το ψάχνεις;
Σωστά,ιδίως σε εμάς που ειναι μια συναλλαγή και δεν πάμε για σχεση,ούτε για να γίνουμε φίλοιΣχέση μπορεί να έχει κάποιος και αν δεν θέλει ό ενας απο τους δύο φτάνει το οριστικό τέλος !
Και αποχωρείς κύριος η κυρία !
και καμιά φορά χωρίς εξηγήσεις !
Εδώ που υπάρχει και το επαγγελματικό κομμάτι γιατί πρέπει μια κοπέλα να απολογηθεί ?
Μίλησε άσχημα ?
Μπλόκαρε ??
ΚΑΙ ???
Πας παρακάτω !
Το σαιτ έχει χιλιάδες κοπέλες !
Με αγάπη τα λέω!
εσύ παλιιοκόριτσο τα φταις όλα σε ερωτεύονται και δεν σε ξεχνούν μετά !Εσυ τωρα τι το ψάχνεις;
Θα έπρεπε να πας μόνη σου ή να αναλάβουν οι κοντινοί σου άνθρωποι.Μηπως τσιμπήσει κανα πελάτη μας εγραψες,,μεγάλε να είσαι σιγουρος οτι πάντως δεν ψάχνει για φιλο-γκόμενο. Το σαιτ για αυτο το πράγμα ειναι επίσης. Δεν είμαι καλα λες,κλείσε μου τότε ενα ραντεβου σε ψυχίατρο να μου γράψει χάπια αφου ασχολείσαι τόσο