Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.258
- Πόντοι
- 1.056
Να μην γράφεις αμα ενοχλείσαι....δεν παρέθεσα κανένα μήνυμα σου άλλωστεΕίσαι εκτός θέματος τύπε μην το συνεχίζεις...η κοπελιά έκανε λάθος ποστ και άνοιξε η συζήτηση.
Να μην γράφεις αμα ενοχλείσαι....δεν παρέθεσα κανένα μήνυμα σου άλλωστεΕίσαι εκτός θέματος τύπε μην το συνεχίζεις...η κοπελιά έκανε λάθος ποστ και άνοιξε η συζήτηση.
Ωωω!!! εσυ εχεις και ταλεντο να βλεπεις - βγαζεις συμπερενεις και ηλικιες απο φωτογραφιες στο viber, φοβερη !! οι αλλοι τι θα πρεπει να πουν για την δυσμορφια του σωματος σου που βγαζει ματι ???Ιδίως εμένα που όσοι με είδανε με κάνανε 26-27,μικροδείχνω
Γιατί θιγεσαι δεν σε πιάνω...Να μην γράφεις αμα ενοχλείσαι....δεν παρέθεσα κανένα μήνυμα σου άλλωστε
Γιατί απαντάς σε μένα δεν καταλαβαίνω....Γιατί θιγεσαι δεν σε πιάνω...
Απλά να μην έρθουνεΩωω!!! εσυ εχεις και ταλεντο να βλεπεις - βγαζεις συμπερενεις και ηλικιες απο φωτογραφιες στο viber, φοβερη !! οι αλλοι τι θα πρεπει να πουν για την δυσμορφια του σωματος σου που βγαζει ματι ???
Ναι βρε....με το ζόρι τους παίρνεις....βγάζεις λασο σαν καουμποισσα που είσαι και όποιος περναει από το φαρδύ πεζοδρόμιο του μπιλ τον τσακωνεις τον γραπωνεις και τον χώνεις στο ασανσέρ δεμένο......χαχαχαΑπλά να μην έρθουνε,γιατι,πήρα κανέναν με το ζόρι;
Πες και για το γυάλινο δεξί της μάτι μαστοραΩωω!!! εσυ εχεις και ταλεντο να βλεπεις - βγαζεις συμπερενεις και ηλικιες απο φωτογραφιες στο viber, φοβερη !! οι αλλοι τι θα πρεπει να πουν για την δυσμορφια του σωματος σου που βγαζει ματι ???
Μηπως ειναι ο @Redman7X ?Ευτυχώς αύριο θα αποζημιωθώ,είναι να συναντήσω 2η φορά ενα απ τα ραντεβού μου ενα χρυσο παιδι,και σε εμφάνιση και σε χαρακτηρα και σε επιδόσεις,σε όλα. Εδω 2ωρο π ηταν το ραντεβου,καθίσαμε και απλά μιλάγαμε,ωσπου πήραν τηλ απ τη ρεσεψιον και ειπαν οτι τελειωσε ο χρόνος του δωματίου. Δεν έχει ξαναγινει και αυτο. Αντε ας περάσουμε καλα αύριο με τα ραντεβου μας,γιατι τι μέρα και αυτη Παναγία μου,κουβά με πηγανε. Και εσεις που ακόμα και τώρα ασχολείστε μαζι μου και με κράζετε σε αλλα νήματα,το ξέρω,τώρα θα τρίβετε τα χερια σας και θα λετε "καλα της έκανε",ελπιζω μονο να ήσασταν κυριοι σε αυτές που συναντήσατε. Μην νομίζετε ομως οτι δεν καταλαβαίνω τι γινεται επειδη δεν σας εχω ξανααπαντήσει
Δείχνε μας hot υλικό κοριτσάραΔεν έχουμε τώρα,αλλά ενας έχει προτείνει να βγάλουμε
Γιατί θίχτηκες αγαπούλη εγώ σε ρώτησα οπότε το να απαντάς με ερώτηση δεν βγάζει πουθενά.Γιατί απαντάς σε μένα δεν καταλαβαίνω....
Αγαπούλης καμιανης δεν ειμαι....Γιατί θίχτηκες αγαπούλη εγώ σε ρώτησα οπότε το να απαντάς με ερώτηση δεν βγάζει πουθενά.
Ε αφού το λες εσύ τύπε δεν μπορώ παρά να διαφωνήσω...!Αγαπούλης καμιανης δεν ειμαι....
Εσυ εισαι κακιουλης....να το κοιτάξεις
Δημοκρατία έχουμε άλλωστεΕ αφού το λες εσύ τύπε δεν μπορώ παρά να διαφωνήσω...!
Ακριβώς οπότε δεν καταλαβαίνω τι σε πείραξε...Δημοκρατία έχουμε άλλωστε
Η παράθεση σου σε μήνυμα μουΑκριβώς οπότε δεν καταλαβαίνω τι σε πείραξε...
Δημόσια το έγραψες και όπως πολύ σωστά είπες έχουμε Δημοκρατία.Η παράθεση σου σε μήνυμα μου
Δεν την εχω παρει και ουτε εχω σκοπο με αποθει η δυσμορφια του σωματος της εχοντας δει ΟΛΕΣ τις φωτο που εχει αναβασει απο τοτε που ξεκινησε.Για το γυαλινο ματι πες μας εσυ που την εχεις δει , εχει γινει καλη δουλεια ??Πες και για το γυάλινο δεξί της μάτι μαστορα
Τι σε ενοχλεί περισσότερο η δυσμορφία του σώματος ή ο τρόπος που γράφει πράγμα που δηλώνει και τον χαρακτήρα της? Φαντάζομαι το ίδιο θα είναι από κοντά..Δεν την εχω παρει και ουτε εχω σκοπο με αποθει η δυσμορφια του σωματος της εχοντας δει ΟΛΕΣ τις φωτο που εχει αναβασει απο τοτε που ξεκινησε.Για το γυαλινο ματι πες μας εσυ που την εχεις δει , εχει γινει καλη δουλεια ??
Ναι κακιουλη.....Δημόσια το έγραψες και όπως πολύ σωστά είπες έχουμε Δημοκρατία.
Να το κοιτάξεις αγαπούλη.
Άντε το γάλα σου και νανάκια
Με μια λεξη ΟΛΑ !!! ( δεν τι εχω παρει και ουτε εχω σκοπο αρα δεν εχω δει ποτε ).Τι σε ενοχλεί περισσότερο η δυσμορφία του σώματος ή ο τρόπος που γράφει πράγμα που δηλώνει και τον χαρακτήρα της? Φαντάζομαι το ίδιο θα είναι από κοντά..